Heel goede service met prettig overleg

Heel goede service met prettig overleg

Inspelend op onze specifieke situatie bijzonder goed en snel geholpen

Aan het begin van de week dat er een reeks behandelingen bij mij zouden plaatsvinden ging de auto stuk. Ik ben toen met voorrang geholpen om alles zo snel mogelijk rond te krijgen. Met dank aan Dinie en de betreffende monteur.

Super service

Snel, uitstekende communicatie, erg meedenkend.

Fijn bedrijf dat zijn afspraken nakomt

Proffesionele service op dealer niveau.

No-nonsense autodealer met pragmatische inslag.

Niet lang geleden een auto gekocht en deze opnieuw bij hen ingeruild voor een andere occasions. Prettige onderhandeling over de prijs, goede communicatie online en offline. Goede, brede selectie aan kwalitatieve auto's.

Altijd ruimte, vriendelijk, goed overleg.

Alleen jammer dat ze deze x de auto zijn vergeten uit te zuigen. Ik heb nl. die mogelijkheid niet.

Keurig personeel en ze willen gewoon een goed product afleveren.

Zie boven

Een pracht bedrijf

Nooit wachten en fantastische serviise

Fijn en vriendelijk geholpen

Ik was opzoek naar een mooie 440i en werd snel en vriendelijk geholpen door Autobedrijf Schouten. Ik kreeg bijzonder snel antwoord op mijn vragen via Whatsapp en kon daarmee een goede beoordeling maken over de aangeboden auto. Er kon snel een proefrit gemaakt worden en alle details werden rustig en fijn besproken. Tevens een goede prijs voor mijn inruil auto kunnen krijgen. Prachtige zaak met veel mooie auto's

Super fijn

Klantvriendelijk

Goede service!

Vriendelijke dame receptie bij werkplaats Leenfiets mogelijk. Betrokken monteur en goed overleg m.b.t. onderhoud en reparatie.

Gewoon heel goed en plezierig zaken gedaan!

Van goede 1e ontvangst t/m aflevering inclusief een on-the-spot controle van een kleine steenslag in de voorruit: vriendelijk en verzorgd.

Klantvriendelijk en goede service

Na een jaar van afwezigheid, weer als vanouds ouds goed geholpen.

Top service!

Mijn auto hier gekocht, alles is goed geregeld. Elke afspraak die je maakt word vastgelegd zodat er nooit onenigheid ontstaat. De service is goed en het personeel is vriendelijk.

Een positieve nuchtere service biedende garage.

Deze garage (verkoper) verkopen geen praatjes om u 1x een auto te verkopen. Nee eerst koffie en praten (noem het binden of beter interesse) om in te schatten wie is de klant en wat de klant echt (niet) wil. Van onze kant hebben 4x de afspraak moeten verzetten maar de verkoper bleef vriendelijk en behulpzaam. Top garage!

goede afspraak

reparatie goed uitgevoerd

Prima garage met vakkundig, vriendelijk en adequaat personeel.

Mijn BMW Z4 bij Schouten gebracht voor een grote onderhoudsbeurt met nog een aantal extra aandachtspunten aangaande een probleempje wat ik met de Z4 al langere tijd had. Deze extra aandachtspunten vooraf via de email door mij bij Schouten kenbaar gemaakt en daarover per omgaande van de garage een reactie/advies gekregen. Direct na aanvang van de beurt werd ik nog door de garage gebeld over wat ze precies gingen doen, plus daarin weer een aantal adviezen. De werkzaamheden vervolgens voor 100% uitgevoerd conform de afspraken. Het probleempje is voor zover ik nu kan zien/horen (inmiddels weer 500 km met de auto gereden) opgelost. Top garage!!!!

Zeer professioneel en snel geholpen

Pech aan mijn auto die daar niet vandaan kwam, en toch snel professioneel geholpen en leenauto tegen een kleine vergoeding meegekregen.

Goed en netjes geholpen

Netjes geholpen en komen afspraken na

Vriendelijk

Laats problemen gehad met de auto daarna ingeruild andere gekocht Keurig gedaan ✅

netjes, duidelijk, snel, naar varwachting, en goede inruilprijs!!

Na een berichtje via de website van Schouten netjes terug gebeld, afspraak gemaakt om de auto te bekijken, deze stond er keurig bij. Na een proefrit overleg gehad voor de prijs, levering en de extra`s. Gister auto opgehaald , rijd perfect, geen haast klus,.

Prima service en vakkundig advies.

Kon echt merken dat de auto goed nagekeken was! Kan nu weer een poosje zorgeloos vooruit.

Klantgericht en professioneel

Vriendelijke ontvangst. Personeel denkt met je mee. Men neemt de tijd voor je. Klantgerichte benadering.

Luistert naar behoefte klant en to the point

Vriendelijke ontvangst en to the point te woord gestaan door verkoper(s). Verkoper luisterde goed naar mijn behoefte. Gewenste transparantie over de historie van de auto. De aanbieding en onderhandeling was duidelijk en zonder onnodige franje. In een nader telefonisch overleg heb ik de auto gekocht. De aflevering was conform afspraak. Ik gun andere potentiële kopers een deal met het Autobedrijf Schouten.

Top ervaring

Goed geholpen door Jarnick en bedrijfsleider Gijs. Top service, blij met mijn aankoop.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo

Over Autobedrijf Schouten BV

Autobedrijf Schouten, uw betrouwbare partner voor het kopen en onderhouden van uw auto. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige service. Welkom in Ermelo!