Top garage met super service

Via internet kwamen we terecht bij Harry Dijk, en vanaf het eerste telefonische contact voelde het goed. De service was persoonlijk en professioneel, de sfeer ontspannen en vertrouwd, en het aanbod sprak ons direct aan. We konden onze eigen auto zonder problemen inruilen en werden hierin duidelijk en eerlijk begeleid. Inmiddels rijden we met veel plezier in onze prachtige nieuwe VW Tiguan. Een fijne ervaring van begin tot eind! Ramon bedankt voor alles!

Prettige ervaring!

Goed en fijn geholpen, meedenkend. Snelle reactie op vragen. Zijn zeer tevreden.

Super goed & vriendelijk geholpen door Ramon!

Nette aflevering van de auto, zag er supernetjes en schoon uit. Grt Mirjam Hallink

Personeel vriendelijk en klantgericht

Goede ervaring

Betrouwbare garage met vriendelijke verkopers

Wij hebben bij Harrie Dijk een een Lynk en co 01 gekocht. We zijn vriendelijk ontvangen en er is aandacht besteed aan onze wensen. Bij het ophalen is er ook ruim tijd voor ons genomen. Over de prijs viel ook te onderhandelen. We zijn dik tevreden met onze aankoop.

VERZORGD EN ONTZORGD

Harry Dijk hebben wij 5 jaar terug leren kennen bij mijn eerste aankoop bij dit bedrijf Wij woonden nog in Frankrijk en via Internet Harry Dijk gevonden, het bleek een gouden vondst, goede service, goede auto, goede sfeer, alles sprak ons aan, vandaar onze tweede auto afgelopen dinsdag opgehaald, en wij konden onze eerste auto probleemloos inruilen. Beste mensen van Harry Dijk dank je wel voor de prettige samenwerking en over vijf jaar wacht weer een spannende periode op zoek naar een nieuwe auto uiteraard bij Harry Dijk Cees & Thea Nederveen

Aan te bevelen bedrijf met vriendelijk personeel

Onze 1e aankoop op 3 april 2026 bij autobedrijf Harrie Dijk. Wát een klantvriendelijk bedrijf. Hartelijke verkoper waar we keurig door werden geholpen. De nieuwe VW Tiguan was nog maar net van de trailer af en haalde het internet niet eens. Fantastische mooie opties op de auto wat ons direct aan stond. Over de prijs waren we het snel eens. Kentenken werd aangevraagd en we konden de auto op 24-04-2026 ophalen. Bij aflevering kregen we nog een mooie bos bloemen. Ramon, bedankt voor je goede service!

Vriendelijk, behulpzaam kortom een fijne ervaring met onze aankoop van de auto.

Wij hebben het contact met Kevin van Dijk evenals de verkoop en aflevering van onze nieuwe auto als zeer prettig ervaren. Wordt meegedacht en niets is teveel. Alles volgens afspraak. Eerlijk en oprecht. Zo zijn er nog maar weinig van.

Betrouwbaar en prettige mensen.

Gisteren hebben wij onze mooie Opel Crossland opgehaald. We zijn erg tevreden over de service en de fijne, ontspannen manier waarop Roy ons heeft geholpen. Geen opdringerigheid, alles in goed overleg en we konden met al onze vragen bij hem terecht. Zeker een aanrader!”

Fantastische auto

Ik heb onlangs een Lynk &Co gekocht en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De verkoper Ramon was vriendelijk, professioneel en nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg eerlijk advies zonder enige druk. De aflevering van de auto verliep ook perfect. Alles was netjes voorbereid, de auto stond er schoon en in topstaat bij, en alle documenten waren duidelijk en compleet. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over de functies van de auto, wat ik erg waardeerde. Kortom, een zeer prettige ervaring van begin tot eind. Zeker een aanrader!

Betrouwbaar, recht door zee

Prettig contact zonder poespas en zonder gladde verkooppraatjes.

Zeer prettig geholpen door verkoper Ramon Plaggenmarsch bij aankoop auto

Een plezierig bedrijf, zeer klantgericht! Aandacht voor de klant, een extra proefrit maken was geen probleem.

Uitstekend geholpen door Roy – Echt een aanrader!

Wat een top ervaring! Ik wilde even kwijt hoe blij ik ben met de hulp van Roy bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Hij heeft me niet alleen goed geholpen, maar echt supergoed. Waar ik normaal een aankoop best spannend vind, maakte Roy het juist ontzettend relaxed. Hij luisterde, stelde de juiste vragen, en gaf eerlijk aan wat wel en niet slim was. Geen verkooppraatjes, gewoon oprecht meedenken. Maar waar ik hem het meest dankbaar voor ben: hoe fijn hij me het hele proces heeft bijgestaan. Van de eerste kennismaking tot het moment dat ik de sleutels in handen kreeg. Roy was er gewoon steeds. Altijd bereikbaar, altijd vriendelijk, en met een rust die bij mij alle spanning wegnam. Het voelde alsof een goede vriend me hielp in plaats van een verkoper. En dat is precies wat je wilt als je een auto koopt. Roy, nogmaals bedankt. Je bent een kanjer!

1e keer een Lync@Co gekocht bij Harrie Dijk (Thijmen)

Na de proefrit een fijn gesprek gehad met Thijmen en al snel eens geworden over de prijs. Ook een afneembare trekhaak erbij voor een redelijke prijs + een standaard service beurt. Bij thuiskomst ontdekten we dat er nog winterbanden opzaten en daarover gebeld met Thijmen. Hij was helemaal vergeten dit te melden maar telefonisch zijn we vervolgens overeengekomen dat we deze om niet konden laten vervangen door een set prima zomerbanden. Vandaag deze banden laten monteren door een een uiterst vriendelijke monteur die ook nog het een en ander uitlegde over de afneembare trekhaak + een verloopset ontvangen voor een 13 polige stekker naar een 7-polige. Al met al zijn we uiterst tevreden over zowel de verkoop als de verdere service van Harrie Dijk. Een bedrijf dat we zeker kunnen aanbevelen.

Uitstekende service en snelle aflevering met oog voor de klant

Ik heb onlangs een mooie Seat Arona gekocht bij dit autobedrijf en ben erg tevreden over mijn ervaring. Ondanks dat het erg druk was in de zaak, namen ze alle tijd voor mij en kreeg ik persoonlijke en duidelijke uitleg. De auto was bovendien snel rijklaar, wat erg prettig was. Ook bieden ze een goed onderhoudspakket aan, inclusief pechhulp in binnen- en buitenland, wat voor extra zekerheid zorgt. Al met al een fijne en betrouwbare ervaring — zeker een aanrader!

Vriendelijke medewerkers. Ze denken met je mee en een snelle aflevering.

Netjes geholpen.

Nette verkoper en de punten die niet goed waren aan de auto zijn netjes opgelost.

Heel tevreden.

Voor de tweede keer een auto gekocht...dat zegt eigenlijk genoeg. Dit keer een MAZDA CX-5. Auto zag er keurig uit. Vriendelijke ontvangen. Zeker aan te raden.

Super tevreden

Onlangs een nieuwe auto gekocht bij Harrie Dijk. Vriendelijk geholpen door Roy. Zeer tevreden over de auto en de service en zeker aan te raden.

Dit will toch iedereen!

Vandaag heb ik mijn nieuwe Volvo XC60 opgehaald en wat een geweldige ervaring was dat. Vanaf het eerste moment tot aan de aflevering is alles tot in de kleinste details perfect geregeld. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Harrie Dijk en Ramon. Hun inzet, betrokkenheid en professionaliteit zijn echt van een uitzonderlijk niveau. Ze nemen de tijd, denken met je mee en zorgen ervoor dat alles precies klopt. Je merkt aan alles dat ze passie hebben voor hun werk en dat ze net dat stapje extra zetten om het echt bijzonder te maken. Ook het hele team verdient een compliment. De communicatie was helder, afspraken werden nagekomen en de aflevering zelf was tot in de puntjes verzorgd. Het voelde niet als “even een auto ophalen”, maar echt als een feestelijk moment. Ik ben ontzettend blij met mijn Volvo XC60 en kijk met een zeer goed gevoel terug op het hele traject. Absoluut een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, service en persoonlijke aandacht.

Super snel en naar volle tevredenheid zaken kunnen doen.

Prima ervaring met dit bedrijf. Op een donderdagmiddag zag ik de auto,waar we al lang naar op zoek waren, op de website staan. Dezelfde middag nog een proefrit kunnen maken en een deal kunnen sluiten. Ook Vriendelijk en deskundig personeel dus ben super tevreden.

Zeer professioneel

Neemt alle tijd bij de uitleg en instructie van onze Lynk & Co.

Om te beginnen een ontzettend fijne auto gekocht en heel belangrijk , erg vriendelijke verkoper(Roy) je krijgt de tijd en helemaal niet opdringerig, fijne garage

Denk mee met oplossingen.

Vanuit Heemstede naar Hellendoorn wat staat ons te wachten een auto Toyota Yaris Cross op afstand overeen gekomen. Bij de garage aangekomen stond er een lekker kopje klaar. Daarna rondom en in de auto gekeken en een proefritje gemaakt. Viel ons op dat de auto binnen in en onder motor kap niet was schoon gemaakt en stond op winterbanden met een flinke kras op een van de velgen. Daar waren we niet echt blij mee. In overleg de velgen van onze auto laten over zetten en daarbij twee nieuwe banden erop. En de auto werd een dag later schoon en netje afgeleverd. Er werd door de garage en Roy Morrenhof goed meegedacht om ons tevreden op de weg te krijgen. Gelukkig hadden we een hotel in de buurt geboekt daar jammer genoeg weinig gebruik kunnen van maken aangezien we steeds op de garage moesten wachten. Enige minpunten er is ons niet verteld (bij telefonische contact) dat de auto op winter banden stond en dat de spiegels niet inklapbaar waren voor ons als klant belangrijk. Op dit moment kan onze nieuwe auto niet aangesloten worden de MyToyota-app omdat de auto nog in Zweden als verhuur auto staat geregistreerd eerst moet deze registratie verwijderd zijn dan kan er gebruik worden gemaakt van de MyToyota app. Wie lost dit voor ons op ?

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.