Lease auto in onderhoud
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 592 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral snelle service, vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg waarderen. De meeste berichten noemen ook de betrouwbare beschikbaarheid en een efficiënte afhandeling van onderhoud en verhuur. Een enkele opmerking gaat over kosten, maar over het algemeen is de ervaring positief en professioneel.
Lease auto in onderhoud Doen ze netjes Voor mijn kosteloos
20 September 2026
Helliemond
Snel en vriendelijk geholpen
15 September 2026
Paul
Gemert
Het is zo , als niemand de storing kon vinden , dan was zijn vader Theo die het op losten ; nu een generatie verder is het nog steeds van toepassing
9 September 2026
Nico
Gemert
Jeroen regelde de autohuur op korte termijn en ontvangst nemen van de auto en aflevering ging lekker snel !
8 September 2026
Jos
27 August 2026
Kees
Bakel
Auto gehuurd, alles goed gegaan, volgens afspraak.
14 August 2026
John
Gemert
Ben zeer goed geholpen monteurs die weten waar ze over praten en die er verstand van hebben en vriendelijke mensen
9 July 2026
Martijn
Helmond
Goed geholpen en meegedacht.
7 July 2026
Leon
Beste van beste
3 July 2026
Uzi
HELMOND
Ivm vakantie moest er iets worden vervangen konden dit op korte termijn vervangen Ook nog ff de airco nagekeken Uiteindelijk alles perfect opgelost
1 July 2026
Rene
Helmond
Duidelijke uitleg wat er mis was met mijn auto
25 May 2026
Mark
Eindhoven
Op zeer korte termijn kon ik bij Mertens terecht. Fijn dat ik een leenfiets mee kon krijgen, dat scheelde me toch weer 20 minuten lopen!
21 May 2026
Ties
Gemert
Kapotte bus maar meteen weer op weg geholpen. Werk kon gewoon doorgaan. Perfecte service. Ik ben dik tevreden. Dank je wel
9 May 2026
Wilco
Oosterbeek
Wat een top service! Het jonge team in Gemert is zo deskundig, echt super geholpen!
4 May 2026
Nicky
Swinkels
goede communicatie met zorg snelle afwerking
21 April 2026
Erly Brugmans
amsterdam
Goed en vriendelijk geholpen
15 April 2026
Jowan
Deurne
Een jaar geleden zijn wij enorm goed geholpen na een schade aan onze auto. Dat was voor ons de reden om ook voor het onderhoud naar Auto Mertens Bakel te gaan. De eerste beurt pakte meteen goed uit. Een remklauw die vast zit wordt niet meer gerepareerd maar vervangen, wat aardig in de papieren loopt. Maar goed, het moet wel veilig zijn. Afgelopen week was de auto opnieuw aan een beurt toe. Vooraf werd ik netjes gebeld met een overzicht van de werkzaamheden. Zo moesten onder andere de bougies worden vervangen volgens de interval, a zo’n €125,-. Ik gaf aan dat de bougies echter nog niet zo lang geleden waren vervangen. Oh ja, ik zie het zij de medewerker. Daar hadden ze beter op moeten letten, zei hij. Eind van de dag ging ik de auto ophalen, netjes uitleg gekregen over de werkzaamheden en de onkosten. Zo was er ook een en ander aan klein materiaal verbruikt, wat normaal is natuurlijk. Onderweg naar huis bekeken we de factuur nog eens goed. Er was 3 liter ruitenreiniger in rekening gebracht! Dit terwijl ik kort daarvoor het reservoir tot de nok toe had gevuld! Hoe kan daar 3 liter bij? Dit zijn de kosten niet maar toch. Je brengt niet iets in rekening wat je niet verbruikt of uitvoert. Ook had ik de medewerker gevraagd op welke bandenspanning de auto was gezet omdat ik twijfelde aan wat de juiste druk is. De medewerker heeft dit meteen aan de monteur nagevraagd en gaf aan dat deze op 2.3 bar waren gezet. Ook dit meteen gecontroleerd volgens het systeem, 3 banden stonden op 2.55 en 1 op 2.65 bar. Ik vraag mij dus stellig af, of er wel naar de bandenspanning is gekeken. Al met al krijg ik niet de indruk eerlijk geholpen te zijn. Zo had ik bijna onnodig €125 teveel uitgegeven. Je moet erop kunnen vertrouwen dat je betaalt voor de noodzakelijke werkzaamheden die zijn uitgevoerd en geen cent meer. Dat vertrouwen heb ik niet meer. Erg jammer!
Beveelt niet aan
13 March 2026
Marcel
De Mortel
Goed advies, snelle afspraak planning. Overleg over de werkzaamheden en kosten ervan. Fijn bedrijf!
4 March 2026
Foxy
Gemert
Direct geholpen en op een keurige manier de reparatie gemaakt zonder onnodige kosten te maken
3 March 2026
Louis
Bakel
Ik kwam met brandende Brake lamp en ging weg met brandende Brake licht. Er is tijd gestopt in een ander brandend lichtje en moest toch €113 afrekenen . Ik heb daar niets voor ontvangen .
Beveelt niet aan
2 February 2026
Siem
Gemert
Gewoon eerlijk en goed garage met goede auto monteurs
8 January 2026
Allar
Gemert
Auto Mertens ontzorgt de klant, een telefoontje en het wordt geregeld. Persoonlijke benadering en doen wat ze beloven.
5 January 2026
Jaap
Veenendaal
snel, vriendelijk en deskundig bedrijf.
17 December 2025
Deurne
Ik had binnen korte termijn een huurauto nodig, top service!
7 December 2025
Jay
Gemert
Prima service tijdens het huren van een Bakwagen.
28 November 2025
Patrick