Erg fijn bedrijf
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 592 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral snelle service, vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg waarderen. De meeste berichten noemen ook de betrouwbare beschikbaarheid en een efficiënte afhandeling van onderhoud en verhuur. Een enkele opmerking gaat over kosten, maar over het algemeen is de ervaring positief en professioneel.
Nette service en goed materiaal. Prijs kwaliteit is prima
25 November 2025
Tim
Uitstekende service
3 November 2025
Paul
Boekel
alles netjes en snel geregeld.
11 October 2025
dennis
Gemert
Netjes gebeld vooraf wanneer er bijzonderheden zijn bij onderhoud
7 October 2025
Tiny
ELSENDORP
Meedenkend en duidelijke communicatie
9 September 2025
Ruben
Nuenen
Een hele fijne garage en ik werd erg goed geholpen. Goed advies en duidelijke uitleg. Ik kon ook snel een afspraak maken met ze.
4 September 2025
Edith
Gemert
Alles snel en goed geregeld
3 September 2025
Ludie
Asten
Ik kon wachten op de vervanging van mijn ruitenwissers, voordat ik de koffie op had was het al klaar.
28 August 2025
Johan
Gemert
Is het goed als ik dit maak,hadden ze de prijs voor kunnen doorgeven
24 August 2025
Jeroen
Handel
Krijg goede informatie. Heel klantvriendelijk. Je weet waar je aan toe bent
22 August 2025
Hans
Gemert
Op een zaterdag toch nog langs mogen komen om het lampje van mijn knipperlicht te laten vervangen, terwijl eigenlijk de werkplaats al dicht was. Super service dus!
17 August 2025
Yvette
Eindhoven
Ik ben goed en snel geholpen.. tip: Ik had graag nog een extra telefoontje gehad om mij te vertellen dat de kosten hoger uitvielen dan ingeschat. Dat viel mij best tegen.
6 August 2025
Laura
Snel geholpen
3 August 2025
J.
Gemert
Fijne plek om een bus te huren.
16 July 2025
a
2 July 2025
Kampen
Aarle-Rixtel
Heb daar al een paar keer een bus gehuurd en het is allemaal goed geregeld en het zijn nette bussen.
28 June 2025
Peter
Gemert
alle Opel bussen zijn bij jullie zou mooi zijn als onze Renault bussen ook bij jullie zouden liggen gr Ton Jansen-Huybrechts den Bosch
6 June 2025
ton
s"hertogenbosch
Fijne ervaring. Vriendelijke medewerker.
3 June 2025
Serife
Uden
Keurig te woord gestaan en geholpen met huren van een bakwagen met laadklep, makkelijke en duidelijke site. Heel tevreden klant.
1 June 2025
Snel en betrouwbaar
23 May 2025
Gijs
Gemert
Uitstekende service, kwaliteit en snelheid. We kunnen Auto Mertens van harte aanbevelen
12 May 2025
Joost
Breda
Goede communicatie en goede prijs kwaliteits verhouding. Erg tevreden!!
7 May 2025
Frank
Eindhoven
Dezelfde dag nog een nieuwe linkerzijspiegel geplaatst die eraf was. Meedenkend en oplossingsgericht. Daarnaast meteen dezelfde dag geregeld. Top!!
19 April 2025
Thera