Zeer vriendelijk en goede service.

Zeer nette auto gekocht en alles super snel geregeld op een zaterdag.

Vriendelijk , behulpzaam , meedenkend

We zijn vriendelijk ontvangen en kregen gelijk een goed gevoel er werd tijd genomen voor ons kregen een goede inruilprijs voor de eigen auto goede uitleg en vonden ze goed meedenkend in ons verhaal Bedankt nogmaals En tot ziens Met vriendelijke groet Gerrit en Joke de Weerd

Super goed geregeld

Alles was prima gelopen een snelle reactie op mij mail en een goed advies. Adviseur jong en enthousiast gaf een goed gevoel.

Goed geholpen vriendelijke mensen

Goede service!

Goed geholpen door ramon met de aankoop van onze nieuwe auto!! Sleutels van de afneembare trekhaak waren nog in bezit van oude eigenaar, geen probleem ga ik direct achteraan!! Paar dagen later opgelost!!

Top bedrijf

Top bedrijf

Ik zocht een mooie jonge auto en op vrijdag stond die op de site van Harrie dijk: nieuw binnen. Gelijk gaan kijken en afspraak gemaakt voor een proefrit. Dag later kon ik terecht en bleek de auto aan al mijn voorwaarden te voldoen. Beetje onderhandeld over de prijs en de auto gekocht. Allemaal prima. Mijn enige commentaar. Prijs op de site wordt eerst met 900 verhoogd vanwege vage extra’s en bij de onderhandeling met 500 verlaagd. Typisch gevalletje sigaar uit eigen doos. Maar verder prima service

Perfecte behandelling

Oude auto ingeleverd. Nieuwe gelijk meegenomen. De hele afhandeling ging op een bijzonder prettige manier. Wij zijn goed en zeer kundig geholpen door de verkoper. Wij zijn blij en tevreden met onze Ford Puma. Dank nogmaals.

Fijne garage.

Vriendelijke verkopers. Geen praatjes.

Prima bedrijf met vakkundige medewerkers

Vanaf het eerste kontakt tot en met het afleveren van mijn nieuwe auto ben ik professioneel en op een prettige wijze geholpen. Zeer tevreden klant dus!

Goed en vakkundig geholpen

De auto stond al klaar voor de proefrit perfect goed gevoel over de inruil prettig gesprek met ramon goede uitleg over de peugeot 2008 een puntje hij was niet heel netjes gewassen verder prima afgeleverd alles naar wens

Snel, vakkundig en betrouwbaar

Zeer fijne ervaring gehad met Ramon. Na ons telefonische contact stond de auto de volgende dag al klaar voor een testrit. De inruil werd eerlijk beoordeeld en ik ontving een scherp en transparant voorstel. Alles kon direct geregeld worden, en ik kon dezelfde dag nog wegrijden in mijn nieuwe auto. Echt topservice!

Zeer klantvriendelijk en goede afhandeling.

Fijn geholpen en goede service. Daarom voor de tweede keer een auto bij Harrie Dijk gekocht.

Heel fijne ambiance om je auto te kopen.

De rist en het vertrouwen maken dat je er graag komt. Heel fijne gesprekken. Ze nemen alle tijd voor je, zodat al je vragen beantwoord kunnen worden. Superfijne ervaring!

Super service!

Ik heb onlangs een Suzuki Swift gekocht en ben erg tevreden over de service en het personeel. Zeker een aanrader.

Top aankoop bij fijn autobedrijf

Na al prettig contact via e-mail en telefoon daaropvolgende prettig ontvangen in Hellendoorn. Service was goed, proces verliep soepel en uiteindelijk tevreden met de aankoop van m’n nieuwe auto.

Top Bedrijf

Online op mobiele.de een mooie auto gevonden in Duitsland, Na het versturen van deze Link naar Harrie Dijk was de deal zo gemaakt en konden wij onze huidige auto goed inruilen. Harrie Dijk heeft het hele import proces volledig voor ons geregeld! Na 4 weken konden wij de door ons gevonden auto in Duitsland in gebruik nemen.

Behulpzaam en professioneel

Allert en behulpzaam ook tussen de Apk en grote of kleine jaarlijkse beurten. Zo blijf je betrouwbaar onderweg.

Goed en vakkundig geholpen

Vriendelijk personeel. We zijn goed geholpen door Danny. Hij kon ons een goed en duidelijke uitleg geven over de auto deze ze hadden staan. Er werd ruim de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Bij de aflevering een goed en duidelijke uitleg over diverse instellingen van de auto. Zeker een aanrader voor mensen die een auto willen aanschaffen.

Heb er een goed gevoel bij

Vriendelijke mensen. We zijn goed geholpen door Danny. Fijne auto gekocht. Zeker een aanrader voor mensen die een auto willen aanschaffen. Alles heel transparant en duidelijk. Aanrader

Rustige verkoper, niets opgedrongen

Ramon heeft ons heel goed geholpen in de zoektocht naar een “nieuwe” gezinsauto. Hij paste zich aan aan onze wensen mbt afspraak maken en liet ons rustig kijken en proefrit maken. We hebben ons prettig gevoeld bij hem, hij was niet opdringerig maar rustig en vriendelijk en informeel.

Betrouwbare garage

Je voelt je als klant erg welkom

Prima bedrijf, betrouwbaar, goede service

Alles was prima geregeld, fijne mensen en een goede service. Aflevering door Ramon was goed, fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Topgarage met top personeel met een goed hart ♥️

Aanrader voor iedereen die goed en persoonlijk geholpen wil worden!

Autoservice Harrie Dijk doet wat het beloofd.

Autoservice Harrie Dijk in Hellendoorn geeft in zijn doelstelling aan dat ze auto's willen verkopen met een eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Daarnaast willen ze het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Dat alles is ze naar mijn beleving goed gelukt bij de aanschaf van een mooie Lynk&Co. Het is een verademing om in een dorpsgarage een nieuwe auto te kopen zonder hijgerige verkopers "in het pak" maar in alle rust te worden geadviseerd en vervolgens een proefrit te maken. Na de aankoop komen natuurlijk ook grote en kleine vragen over de nieuwe aanwinst en daarmee wordt je achteraf prima geholpen. Ook de "papierwinkel" is keurig in orde. Echt een aanrader.

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.