Betrouwbare garage

Fijn bedrijf met vriendelijke mensen, waar je als klant wordt behandeld. Ik kom er inmiddels al zo'n 20 jaar en naar volle tevredenheid.

Altijd zeer goed

Vriendelijke mensen die meedenken. En goede service.

Prima bedrijf.

Goed opletten en vragen zo voorkom je onduidelijkheden! Dit soort bedrijven waar eerlijkheid en belangstelling is kom je weinig tegen..hier kun je het ervaren!

altijd goede service voor een redelijke prijs

afspraken worden nagekomen, geen vervelende verrassingen ofzo, behulpzaam en vriendelijke mensen. Top garage

Super!

Ik kon dezelfde dag nog terecht toen ik sochtends belde vanwege aan kapot voorlicht. Snel geholpen en uiteindelijk zijn ook meteen mijn banden gedaan waar geen extra kosten voor zijn gerekend.

Fijn contact. Goede medewerking.

Service zoals afgesproken

Auto afgeleverd vroeg in de ochtend en aan het eind van de dag weer op kunnen halen. Alles netjes hersteld en eerlijk advies gekregen over evt vervolg. Naar mijn mening ook voor een eerlijke nette prijs. Vervangend vervoer wordt aangeboden, maar heb hier geen gebruik van hoeven maken.

Vakkundig

Auto gebracht met vage klachten. Oorzaak vakkundig gevonden en opgelost. Gelukkig geen grote kosten. Ik kan weer veilig rijden. Transparant en eerlijj bedrijf en fijne service!

kundig, snel, transparant, uitstekende service!

Zeer prettig autobedrijf! absolute aanrader. Verhuren ook goedkoop

Vriendelijke service

Ik heb vaker een bus gehuurd, altijd vriendelijke service en prima bus in goede staat.

Goede auto voor mooie prijs

Kreeg een mooie nieuwe auto voor een goede prijs, werd goed geholpen. Alles ging makkelijk en snel en borg ook snel teruggekregen.

Goede en snelle service

Zie reactie hierboven

Afspraak is afspraak

Geweldige service

Betrouwbaar

Het feit dat ik een aardigheidje heb langs gebracht bestemd voor iedereen, zegt genoeg!

Behandeld zo als het hoort.

Vanaf de aanvraag tot de afhandeling, prima gedaan.

Goede service, betrouwbaar

Prettige, persoonlijke en relaxte benadering.

Geweldige service

De airconditioner van mijn auto was onvoldoende wanneer de auto voor een wat langere tijd in de zon had gestaan. In tegenstelling tot andere bedrijven kon ik bij Autobedrijf van Steijn binnen 24 uur terecht voor een airco service. Personeel was zeer hulpvaardig en vriendelijk. Kortom, meer dan uitstekend geholpen.

In verband met de verhuizing had ik een auto gehuurd via de website van Autohopper. Uiteindelijk kwam ik bij Autobedrijf J.T. van Steijn terecht. Ik werd vriendelijk geholpen, kreeg duidelijke uitleg omtrent de gehuurde auto en de betaalde borg werd binnen een paar dagen teruggestort. Kortom, goede service en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

Gerichte aanpak van het probleem

Bij een andere garage gaven ze mijn auto weinig kans op herstel. Bij van Steijn hadden ze snel uitgevonden dat een wiellager aan vervanging toe was. Wat een verschil. Klantvriendelijk en professioneel.

Gewoon goed , tevens bellen als er meer dan standaard servicebeurt gedaan moet worden.

Afspraak gemaakt , fiets mee gehad om thuis te komen , gebeld of de airco ook gedaan mocht worden . En hij doet het , gewoon goed !!!!!!!!!!!!!!

Prima, vlot geholpen

Goed geholpen, ondanks drukte op maandag morgen.

Fantastisch geregeld

De service is rustig en goed. Geen gedoe voor of achteraf met bedachte schades etc. Alles gaat netjes volgens de regels.

Goede service.

Goede snelle service en goede afhandeling. Aanrader!

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service