Super bedrijf

Ze alles voor hun klanten

Prima gedaan.

Alles conform de afspraak.

Slechte communicatie en bus

Via Van Steijn een bus gehuurd voor een verhuizing. Bestelde verhuispakket was niet geleverd (op locatie pas achtergekomen), dus moesten helaas extra rit maken. Auto blokkeerde tevens met iedere rit i.v.m. storing elektronische stuurbekrachtiging. Contact met Van Steijn loopt stroef, beloofde correctie op huurprijs nooit verrekend en geen gehoor via mail. Geen aanrader.

Helemaal top !

Heel erg vriendelijk ontvangen. Zeer professioneel maar met een vleugje humor. Zou er zeker weer een busje huren.

Altijd goed geholpen, goede service.

Mooie bus

Geen opmerkingen

derde keer dat ik huur, korte lijnen, no nonsense

Snel, vriendelijk & goed geprijsd

De remmen van mijn Volvo hadden een issue. Van Steijn maakte meteen plaats in de agenda om dit op te lossen. De werkzaamheden waren dezelfde dag klaar, erg snel. Met een gratis leenfiets en een prima kostenplaatje kent Van Steijn vanaf nu een nieuwe vaste klant!

Super goed

Snel, goed en heel vriendelijk

Alles is goed en spoedig verlopen.

de beste.een 10.

wij praten met een ieder die een auto willen kopen,,, ga naar van steyn, altyd goede service,aandacht voor je probleem, en goed geleverd werk. nemen de tyd voor je, en uitleg over je probleem,zou geen andere garage willen,

prima service

Ik was een beetje laat met het afsluiten van pechhulp, maar de garagehouder heeft dat snel en goed opgelost.

Staan altijd voor je klaar

Hadden hem met spoed nodig omdat we op vakantie gaan met onze camper en er een voorlamp stuk was, we konden direct langskomen, echt superfijn!!

Een hele goede ervaring!

Ik huurde een Renault Traffic om mijn moeder te verhuizen naar het verpleeghuis. De auto was dik in orde en ook de service was heel goed. Fijne mensen die meedenken.

weer op-en-top service

Deskundig, goede communicatie, betrouwbaar.

Een echte aanrader

Snelle reactie wanneer je een aanvraag doet. Net en vriendelijk personeel. Van te voren goede communicatie zodat je weet waar je aan toe bent.

Klant vriendelijk en verstand van zaken

De service is perfect bij deze firma, en het personeel is zeer vriendelijk.

Voor mij een grote drempel, waar ze me fantastisch overheen hebben geholpen.

Ik moest verhuizen, eigen auto te klein, het moest dus een busje worden. Weken heb ik op internet gezocht, angst voor het onbekende. Uiteindelijk maar gebeld met van Steijn, ze hebben me keurig door de website geloodst, resultaat ik had een busje gereserveerd. Zaterdagmorgen ben ik vriendelijk ontvangen, beetje uitleg gekregen en ik op pad. Het ging voorspoedig en was weer snel terug bioj de garage. Keurig ontvangen en voor mij was "de drempel" weg. Chapeau gewoon zo als het moet als mens en niet als computer.

Goed geholpen fijn bedrijf

Wij zijn vriendelijk geholpen,ook met de nieuwe auto ophalen ging de poetslap er nog even langs.

Goede huurprijs met verl opties.

Goede huurprijs, veel opties. Duidelijke communicatie. Enige opmerking; voor terugbetaling borg moest ik nog even bellen.

Top !

Goede service, prima auto (busje) en kom zeker terug wanneer ik weer een auto/busje moet huren.

We hadden problemen met rechterachterband. We werden gelijk geholpen. Uitstekende service.

betrouwbaar

Goede informatie over wat er moet gebeuren bij keuring en in een dag klaar.

Altijd vriendelijke en goede service

We komen al jaren bij dit autobedrijf voor onze service.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service