Goed geregeld

Nieuwe accu, viel onder de garantie, direct vervangen

Persoonlijke omgang

Goede snelle service

Ondanks de drukte, toch mijn auto gerepareerd in één dag.

Snelle service

Klapband vervangen. Kon tussendoor zodra band binnen was. Alle dashboard waarschuwingen wegens thuiskomertje vervolgens netjes gereset.

Top.

Correct, goede service en prima prijs !

Altijd netjes en kosten binnen de beperking

Goede service en bonus, dichtbij.

duidelijk

Ben zeer tevreden.

Ik ervaar dat het een professioneel garage bedrijf is. Eerlijk en vriendelijke mensen allemaal.

Een prettig bedrijf om zaken mee te doen

Zeer klant vriendelijk.

Gewoon goed

Klantvriendelijk. Doen wat je vraagt. Denken mee.

Geweldig!

Goed en snel geholpen. Duidelijk huurcontract en goeie uitleg bij een nette, schone en mooie auto.

goede service

ik word netjes vriendelijk snel geholpen altijd een goede oplossing echt een aanrader voor goede service

Zeer vriendelijke service

Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Ik had een foutje gemaakt en daar werd al snel een oplossing voor gevonden op een hele vriendelijke manier. Bedankt.

Snelle service op zaterdagmiddag

Had snel een grote bestelbus nodig en JT van Steyn had deze beschikbasr en gereed. Voertuig in goede conditie, uitleg etc wad duidelijk en vriendelijke service

Deskundig en grote klantvriendelijkheid.

Denken goed met je mee. Geven goed advies, betrouwbaar. Je krijgt de tijd voor een proefrit en wordt goed begeleid in het proces van inruil en aanschaf dmv een to do list van alles wat je moet regelen. Zorgvuldig en vriendelijk. Er reed zelfs iemand mee naar de tankstation om te laten zien hoe hoe het tanken met gas in zn werk ging. Goede service!

Altijd vriendelijk, goede en snelle service!!

Vriendelijke en goede service. Auto s'morgens gebracht en s'middags al klaar!!! Wel heel fijn dat er een leenauto beschikbaar was, kon ik toch nar m'n werk. Bedankt

Controlle prima uitgevoerd.

Heel goed.

Snel en goed geholpen

Een collega bedrijf van de firma van Stein waar ik een auti gereserveerd had liet mij zitten. Op zoek naar een andere oplossing kwam ik bij van Stein terecht zeer snel en vakkundig geholpen. De wagen die we mee kregen was in goede staat en reed prima. Ook de financiële afhandeling was goed, snel en correct. Ik zou hier zeker weer huren

Vlotte, vriendelijke en professionele service

Ik heb bij J T van Steyn mijn huidige auto gekocht en sindsdien voor reparaties / apk ga ik hier ook naartoe.

aanvraag ging soepel en zo ook alle afhandelingen verliepen goed

Goed en vriendelijk geholpen

Goed, snel en vriendelijk geholpen.

Geweldige service

Snel en adequaat geholpen

Zoals altijd, heel vriendelijk en goede service

Snel geholpen, coulant naar de klant toe. Altijd vriendelijk. Goede bus gehuurd.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service