klantvriendelijk en komen afspraken na super
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 334 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Ze waarderen eerlijke informatie over de verwachte kosten. De service wordt als betrouwbaar, professioneel en oplossingsgericht beschreven. Over het algemeen voelen klanten zich zeker en tevreden over de ervaring.
klantvriendelijk en komen afspraken na super
29 July 2025
bert
Heerlen
Een super service goed geholpen.W.JANSSEN
16 July 2025
Wielly
Brunssum
Een garage waar je goed geholpen wordt en er wordt geluisterd naar je wensen.
16 July 2025
Adamo
Heerlen
Snelle reactie op vragen nav advertentie. Snel afspraak ingepland. Afspraak zoals verwacht, auto staat klaar sleutels liggen klaar. Neem maar mee voor proefrit. Gesprek over prijs. Afronding. Klaar. Geen gedoe, je weet waar je aan toe bent. Afspraak voor ophalen. Opgehaald Zo wil je een auto verkopen en kopen en ophalen. Thanks
15 July 2025
Erik
's-Heerenberg
Zeer deskundig advies en goed geholpen. Ben een tevreden klant
30 May 2025
Guillaume
Heerlen
Snel een afspraak kunnen maken, netjes op tijd geholpen! Altijd goede service!
20 May 2025
Roel
Elsloo
Geweldig..... gelijk geholpen anders had ik stil gestaan met mijn bedrijfje. Autoparkstad.bedankt voor de snelle hulp.
9 May 2025
Landgraaf
Alle onderhoud al jaren bij dit bedrijf met ons wagenpark.
7 April 2025
Eurohandel bv
Heerlen
Weer een mooie auto gekocht , voor een mooie prijs bij auto Parkstad !!
6 April 2025
Desiree
Heerlen
Altijd het gevoel dat er een eerlijk advies gegeven wordt en dat ik niet teveel betaal. Ik blijf dus ieder jaar terugkomen
27 March 2025
Petra
Heerlen
Super bedrijf goed geholpen.aardig personeel.
26 March 2025
Zie boven
5 February 2025
Frans van Es
Schinveld
Snelle APK en altijd netjes en vriendlijk.
4 February 2025
Stefan
Heerlen
Vriendelijke bediening goede afhandeling beste afspraken wat ze heel goed nakomen. En wordt gehaald en gebracht als je dat wil .super bedrijf.ook voor bedrijfbussen en betaalbaar.
27 January 2025
Delft van
Goed en snel geholpen
14 January 2025
Monique
Oirsbeek
Weer top en goede service!
10 January 2025
Christiaan
Heerlen
auto al 6 weken kwijt 1098 euro betaald. zelf afsleepkosten moeten betalen. geen leenauto krijgen. zeer klantonvriendelijk
24 December 2024
armand
Stein
Op ons verzoek actief gezocht naar onze gewenste auto. Zeer mooie auto gevonden tegen een redelijke prijs en Lars heeft binnen een week alles correct verzorgd.al met al prima service en zeer betrouwbare garage. Een aanrader.
6 December 2024
Jos
Heerlen
Ik stond met een lege accu. De auto werd heel snel overgestart en gerepareerd. Kan deze garage aan iedereen aanbevelen! Ook heel erg vriendelijk
21 November 2024
Saskia
Heerlen
Weer goed geholpen door Auto Parkstad! Auto heeft weer een beurt gehad. nieuwe remschijven en blokken en nieuwe banden. Alles in een dag. Op voorhand vertellen ze je wat het kost en lopen ze tussendoor ergens tegen aan word je keurig gecontacteerd. Ik kom hier nu al een tijd, ook twee auto's aangekocht en altijd goede ervaringen gehad. En is er een keer een probleem, dan wordt het keurig opgelost!
21 November 2024
Guido
Heerlen
Ik heb alles uit handen gegeven ze hebben alles voor mij geregeld zelf een klein deukje hebben ze gezien en het eruit gehaald opgehaald op naam gezet en ingevoerd
19 November 2024
Peter
Hoensbroek
Goed geholpen in mijn zoektocht naar een auto en bij problemen word ik direct verder geholpen. Super service!
15 October 2024
Sem
Landgraaf
Eigenaar - Lars - neemt de tijd en staat je netjes te woord. Hij kent zijn klanten en geeft je geen gevoel dat je een 'nummertje' bent. Altijd vriendelijk en tevreden over de service.
15 October 2024
C&H
Landgraaf
Al jarenlang de autogarage waar je van zou dromen. Je hoeft maar te bellen en alles loopt zoals je het graag wenst! Ze zijn klantvriendelijk en kijken naar wat de klant in kwestie nodig heeft en spelen daar handig en doeltreffend op in! Al met al dik tevreden en hopen we nog lang van hun goede diensten gebruik te maken.
12 September 2024
Vivian Kreutz
Heerlen
Geen lange wachttijden, houden hun woord. Echte aanrader om je auto te laten nakijken.
2 September 2024
Chris