Schouten staat voor kwaliteit en is zeer klantvriendelijk

Onlangs een juweel van een T-roc gekocht. Ben al ruim 25 jaar klant. Altijd zeer tevreden.

Top service

Duidelijke keuring en wat er moest gebeuren. Geen onverwachte kosten wat ook fijn is!

goed ontvangen en prima geholpen

goede en nette garage, netjes geholpen door verkoper Kees

Het bedrijf waar je moet zijn voor de aankoop van een auto!

Van begin tot eind was de aankoop van mijn nieuwe auto een soepel en goed proces. Ik werd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en hierin gaven zij eerlijk advies. Zij hebben een auto voor mij gevonden waarin ik nu elke dag met veel plezier rijd. Een bedrijf die echt aan te bevelen is aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto én een prettige begeleiding hierbij.

bovengemiddeld positief

Geen gladde praatjes, rust, deskundig, afspraken nakomen, pro-actief meedenken, zij trefwoorden die in een verkoopgesprek centraal stonden.

Fijn bedrijf!! Goede service

Prachtig bedrijf

Perfect geholpen

Vriendelijke servicegerichte organisatie

Mijn ervaring is heel positief. Medewerkers zijn klantvriendelijk en auto is netjes afgeleverd. Ook na de aflevering is er nog aantal keren goed en positief contact geweest.

Vriendelijke en correcte medewerkers

Afspraken worden nagekomen Vriendelijke en kundige medewerkers

Hele goede service

Vriendelijk personeel,erg klantvriendelijk

Goede vlotte service

Jongens hebben veel ervaring met veel merken. Ben zeer tevreden!

Top bedrijf en altijd super geholpen

Afspraak is snel gemaakt

Weten waar ze het over hebben

Al jaren een uitstekend bedrijf

Fijn geholpen

Ik heb een Kia Sorento gekocht. Er werd goed en snel gecommuniceerd over mijn inruil. Ook werden er op afstand eerst fotos verzonden. Later belde ik nog met specifieke styling aanpassingen(wrappen) dit konden ze allemaal regelen. Al met al dus fijn geholpen!

Vriendelijk

Vriendelijk ontvangen. Fijne communicatie en goed gecommuniceerd over wat er nodig was. Er werd vertrouwen uitgestraald.

Uitstekend!

Goede communicatie. Vooraf wordt toegelicht wat (o.a. volgens apk-normen) gedaan moet worden. Met de klant wordt een plan gemaakt, met duidelijke afspraken en financiële begroting. Wat gezegd is wordt gedaan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Prima service en vriendelijke bediening.

Prima service!

Prima service!

prima,accuraat

Onderhoudsbeurt prima service

Klant vriendelijke en goede communicatie

Prettig!

Prima geholpen

Wij kwamen voor een proefrit en we waren zeer tevreden over de uitleg en werden zeer goed ontvangen en de auto een week later opgehaald. Een dikke pluim voor Autobedrijf Schouten.

Profesioneel

Afhandeling zoals het hoort, nog even door Schouten telefonisch contact geweest , zodat je niet voor (financiele) verassingen komt te staan. Zou leuk zijn als bij klein of groot onderhoud de auto even door de wasstraat wordt gehaald . Prima garage.

Mijn ervaring is gewelddadig.

Ik heb een prima behandeling gehad.

Heel Net Bedrijf

Ik Word altijd prima geholpen en op de hoogte gehouden van de kosten . Vind ik erg prettig. gr E Doppenberg.

Fijn bedrijf

De firma Schouten staat altijd voor je klaar. En erg vriendelijk.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo