Zie bijlage

Altijd goed geregeld volgens afspraak,en top service.

Ik huur altijd bij van Steijn en dat zegt genoeg.

Goede prijs/kwaliteit Vriendelijk, laagdrempelig en toegankelijk Communicatie verloopt goed Afstand woonadres en bedrijf is voor mij aantrekkelijk

perfect geholpen

eerste ervaring met v Steijn, goed ontvangen , makkelijk afspraak maken , goed contact over reparatie en keuring

prima en snel de weg op

prima en snel op weg

Zeer goede service en sympathieke mensen

Alles verliep vlot en prettig. Hier is klantvriendelijkheid geen woord maar een natuurlijke manier van werken.

Vriendelijk personeel en goede auto’s

Vriendelijk personeel en goede auto’s

top service!

Prettig en eerlijk autobedrijf. Dit familiebedrijf zorgt dat je weer een beetje vertrouwen krijgt in een branche waar vee cowboys rondlopen. Transparant, eerlijk en uitstekend prijzen. Ik raad van Steijn aan iedereen met een auto aan!

Prettig en goede service.

Ik doe graag zaken met jullie.

Vriendelijk en eerlijk

Inmiddels 10+ jaar ervaring met dit bedrijf, zowel voor onderhoudsbeurten en APK als tussentijdse controles en reparaties. Gedurende deze periode heb ik het contact altijd als vriendelijk ervaren. Wellicht nog belangrijker heb ik dit bedrijf leren kennen als eerlijk en betrouwbaar en dat vind ik als leek zeer prettig en waardevol

prima ervaring

goed in afspraken en service

Zeer tevreden . vriendelijk en goede service !

Vriendelijke ,goede service en heel klant vriendelijk

Kan niet wachten op de volgende keer

Prima bedrijf, prettige medewerkers

Uitstekende dienstverlening, heldere en eerlijke afspraken. Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle integere en professionele auto service!

Snelle integere en professionele auto service!

Perfecte service en goede auto

Ondanks dat wij de huurauto op een verkeerde datum hadden besteld, werd daar niet moeilijk over gedaan. Daarna nog eens verplaatste. Ook daar werd niet moeilijk over gedaan. Huurauto was een goede, solide, schone auto. De prijs viel ook mee. Een aanrader om bij dit bedrijf een auto te huren!

erg goed,

goede communicatie, goede hulp, duidelijk uitleg van de werkzaamheden en zeker niet duur.

Snel geregeld. Goed bereikbaar

Grote verhuisbus met laadklep gehuurd voor een mooi bedrag. Na eerste reservering kreeg ik geen bevestiging per email, maar na een telefoontje bleek de bus toch gereserveerd te zijn. Vriendelijk personeel. Bus was snel opgehaald en na sluitingstijd weer ingeleverd. Borg stond snel weer op de rekening.

snel netjes professional

Er was op korte termijn een "verhuiswagen" nodig. Direct geregeld op een professionele betaalbare manier met goede hulp welk type wagen het meest geschikt was

Vakmanschap, snelle en goede service

Zeer goed geholpen met de reparatie van mijn auto. Deskundige monteur en goede service!

Heel goed

Service is prima, kreeg ook zonder problemen een leenauto. Blijf bij u voor de service van mijn VW

Prettige mensen, goede service, goede prijs

Wij huren regelmatig bij van Steijn een auto of een bus. Ze zijn altijd vriendelijk en oplossingsgericht.

Opnieuw vlekkeloos geholpen door van Steijn

Nieuwe banden bij van Steijn laten monteren en tegelijk deurslot van achterportier vervangen. Het ging weer vlot, zonder complicaties, geen bureaucratisch gedoe zoals bij dealers, gratis gebruik leenauto, zoals gewoonlijk.

Geweldige ervaring.

Aan mijn eerste verzoek voor een huurauto kon niet worden voldaan. Autobedrijf Steijn ging (ongevraagd) met me meedenken om tot een alternatieve, passende oplossing te komen. Dat is gelukt, tot mijn volle tevredenheid.

Professioneel en vriendelijk

Goede service met vakkundige monteurs.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service