Altijd goede, eerlijke en persoonlijke service

Ik ben hier al jaren een tevreden klant. Alles is bespreekbaar en de service is altijd helemaal goed.

Goed uitgevoerde werkzaamheden, onachtzame receptionist

De werkzaamheden aan onze auto zijn onberispelijk uitgevoerd, tegen een redelijke prijs, en een leenfiets mee; prima. Punt van verbetering is de receptionist, die mij onnodig lang in het ongewisse liet tijdens het wachten aan de balie. Betere communicatie, laten weten dat je gezien bent en vertellen wat je gaat doen, helpt al. Een auto van plaats verzetten kan ook nadat ik geholpen ben en er dus niemand meer bij de balie staat.

Top service

Wij huren regelmatig bedrijfsauto's bij J.T. van Steijn. Goede communicatie en er wordt altijd meegedacht. Wij zijn zeer te vrede over jullie service!

Een goed, vriendelijk en behulpzaam bedrijf

Auto ging voor een kleine beurt en APK. Had ook een melding voor roetfilter. Dit bleek een scheurtje in het flexibele stuk te zijn. Goed verholpen. Auto gaf ook aan remvloeistof vervangen. Dit bleek niet nodig. Dit bedrijf jaag je niet onnodig op onkosten. Tot de volgende keer.

Ik ben zeer tevreden

Prima auto, aardige mensen

Ik heb hier al vaker een auto gehuurd, gaat altijd prima. Dit keer een auto voor 1 dag gehuurd voor 5 mei. Aardige en behulpzame mensen, ook omdat ik de auto de avond ervoor al kon ophalen omdat ze op 5 mei gesloten waren. Enige verbeterpunt is dat het ophaal- en inlevermoment zo ongelooflijk vroeg is (8:00 halen, voor 8:00 inleveren).

Zoals altijd keurig geholpen

Vriendelijk geholpen!

Is prima

Prima service en afwikkeling, zeer vriendelijk!

Fijne ervaring, ook bij alleen maar informeren. Reserveren gaat makkelijk. Dag van huren: auto staat klaar, administratieve handelingen soepel afgehandeld. Bij terugbrengen vd auto, ook allervriendelijkst. Financiële afwikkeling ook top. !

Uitstekende service

Dag van te voren busje geboekt via internet, stond keurig klaar

très bon achat

garage très serieux , et commercial

Prijs kwaliteit en service is echt goed!

Duidelijk geregeld en netjes geholpen

Het is makkelijk om een gewenste auto te huren. Je word vriendelijk en duidelijk geholpen door het personeel.

Flowende verhuisdag met een top bus!

Met een pittige verhuisdag voor de boeg, kwamen we bij jullie binnen voor de bushuur. Dankjewel voor ons zo netjes te woord staan, meedenken en even op weg helpen. Wat een heerlijke bus om alles van A naar B naar C te brengen en moe maar voldaan de bus weer veilig bij jullie af te leveren. Dankjewel voor de service! Hans en Inge Privée

Goede Services

Alles stond op de afgesproken tijd voor me klaar Duidelijke uitleg

Perfecte huurdeal

Grote vrachtwagen opgehaald voor een dag en uitleg, ondersteuning en afhandeling administratie verliep uiterst soepel.

Goed om weer goede service te krijgen

correct en adequaat

service opimaal

Top!

Prima bedrijf, heel klantvriendelijk en mooie aanpassing gemaakt in de bus voor de outfit van de figuranten.

Topservice!

Zeer klantvriendelijke service!

2e keer dat ik een busje huur, fijne service en schakelen snel!

Een fijn contact en goede service

Prettige en vakkundige service.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service