Winterbanden besteld en laten monteren. Goede service en altijd vrolijk.

Alles goed gedaan Na het brengen kreeg voor terug fiets mee

Heel goeie service

Alle opgegeven reparaties keurig uitgevoerd zodat mijjn auto uit 1999 door de APK kon. Auto is goedgekeurd. Ook belangrijk; vriendelijke service en een auto in bruikleen.

Goed. Snel. geholpen

Uitstekende service

Zoals altijd vriendelijk te woord gestaan en uitstekende service.

Goede snelle service

Komen afspraken netjes na. Al jaren tevreden klant.

Top mensen, top service en een eerlijk antwoord

Uitstekende winkel.

Uitstekende zaak!

Makkelijk online reserveren, duidelijke uitleg bij afhalen auto, vriendelijk personeel, leuke hond en snelle terugstorting van de borg na inleveren.

Verhuisbus huren

Makkelijk geregeld. Vriendelijk geholpen en mooie betrouwbare bestelbus kunnen huren voor de verhuizing van een student. Goede prijs kwaliteit.

Zoals altijd heel goed

Net als eerdere ervaringen steeds prettige service, betrouwbaar, prima!

Prima geregeld en geholpen

top garage.

altijd goed geholpen.

Goed geholpen

Goed geholpen, auto was snel klaar.

Altijd goede service bij van Steijn!

Altijd goede service bij van Steijn!

prima service

goede afhandeling en service

Betrouwbaar, vriendelijk en goede service als altijd.

Snelle en goede service

Nadat we merkte dat de auto niet meer startte werd er goed meegedacht naar een oplossing. Volgende dag auto weer helemaal top.

Ze maken altijd tijd voor je, ook al hebben ze het ontzettend druk.

Ik ben wederom snel geholpen, onderdeel werd besteld en de volgende dag geplaatst! Dank

Prima geregeld / redelijke prijs

Prima auto Prima service Redelijke prijs Te veel borg!

Zeer veel expertise, altijd een eerlijke prijs en klantvriendelijk

Ik kom hier al jaren voor mijn APK en onderhoudsbeurten voor de auto. Ook al een aantal keer een occasion gekocht en is gewoonweg een zeer goed bedrijf. Hoge kwaliteit, eerlijke prijs en zeer klantvriendelijk.

mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen nadat we een auto hadden uitgezocht werd er met Jesper goed overlegt hoe we het verder gaan doen. dinsdag 16-1 2024 konden we onze auto ophalen. na uitleg zijn we gaan rijden ( eerst hebben we al een proefrit gemaakt) woensdag 17 nog even terug geweest omdat we bepaalde dingen niet snapte dat kwam omdat de boekjes allemaal in het frans waren Jesper zei geen probleem ik bestel een boekje in het Hollands nou dat bedoel ik dat service. Wij zijn zeker van plan om de auto te laten onderhouden bij van steyn .

Goed geholpen correct uitgevoerd

Huur van prima nieuwe bus goed ondersteund

Super bedrijf

Busje gehuurd .maar die we wilde was er niet .kregen een grotere voor dezelfde prijs .super opgelost

Zeer goed geen probleem alles netjes gedaan mooi gespoten is weer als nieuw.

Teylingerlaan 82 A

2215RT Voorhout

0252-22 83 78

Over Autobedrijf J.T. van Steijn

Alles onder één dak voor uw gemak Sinds 1987 is JTSauto.nl hèt vertrouwde adres voor complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf. Dit houdt in dat je voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk én doen wij ook aan het verhuren van (bedrijfs)auto's als Autohopper Teylingen. JTSauto.nl is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. JTSauto.nl is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Ons autobedrijf is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek én ook zeker vanaf de A4 / A44. Wil je een afspraak maken voor reparatie / onderhoud aan uw auto, één van onze occasions komen bekijken of wellicht een auto huren? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248 of stuur een mail naar [email protected]

Over Bosch Car Service