keurig handelend bedrijf

mijn ervaring met Harry Dijk is positief. in juli een auto hier aangeschaft. Prima service!!

Goed bedrijf

Goeie service goed advies niet opdringerig en mooi en net bedrijf

Vriendelijk, vakkundig en begrip voor een situatie

Reed een zware schade en kon niet verder rijden. Binnen 20 minuten een auto om mij op te halen met de verzekering dat ze voor mijn - beschadigde - auto zouden zorgen. De volgende dag een overzicht van de toestand. Met een aanbod om de niet meer bruikbare auto in te nemen en afschrijving e.d. te verzorgen. Tevens een vriendelijk aanbod voor een vervangende auto die ik kon overnemen. Alles bijeen, ophalen afhandeling plus gereed maken en op naam stellen van vervangende auto binnen één dag. Vakkundige vriendelijkheid en praktisch inzicht.

Klantvriendelijke autozaak.

Prima zaken gedaan bij dit sympathieke familie bedrijf. Nog een prima inruilprijs gekregen voor mijn oude auto. Het was de rit van dik 2 uur meer dan waard!

Uitstekeend

Bij aankomst, een heel goede ontvangst met een kop koffie. En beleefde medewerkers. Ook de verkoper Donny, is goed met hem te handelen .Een beleefd en vriendelijke persoon. Ik zal een ieder aanraden om hier zijn Auto te kopen. Verder heb ik niets meer te vertellen.

Betrouwbaar bedrijf!

Auto op afstand gekocht, prettige onderhandelingsgesprekken met Kevin. De auto was geïmporteerd en had een nieuw kenteken nodig. Daar heb ik drie weken op moeten wachten, dat vond ik vervelend. Bij aflevering was er persoonlijke aandacht en een bloemetje.

Prettig zaken gedaan

Vanuit noorden vlot een proefrit kunnen regelen. Gastvrij en vriendelijk ontvangen. Vlotte onderhandeling zonder poespas. Eerlijke reële prijs wat op tafel moest komen Nu erg blij met onze aankoop.... Qashqai automaat

vriendelijk en correct

Leuke mensen en een mooi bedrijf

Eerlijk, betrouwbaar en stipt!

Tijdens een vakantie een andere auto kopen? Wij hadden het nooit verwacht en toch zijn we met een andere auto naar huis teruggegaan. We werden vriendelijk, eerlijk, gastvrij ontvangen en te woord gestaan. Het inruil bod op de “oude” auto was ook naar behoren en de prijs van onze huidige auto was fair. Toen bleek dat onze “nieuwe” auto qua uitvoering op één punt niet overeen kwam met hetgeen geadverteerd werd, heeft Harrie Dijk Autoservice er onmiddellijk voor gezorgd dat het geadverteerde gerealiseerd werd. Voor ons een reden om hier zeker weer terug te komen!

goed en correct geholpenen vriendelijk personeel

je wordt netjes geholpen je krijgt een eerlijke prijs voor je auto weer.

Prettige en eerlijke communicatie!

Goede ervaring met aankoop auto. Helder en duidelijke communicatie en nemen ook echt de tijd voor je. Je voelt je serieus genomen als klant. Top!

zeer tevreden

Vakkundig, betrouwbaar en zeer vriendelijk

Goed bedrijf

hier onze nieuwe auto gekocht, zijn er heel blij mee, goede service en een net bedrijf kan iedereen aanraden om er eens te kijken om er een auto te kopen

Netjes en eerlijk

We zijn netjes geholpen. We kregen eerlijke informatie. Meedenkend.

Prima, autobedrijf

Goede service, snelle afhandeling.

As an expat buying a car, trust in your dealer is invaluable. Well, you can trust in Harrie Dijk!

As an expat, buying a car in the local market can be a daunting task. After a few disappointments at other (larger) dealerships, we came across Harrie Dijk. What a difference it was! Excellent service, honest, transparent, open and straightforward. If you are new to buying a car in the Netherlands, pay them a visit. It is the kind of family business that care to make costumers happy.

• Would you recommend us? Yes

Geweldig!

Communicatie op goede level, dorpsman met de zaak in hart en nieren. Korte lijntjes en snelle klappen, hier kom je snel tot een overeenkomst met een mooi resultaat! Ik kom zeker weer terug mocht het nodig zijn

Zeer tevreden over inruil van de auto

goed geholpen en snel tot een voor beide partijen goed bod gekomen. Afspraken goed nagekomen

Er klantvriendelijk en duidelijk

Wij zijn erg te spreken over het bedrijf Harrie Dijk' Onze ervaring is : Duidelijke communicatie en een vriendelijke/persoonlijke benadering. Ik zie een goede bedrijfsvoering en een persoonlijke groei van de nog jonge kevin voor de toekomst. Bedankt en veel succes met jullie bedrijf. Met vriendelijke groet Dick en Jolinde van Dijk

Correct informatie en afspraken nagekomen en eerlijkheid en de prijs is redelijk goed.

Voor het eerst doe ik zaken met Harrie Dijk Auto service. Dank u wel was prettig ervaring.

zakelijk, betrouwbaar, informatie en tijd gevend voor eigen besluitvorming,

Per saldo zeer tevreden. Zal zeker anderen adviseren naar dit sympathieke bedrijf

Hele fijne ervaring en perfect perfect geholpen!

Een hele fijne koopervaring gehad bij Harrie Dijk. Nette occasion gekocht en een hele fijne aflevering gehad, waarbij de auto klaarstond zoals afgesproken. Kortom: fijne mensen bij Harrie Dijk, mooie vloot van (jonge) occasions. Erg prettige ervaring.

Ik blijf iedere keer bij jullie terug komen,dat doe je alleen als je goed tevreden bent.

Heb bij jullie een andere auto gekocht,ben goed geholpen en er zeer tevreden mee.

Excellent survey that went miles beyond usual standards

As someone new to the country I was completely unfamiliar with the process of buying and registering a car in the Netherlands. The staff at Harrie Dijk went out of their way to enquire on my behalf all what was needed for a foreigner without a Dutch driving license to register a car in the Netherlands. They provided detailed advise regarding car insurance and delivered the car all the way to Amsterdam. They even accompanied me to the Amsterdam municipality when it turned out that one of my documents did not exactly meet the requirements and needed to be replaced. It was an absolutely positive experience dealing with the staff of Harrie Dijk and I can only recommend their services. Not to mention that the car I bought was very competitively priced.

• Would you recommend us? Yes

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.