Uitstekend vakmanschap en staan altijd voor je klaar

Het personeel is altijd zeer vriendelijk en doen altijd hun uiterste best om zaken zo snel mogelijk weer op te lossen. Daarbij wordt er altijd even contact opgenomen wanneer er meer aan de hand blijkt te zijn als verwacht. Super tevreden met hoe zij altijd zaken oplossen.

Vriendelijk en snel geholpen

Een verhuis busje voor de verhuizing gehuurd, net busje snel geregeld en vriendelijke geholpen!

Zoals gebruikelijk eerlijke diagnose gesteld en vriendelijk.

super fijn

altijd goed geholpen en vriendelijk en betrouwbaar.

Goede garage die met de klant meedenkt!

Autobedrijf J.T. van Steijn is een goede en kundige garage die met de klant meedenkt. Je wordt vriendelijk geholpen en heeft een goede service.

Goed service, Personeel ook vriendelijk. Alles is top

Een perfecte garage.

Houden zich goed aan de afspraak en leveren goed werk af en zijn vriendelijk in omgang met hun klanten.

Fijne en nette auto's en vriendelijk personeel

Busjes gehuurd voor de verhuizing. Prima geholpen!

Betrouwbare fijne garage met leuk personeel.

Goede automonteurs in de garage en gewoon goede service. Weten waar ze over praten en altijd een goede prijs .

Al jaren vaste klant en enorm tevreden!!

zeer klantvriendelijk en een goede service.!

Perfect geregeld, schone nette auto, goede service

Auto stond keurig klaar. Netjes schoon. Goede uitleg en flexibel met ophalen en terugbrengen. Volgend jaar weer!

Prima dienstverlening

Goed assortiment en geen gedoe

Goede en fijne service

Ondanks de garage dicht was hebben ze toch de koplamp vervangen, kon ik toch s'avonds veilig naar m'n werk. Bedankt!!!

Een bedrijf dat ik zeker aanbeveel

Geholpen door vriendelijk personeel. Zeer nette bus meegekregen.

Service is uitstekend.

Het vertrouwen is heel goed.

Goed contact en service bij aanschaf auto

Prima!

Zoals altijd: TOP !!! "Van Steijn is altijd fijn..."

Ook bij het huren van een auto voor een stedentrip naar Parijs kan je advies en service goed gebruiken. En zoals altijd verzorgt Chris dat prima !

Klantvriendelijk betrouwbaar en toegankelijk; goede prijsi

Voldoet aan mijn verwachtingen; dicht bij huis en zolang ik huur geen problemen ervaren.

Helemaal top geregeld

Super tevreden. Zeker aan te raden.

Nette ontvangst , alles keurig geregeld .

30 - 12 Renault bestelbus met laadbak & klep gehuurd . Prima materiaal en goed onderhouden . Met plezier in gereden en inboedel verhuisd . Het bedrijf kan ik iedereen aan bevelen .

Prima en goeie service

Late boeking maar toch voor elkaar.

Een uitstekende oplossende houding waardoor het uiteindelijk lukte om iets te regelen

Snel contact ondanks kerst reces, en een uitstekende houding om snel de juiste aanbod ook te regelen

Klantvriendelijk en goede service met en zonder afspraak

Klantvriendelijk en ondanks de drukte maken ze toch tijd voor je auto als er accuut probleem mee is.

Uitstekende service!

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service