Telefonisch iets minder bereikbaar maar wordt netjes teruggebeld zoals afgesproken

Altijd tevreden over de blaaij

Kan altijd snel terecht. Klachten worden serieus genomen. Laagdrempelig

Vriendelijk en deskundig

Prima ontvangst en volgens afspraak de gaskeuring uitgevoerd. Verstand van zaken. Aanbevolen.

Snelle service

Netjes te woord gestaan en geholpen volgens afspraak, duidelijke uitleg over de keuring en aanpassingen.

Vakkundig!

Onze ervaring is dat het onderhoud aan onze camper altijd vakkundig gebeurd. Problemen worden echt goed gescand om vervolgens opgelost te worden. Eigenaar heeft een veelzijdige kennis van campers. 2 puntjes ter verbetering: concreet afspreken hoe lang men nodig heeft voor het te verrichten onderhoud. Aandacht voor het (weer) goed monteren van de (sier)wieldoppen. Mijn achterste sierdoppen zaten er los op. Net op tijd ontdekt om deze niet te verliezen.

Ervaren, deskundig en vriendelijk

Lekker klein bedrijf waar het personeel nog direct contact heeft met de klant. Ze denken met je mee wat er wel of niet gedaan hoeft te worden bij een kleine of grote beurt.

Aanrader.

Prima service, denkt mee met de klant.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak, eerlijk werk, vriendelijk: niks meer te wensen

Ze doen wat ze beloven

Het klopt gewoon

Netjes afgewerkt en alles goed gecheckt.

Camper netjes terug gekregen. APK, kleine beurt. Gaskeuring 606. En een trauma aftap ventiel geplaatst. Jammer dat versnellingsbak van Ducati 160 pk 9 trapsautomaat niet kon worden ge-update. Anders was het een 10 geweest.

Zeer goede service

Professionele werkplaats, moeilijk afspraken te maken , wel duur.

Goede service en kwaliteit aan de caravan.

Geen onnodige reparaties en van te voren wordt er overlegd wat defect of vervangen moet worden.

zeer fijne garage

De garage houdt zich aan de afspraken

Ongekend goed geholpen bij de Blaaij

Net voor de vakantie bleek dat de Schotelantenne (Teleco), een update moest hebben. Ondanks de drukte, groot aantal Campers en caravans voor een onderhoudsbeurt, kon ik dezelfde dag nog even langs komen en werd de update uitgevoerd. Toen bleek dat er ook nog een probleem was met het CanalPlus (CP) abonnement (activeren lukte niet, ook niet i.o.m CP), hielpen ze ook daar nog mee. Kortom service die je helaas niet veel meer tegenkomt.

Veel geduld nodig

Zeer vriendelijk en bekwaam. Helaas heeft onze camper er om verschillende redenen heel lang gestaan

Helemaal prima

Was hier voor de eerste keer nadat ik verhuisd was naar deze omgeving maar ik kreeg een goed en betrouwbaar gevoel Mvg H Korbee

Goed uitgevoerd

Alles volgens planning uitgevoerd

Prima bedrijf!

Onze camper wordt netjes en goed onderhouden en gerepareerd

prettige ervaring waar men tijd voor je neemt voor je vragen.

prettige ervaring waar men tijd en goede uitleg geeft voor al je vragen. je krijgt er goed advies, vriendelijk personeel,

Kundig en bereidwillig.

Staan altijd klaar bij calamiteiten als je vaste klant bent. Leveren vakwerk.

goede uitleg en altijd even bellen als er stukken zijn ik benzeer tevrede

alles word goed honderhoud gedaan

Een bedrijf waar persoonlijk contact en het verlenen van service op een hoog niveau staan.

De afgesproken onderhoudsbeurt is keurig uitgevoerd en vooraf was er een kostenraming gemaakt zodat je achteraf niet voor -financiële- verrassingen komt te staan.

Klantvriendelijk, vakkundig en correct geholpen! Tot over 2 jaar!

Vriendelijk, vakkundig en correct geholpen onder het genot van een kopje koffie. Een aanrader voor de camper-gaskeuring! De volgende keer weer naar C. de Blaaij.

Ik voel me nog klant

En dan heb je net voor je vakantie plotseling wat onvoorzien problemen aan je camper. Dus op naar dun Blaaij. Net als overal is het ook hier harstikke druk. Zij schatten goed in wat wel en niet even kan wachten. Door een hele vriendelijke dame wordt ondanks de drukte op korte termijn een afspraak ingepland. Op de dag van de afspraak wordt het euvel vakkundig verholpen en kunnen we alsnog op de geplande tijd op vakantie. Geweldig !

Snel en deskundig geholpen

Herelsestraat 159