Toppie !!
Afspraak gemaakt voor gaskeuring en alles keurig en korrekt gedaan.
29 August 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.033 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en professionele personeel. De reviews benadrukken snelle antwoorden en grondig werk. Duidelijke communicatie en betrouwbare service dragen bij aan een hoog vertrouwen. Over het algemeen geeft men aan dat de service waar voor zijn geld biedt.
Afspraak gemaakt voor gaskeuring en alles keurig en korrekt gedaan.
29 August 2025
Bert
Kapellen (B)
Gaskeuring laten doen en op afgesproken tijd aan de beurt. Monteur ging heel netjes te werk en deed zelfs zijn schoenen uit bij betreden camper. Voor herhaling vatbaar.
26 August 2025
Roy
Breda
Alles is perfect uitgevoerd, zoals gepland
25 August 2025
Dirk
Kapellen België
Pragmatische aanpak. Vriendelijke bejegening. Vakmanschap in uitvoering.
23 August 2025
Toby
Huijbergen
20 August 2025
A.
Hoogerheide
Fijn dat jullie altijd voor ons klaar staan!
18 August 2025
A.W.M.
Van Hees
Correct, duidelijk over de reparatie, en bereidwillig
18 August 2025
Paul
Roosendaal
Airco laten inbouwen stoel was netjes afgedekd zoals het hoort..
11 August 2025
Alex
Terneuzen
Vijf maal goed.
8 August 2025
R.R.R.
Halsteren.
Goed contact, duidelijke afspraken. Vriendelijke mensen
31 July 2025
Arrie
Oud Gastel
Gewoon goed de afspraken nakomen. Veel ervaring leidt tot goede technische oplossingen. Goed advies en meedenken. Goede uitleg en klantvriendelijk.
31 July 2025
Tom
Renesse
Het ging om een grote, uitgebreide reparatie. Vooraf is er voldoende uitleg en advies gegeven.
16 July 2025
WvW
LEPELSTRAAT
Goede service snel geholpen
10 July 2025
A.J.M.M.
DINTELOORD
Planning was vol, maar toch tussendoor de koelkast weer even hersteld >Top!
9 July 2025
Ferry van Vegchelen
Bergen op Zoom
Caravan moest veel aan gebeuren Er werd goed geluisterd en mee gedacht. Goede uitleg wat er allemaal is gebeurd nemen de tijd en super vriendelijk
7 July 2025
Chris
roosendaal
Ik ben al heel lang klant bij de fa. De Blaay. De kleinschaligheid en klantvriendelijkheid, gratis beschikbaarheid van een leenauto in combinatie met de prima prijzen van dit bedrijf heeft mij ertoe gebracht om mij gedurende lange tijd te verbinden aan dit bedrijf. Gedurende de laatste jaren is het bedrijf steeds groter gegroeid en zich meer gaan richten op campers en caravans. Daar moest ik wel even aan wennen. Ook de wachttijden mbt reparaties en keuringen lopen op, maar dit is ook een landelijke trend. Voor een noodreparatie kan ik altijd direct terecht en dat is voor mij een groot goed. Het onderhoud van mijn auto blijft dan ook bij deze firma!
30 June 2025
T. Nijssen
Bergen op zoom
Dit bedrijf geeft een goeie service en duidelijke voorlichting voor het juiste onderhoud van de camper
27 June 2025
Jan
18 June 2025
J.
Steenbergen
Stonden met de camper met pech, met hulp n van ANWB naar garage begeleid. Binnen 24u probleem opgelost, onderdeel geleverd en gemonteerd. Monteur zeer bekwaam, goede communicatie.
15 June 2025
T.J.
HAASTRECHT
Naast de Bovagkeuring mooi de kunsstof schroefplugjes van de Thule fietsendrager vervangen voor rvs schroefjes en bijbehorend 'busje' ingenieus gemonteerd. Vriendelijke service.
13 June 2025
Ruud
Dinteloord
Afspraak zeer stipt nagekomen. Efficiënte uitvoering werkzaamheden. Duidelijke prijsafspraken vooraf gemaakt. Zeer coulante bejegening toen aanvankelijke afspraak moest worden geannuleerd wegens ziekte. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Bob
Maastricht
Komt afspraken na en levert vakwerk
C.G.P.A
Hoeven
Geweldige service met verstand van de zaken. Ik ga in het vervolg naar ze toe met mijn canper en auto.
Cor
Herelsestraat 159