Service is prima.

Heb auto gehuurd voor een dag. Ophalen en inleveren ging heel soepel en vakkundig en vriendelijk geholpen.

Ik wordt altijd goed geholpen

Ik wordt altijd goed geholpen

Zeer tevreden service ook goed werd gelijk goed geholpen.

prima service.

prima service.

uitstekend!

Al bijna 40 jaar klant, krijg altijd alle aandacht, kleine mankementen worden direct verholpen, afspraken worden keurig nagekomen. Een eerlijk verhaal en redelijke prijzen. Chris en zijn monteurs krijgen van mij een groot compliment.

soepel flexibel

omdat ik vroeg weg moest kon ik de auto al om 17.00 de dag ervoor ophalen. Er werd dus klantgericht meegedacht. Waardering voor personal touch met de vroege zon op de voorruit aanbevolen om die schoon te maken even als plakkerig stuur

Alles goed geregeld, snelle en duidelijke communicatie en dit allemaal voor een goede prijs.

Twee busjes gehuurd voor een roeiweekend, bussen waren prima in orde, bijna nieuw. Ruimte voor 6 personen en een flinke bergruimte achterin.

Goede auto en goede service

Het transportbusje van 6m2 wat ik huurde reed heerlijk. Kon met rijbewijs B. Service aan de balie was heel vriendelijk.

Snelle en vriendelijke service.

Snelle en vriendelijke service. Mooie bus met electrische laadklep om te huren.

Tot nu toe zeer tevreden

Als klant/consument serieus genomen! Veel moeite gedaan om de auto op tijd af te leveren en kleine extra's zoals verloop stekker van caravan als service toegevoegd.

Snelle en vakkundige service bij een kleine reparatie

Denken met je mee in geval van een schadereparatie. Snel uitgevoerd en geholpen met een goed resultaat.

Eerlijke en vakkundige garage

Je word altijd vriendelijk eerlijk en vakkundig geholpen zowel voor onderhoud als aankoop .

Top service

Top.

Altijd goed geregeld volgens de gemaakte afspraak.

Prima huurauto voor prima prijs

Vooraf een goede uitleg over het huurcontract en achteraf een snelle administratieve afhandeling.

Direct geholpen. Super service.

Heel goed en snel geholpen

Uitsrekend

Prima vakmensen

Uurtje gewacht voor de banden wissel

Flexibel en behulpzaam

Even voor sluitingstijd toch nog geholpen..Goede service.

Service is top Prijs is goed Nette auto’s

Top tent super geregeld en weer snal op weg!!

Komen hun afspraken na en weer snel op weg!!!

Vriendelijk en goede service, een aanrader!

Had al een auto gereserveerd via de website. De medewerker zei dat het goedkoper kon. Echt eerlijk om te zeggen. Verder goede service en fijne auto gehuurd. Kortom, een aanrader voor een auto of bestelbus,

Snel geregeld op kort termijn, prima auto

Snel geregeld en prima auto

Mooie bus lekker gereden

Alleen niet prettig dat er een motorstorings lampje brande

Super ervaring!

Heel fijn contact en blijkbaar was mijn gekozen huurauto niet op voorraad. Ik werd dezelfde dag nog gebeld of het ook goed was dat ik een ander (wat groter) model auto zou mee krijgen tegen dezelfde prijs. Natuurlijk goed, wat een heerlijke auto kreeg ik mee! Was snel geregeld de ochtend dat ik 'm kwam ophalen.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service