Top zoals gewoonlijk

Blij dat ik goed geholpen ben weer, en helemaal omdat het even tussendoor kon. En voor een zacht prijsje.

Goede service, eerlijke prijs. Er wordt altijd netjes gebeld over de kosten en het is snel klaar.

Altijd correct

Zeer aardig, behulpzaam en correct. Auto's netjes en schoon. Handelen snel.

Zeer goed en snel geholpen

Dit is al jaren mijn gevoel over dit bedrijf. Ik voel me als klant gezien en belangrijk.

APK en kleine beurt Prima afgehandeld en snel!

Uitstekend geholpen

Busje gehuurd voor 1 dag. uitstekend geholpen.

Positief

Positieve ervaringen

Heel goed maar 1 ding vergeten

Uitstekende service maar ze waren vergeten het verhuispakket (spanbanden en dekens) mee te geven wat ik besteld had. Toen ik er achter kwam waren ze niet meer bereikbaar (zondag) dus was even improviseren met grote dingen vastzetten. Bus was vrij nieuw en keurige service verder!

Goeie service en prettige contacten

Alles oké

Zeer klantvriendelijke service

Hele vriendelijke service aan de balie Erg fijn dat mijn borg direct werd teruggestort

goed ,deskundig en vriendelijk bedrijf

fijn bedrijf waar je als klant vriendelijk en goed geholpen word, afspraken worden na gekomen ,

Super fijn geregeld

Van te voren eenmail gekregen of de auto vroeg opgehaald kon worden ivm drukte. Alles stond klaar. Het was snel geregeld, hele aardige mensen. Ook terug brengen was makkelijk en heel snel de borg terug gestort gekregen.. Aanrader!

Snel, servicegericht en goed geprijsd

Auto gebracht voor inspectie, remmen en accu. Enkel accu bleek noodzakelijk. Kostenloze leenauto. Snelle service.

Helemaal naar tevredenheid !!!

Prettige communicatie, makkelijke omboeking naar andere auto toen de Kia Picanto te klein bleek te zijn. Goede service, Hyundai i 20 prettige auto! Wanneer ik weer een auto nodig heb, hoef ik niet verder te zoeken.

Perfecte service

Goed geholpen, borg netjes en snel terug.

No-nonsence en transparant autobedrijf.

Het bedrijf streeft er altijd naar problemen op te lossen en heeft daar een goede modus voor gevonden. Er wordt transparant en professioneel gewerkt. Duidelijke zakelijkheid met een eerlijk gevoel.

Aanbevelen auto bedrijf

Heel vriendelijk personaal en goede service .

Servicegericht, vriendelijk bedrijf

Uitstekende service

Ook nu weer een bus gehuurd voor een kleine verhuizing. Gemakkelijk bestellen op de website. Bij het afhalen is alles prima geregeld en je bent zo weer op weg. Het wagenpark is uitstekend. Binnenkort weer een auto bestellen en natuurlijk bij van Steyn Sassenheim.

Klant vriendelijk en altijd eerst contact voor overleg wat nodig is qua onderhoud etc

Goed en klant vriendelijk en betrouwbaar contact. Geven altijd advies en service naar wens.

Top Het was nieuwe bus maar leek alsof er zwaar in gerookt was. Gewoon vies. Stel voor daar beter op te letten en schoonmaak te doen

Ze hebben een goede klantenservice!

De prijs en kwaliteit is goed en de mensen helpen je goed!

Super service, en vriendelijk personeel

Altijd goede ervaring bij J.T. van Steijn, via website gereserveerd en bus stond netjes klaar. Denken mee in oplossingen als er iets veranderd. Gewoon top bedrijf. Met super personeel.

Uitstekend geholpen, en zeer betroubaar!

Aardige mensen, ben goed geholpen. Denken met je mee, zeer betroubaar

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service