Vriendelijk personeel met goede service

Er word goed overlegd over de nodige reparaties en er word mee gedacht

Vriendelijk, Vakkundig, Vertrouwd…

Tevreden…zoals al vele jaren.

Uitstekend auto bedrijf

Wij zijn zeer goed geholpen en eerlijk geadviseerd over een auto die Schouten aanbood. Geheel naar tevredenheid daar deze auto gekocht.

Goede service en vriendelijk personeel

Wij zijn erg vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze camperbus. Er werd echt de tijd voor ons genomen en afspraken werden keurig nagekomen. Kees was erg behulpzaam. Wij hebben Autobedrijf Schouten ervaren als een betrouwbaar bedrijf, met vriendelijk personeel en goede service.

Duidelijk en netjes afgeleverd volgens afspraak

Goed contact met verkoper Jarnick over wensen en aflevering nieuwe Mercedes Sprinter, helemaal top!

Conform afspraak en naar tevredenheid.

De problemen zijn keurig opgelost.

Geweldig geholpen

Fijn geholpen geweldig team

Afspraken worden nagekomen !!

Fijne mensen om mee te werken , zowel verkoop, reparaties , schade en zelfs ook verkoop .

goed ontvanen en een mooie auto gekocht

tot nu toe goeie ervaring leuk geholpen en hebben de zaak netjrs afgehandeld.

Duidelijkheid en klantvriendelijk zijn de grootste pluspunten

Vriendelijk geholpen

Duidelijke uitleg. Goed werkend team!

Zeer correcte service

Begroting van het onderhoud correct en goede service.

Goede service, helder over extra benodigd onderhoud

Mijn nieuwe (tweedehands) auto voor het eerstbij Schouten gebracht voor onderhoud. De monteur belt zelf om af te stemmen wat er moet gebeuren (naast het standaard olie verversen etc.). Heel goed: voorkomt verrassingen op de rekening.

Prima, zoals het bij een goede garage past.

Leuk balie personeel en een monteur die op een nette manier uitlegt wat er gaande is met de auto. Strak op tijd weer gereed gemeld.

Prima garage

En bij beurt woedt de auto ook nog gratis gewassen.

Mooi autobedrijf met nette auto's.

Goede aflevering. Vriendelijke verkoper. Duidelijke afspraken.

Super service

Goed geholpen en vriendelijke mensen

Goede service en prettige contacten

Goede uitleg waaroom bepaalde 'dingen' wel of niet geaan moeten/kunnen worden. Presoonlijk contact en vriendelijk personeel.

De mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Net bedrijf, nette mensen.

Ik had gereageerd met een SMS en Julian belde mij terug we hebben even gepraat over die mooie volvo, en drie dagen later belde hij terug,toen hebben wij een afspraak gemaakt, zaterdag morgen met elkaar aan tafel na de proefrit ,heel fijn met Julian onderhandeld en wij kwamen er alletwee met een goed gevoel uit ,heel tevreden erover.

Zoals verwacht: uitstekend

Altijd prima service. Kontakt, overleg EN uitleg alvorens de reparatie uit te voeren. Heel vertrouwd. Ik kan garage Schouten bij iedereen aanbevelen.

Goed geregeld, aardige mensen.

Vervangende auto is wel aan de prijs voor alleen maar naar huis rijden en weer terug.

Zeer vriendelijk!

Zeer vriendelijk en prima communicatie!

Schouten staat voor betrouwbaarheid.

Fijn om zo'n betrouwbare partner te hebben voor het onderhoud van het deel van ons leven dat ons mobiel houdt.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Tevreden met de geleverde diensten

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo

Over Autobedrijf Schouten BV

Autobedrijf Schouten, uw betrouwbare partner voor het kopen en onderhouden van uw auto. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige service. Welkom in Ermelo!