Zeer vriendelijk,en goed geholpen. Top
Vriendelijk,hartelijk,alles geregeld.....ik zal zeker aanraden om hier je auto te kopen met inruil oude auto
5 August 2020
Review overzicht
5 August 2020
Colinda
Sint hubert
Auto startte niet, binnen een uur direct aan huis auto aan de praat gekregen, naar de zaak gereden en accucheck uitgevoerd. Accu was kapot en daardoor vervangen. Aangezien auto afgelopen jaar was gekocht werden er geen kosten in rekening gebracht. Snel, accuraat en vriendelijk!
20 July 2020
Joost van Casteren
Zeeland
Heb hier mijn nieuwe auto gekocht na een paar dagen gaf de auto aan dat mijn achterlicht kapot was. Kon meteen langskomen en hebben het probleem verholpen. Kwam zelfs aan het licht dat het knipperlicht ook niet meer duidelijk zichtbaar was en ook vervangen. Ik vroeg me af wat dat mij ging kosten maar ik hoefde niks te betalen was service van hun.
31 May 2020
Roy van de Ven
Uden
Ik heb tegen uitstekende voorwaarden mijn auto ingeruild bij autopark Uden voor een jonge occassion. Toen ik na 4,5 maand een probleem had met de airco hebben ze dat snel en kostenloos verholpen. Een garage zonder poespas die doen wat ze beloven.
24 April 2020
Ridderkerk
4 September 2019
Martin
Asten
Beste Martin, vervelend om te horen dat u het zo beleefd. Op dit moment zijn we nog bezig met de auto zoals u weet en we zouden contact opnemen met u als de auto klaar is. Mocht u contact met ons willen opnemen dat kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 0413-332424. Wij spreken elkaar spoedig. Mvg Autopark Uden
2 September 2019
T.J. Bertisen