Top bedrijf

Goed geholpen en zeer goede services.

Top, alles goed geregeld en prima service!

Vanaf de aanvraag tot het terugbetalen van de borg allemaal prima geregeld!

Altijd goed

Al jaren onze vaste garage. Prijs en kwaliteit altijd goed in verhouding Een aanrader

perfecte service zoals altijd!

goed vriendelijk betrouwbaar

je word goed geholpen goede uitleg betrouwbaar vriendelijk snelheid top goed bedrijf

De bus stond keurig klaar, zelfs een adapter voor de aanhanger werd er bij geleverd.

Begripvol

Door privé omstandigheden belde ik op het laatste moment voor een bus, twas even puzzelen, maar het lukte. Ik was best geëmotioneerd, ik werd begripvol en met rust geholpen.

Snelle vriendelijke service

Ik had snel (binnen een dag) een busje nodig en na 1 telefoontje was het geregeld. Top.

Top.

Fijn dat op zeer korte termijn toch mijn banden konden worden gewisseld.

Top service

Gewoon goed

Prima geholpen voor kleine beurt

Volgens afspraak kleine beurt gedaan aan VW Tiguan. Kreeg een gratis leenauto mee, kon de auto halverwege de middag weer ophalen.

Goed geregeld

Goed geregeld bedrijf. Erg tevreden.

Een top bedrijf.

Alles was weer tot in de puntjes geregeld, een perfecte huurauto stond netjes klaar voor mij.

Goede service.

Vriendelijke mensen en een perfecte auto

Een goed advies gekregen voor het juiste doel,perfect

Vriendelijke mensen. Goed geregeld. Wij hadden auto gekocht bij hun. Hadden toch nog nieuwe distributieriem riem gedaan voor aflevering omdat ze dat toch nodig vonden. En witte kentekenplaat geregeld. Echt goed geregeld.

Prima service.

Ondanks drukte konden ze tijd vinden om mij te helpen.

Met motorpech ondanks drukte binnen een dag geholpen.n da

Had acute motorpech ze hadden het razend druk toch binnen een dag gerepareerd dat noem ik service! Klasse

Vriendelijk, goede en snelle service

Vriendelijk personeel, goede, eerlijke en snelle service.

Heel goed

Tot nog toe erg goed je word fijn geholpen en je kan altijd langskomen met vragen ben erg tevreden.

Goede vlotte service tegen een scherpe prijs

Ze waren heel flexibel om mijn apk nog ergens tussendoor te plannen. Vlot uitgevoerd een netjes gebeld toen die klaar was. Vanwege deze service kom ik al jaren bij deze garage.

Geweldige service en deskundige monteurs. . Een bijna nieuwe leenauto ter beschikking tijdens onderhoud auto. Én zij hebben de ruitenwissers vervangen. Eindelijk hebben we ruitenwissers die goed werken.

Prima dienstverlening

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service