netjes geregeld

alles netjes en snel geregeld.

Netjes gebeld vooraf wanneer er bijzonderheden zijn bij onderhoud

Meedenkend en duidelijke communicatie

Snelle service en goed advies.

Een hele fijne garage en ik werd erg goed geholpen. Goed advies en duidelijke uitleg. Ik kon ook snel een afspraak maken met ze.

Alles snel en goed geregeld

prima service

Ik kon wachten op de vervanging van mijn ruitenwissers, voordat ik de koffie op had was het al klaar.

Goed geholpen

Is het goed als ik dit maak,hadden ze de prijs voor kunnen doorgeven

Geweldige service, de klant is Koning is hier van toepassing

Krijg goede informatie. Heel klantvriendelijk. Je weet waar je aan toe bent

Super!

Op een zaterdag toch nog langs mogen komen om het lampje van mijn knipperlicht te laten vervangen, terwijl eigenlijk de werkplaats al dicht was. Super service dus!

Goed en snel geholpen

Ik ben goed en snel geholpen.. tip: Ik had graag nog een extra telefoontje gehad om mij te vertellen dat de kosten hoger uitvielen dan ingeschat. Dat viel mij best tegen.

Snel geholpen

Goede service, vriendelijke medewerkers, fijne en schone bus

Fijne plek om een bus te huren.

Goeed

Gewoon goed geen fratsen

a

Alles goed geregeld en op tijd en vriendelijk

Heb daar al een paar keer een bus gehuurd en het is allemaal goed geregeld en het zijn nette bussen.

Super samenwerking

alle Opel bussen zijn bij jullie zou mooi zijn als onze Renault bussen ook bij jullie zouden liggen gr Ton Jansen-Huybrechts den Bosch

Super fijne en snelle service

Fijne ervaring. Vriendelijke medewerker.

Super fijne en correcte autoverhuur

Keurig te woord gestaan en geholpen met huren van een bakwagen met laadklep, makkelijke en duidelijke site. Heel tevreden klant.

Klantvriendelijk

Top service

Snel en betrouwbaar

Uitstekende samenwerking

Uitstekende service, kwaliteit en snelheid. We kunnen Auto Mertens van harte aanbevelen

Goede prijs kwaliteit!!

Goede communicatie en goede prijs kwaliteits verhouding. Erg tevreden!!

Snel en klantvriendelijk

Dezelfde dag nog een nieuwe linkerzijspiegel geplaatst die eraf was. Meedenkend en oplossingsgericht. Daarnaast meteen dezelfde dag geregeld. Top!!

alles super geregeld

fijn bedrijf om een auto of bedrijfwagen te huren, alles super geregeld.

Snelle afhandeling, kort en duidenlijk.

Bolle Akker 13

5761RW Bakel