Prettig en betrouwbaar!
Prettige en tijdige communicatie. Komt afspraken na en verleent goede service.
6 October 2026
Marc
Laden reviews...
256 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.809 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een sterke nadruk op betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Klanten roemen de vriendelijke omgang, duidelijke communicatie en degelijke service bij aankoop en ná de verkoop. Er is veel waardering voor eerlijke adviezen, snelle afhandeling en persoonlijke aandacht.
Prettige en tijdige communicatie. Komt afspraken na en verleent goede service.
6 October 2026
Marc
Deventer
Alle tijd genomen voor proefrijden met meerdere auto’s, zeer flexibel en snelle maar zorgvuldige afwikkeling.
4 October 2026
Donald
Breda
Mooie auto,s en erg vlot in de onderhandelingen .Erg vriendelijk en snelle reactie ,voor het eerst niet een auto gekocht (125 km van mijn woonplaats )maar absoluut de moeite waard ,zal iedereen aanraden om te gaan kijken bij jullie
2 October 2026
Fred
Nieuwegein
Veel aandacht en uitleg. Er was een melding bij mijn net gekochte auto en probleem werd direct opgelost
Klaas
Vroomshoop
Je wordt goed geholpen klant vriendelijk
Rense
Hardenberg
Jelle Talsma
Meppel
Zeer gastvrij ontvangen. Goede uitleg en uiteindelijk een goeie deal kunnen sluiten. Erg blij met mijn nieuwe auto. Bedankt Ramon voor de prettige afwikkeling
Roswitha Uitslag - van Riggelen
Vroomshoop
Onlangs onze auto gekocht bij Harrie Dijk Autoservice en we zijn erg tevreden over de hele ervaring. Er is een ruime keuze aan jong gebruikte auto’s, waardoor er genoeg te kiezen is. Een speciale vermelding voor verkoper Ramon. Hij was vanaf het eerste contact erg vriendelijk, behulpzaam en vooral niet opdringerig. We kregen alle ruimte om rustig rond te kijken, vragen te stellen en uiteindelijk zelf onze keuze te maken. Dat hebben wij als erg prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en de manier waarop we zijn geholpen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie jong gebruikte auto!
29 September 2026
Letteboer
Tubbergen
Eerst een auto aan Harrie Dijk verkocht, waarbij ik een eerlijke prijs kreeg. Daarna contact opgenomen voor het importeren van een andere auto, met inruil van mijn eigen auto. Na wat zoekwerk vond ik zelf een mooie occasion in Duitsland en deze doorgegeven. Kevin heeft daarna alles uit handen genomen en het importeren snel en netjes geregeld. Zelfs vlak voor zijn vakantie heeft hij ervoor gezorgd dat alles geregeld werd. Complimenten voor Kevin én de rest van het team! Toen de auto eenmaal in Nederland was, kreeg ik de mogelijkheid om alvast een proefrit te maken. Een week later kon ik de auto ophalen. Hij stond keurig gepoetst klaar en alles was volgens afspraak geregeld. Ik waardeer vooral de vriendelijke en no-nonsense houding van de mensen. Fijne en duidelijke communicatie, zonder poespas. Precies zoals het hoort. Ga zo door!
28 September 2026
Koen
Wierden
"Ik beveel Harrie Dijk van harte aan! De aankoop van mijn auto verliep op topniveau. De medewerker die mij hielp was niet alleen een zeer kundige vakman, maar ook een erg vrolijk en positief persoon. Met zo'n klantgerichte benadering is het kopen van een auto een waar genoegen. Ik ben erg blij met mijn aankoop!"
27 September 2026
Serhii
Woudenberg
Alweer twee weken geleden onze nieuwe auto opgehaald. Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering is het contact met Roy erg prettig verlopen. Houden we een goed gevoel aan over. We kunnen autobedrijf Harrie Dijk daarom zeker aanbevelen.
25 September 2026
Gerrit Polstra
Doetinchem
Echt nog de sfeer van een dorpsgarage.
25 September 2026
Pieter
Emmen
Voor de aankoop verliep het wat vlotter allemaal als na de verkoop, wel een beetje jammer .
24 September 2026
René Koster
Meppel
Op zoek naar een mooie occasion van Link&co 08More kwamen we bij Harrie Dijk in Hellendoorn terecht Hebben meteen een proefrit mogen maken Roy heeft ons op een prettige en correcte manier manier begeleid bij de koop van de auto Hiervoor hartelijk dank Roel en Romy de Vries
24 September 2026
Romy
Laren gld
Vanmiddag de nieuwe auto opgehaald en alles was in 1 woord top
Geert-Jan Snelders
Enschede
Prettige sfeer. Het is goed kopen daar.
Edwin
Nijverdal
Vriendelijk personeel, voelt je direct thuis. Deal snel gemaakt, denken mee.
Judith
Daarle
Wij hadden via marktplaats een mooie auto gezien.s avonds via marktplaats een bericht achter gelaten voor een afspraak te maken. De volgende ochtend al vroeg een telefoontje van de verkoper om een afspraak te maken.op zaterdagmiddag heen gereden en gelijk keurig te woord gestaan en opgevangen. De deal was snel gesloten en netjes afgehandeld. Een week later de auto opgehaald en stond spik en span klaar. Zelfs Een mooi bosje bloemen gekregen bij het ophalenvan de auto. Super ervaring bij dit autobedrijf.
Gertjan
Alteveer
Wij zijn heel blij met onze VWTiquan. We zijn goed geholpen door verkoper Roy!
ClemensteRiele
Haarle
Mijn tweede aankoop bij Harrie Dijk. Ervaringen zijn zeer positief in zowel het aankoop proces alsook bij nazorg en bij onderhoud. Klant staat voor mijn gevoel op de eerste plaats.
Joop Kleinnijenhuis
DEN HAM OV
Fijn garage bedrijf Goed geholpen niet opdringerig
21 September 2026
Hedwig
Net en gastvrij bedrijf.
16 September 2026
Christiaan
't Harde
Onlangs onze nieuwe auto hier gekocht en ik ben super tevreden! Vriendelijk geholpen, goede service en de auto stond er perfect bij. Zeker een aanrader!
15 September 2026
Bob
Almelo
Prima netjes ontvangen en goede service
14 September 2026
G.J.
Wierden
De verkoper reageerde snel op mijn aanvraag, waarna er snel een afspraak gepland kon worden voor een testrit. Ik werd vriendelijk ontvangen. Het ontvangst gedeelte is geen standaard kantoor maar een gezellige ruimte welke smaakvol is ingericht. Na het sluiten van de overeenkomst is alles snel en netjes geregeld. Tijdens het ophalen van de nieuwe auto werd alles goed uitgelegd en de telefoon en app alvast gekoppeld met de auto. Bedankt Roy en het team van Harrie Dijk.
12 September 2026
John
Roermond
Ons bedrijf
In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen.
Onze voorraad: anders dan anders
Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen.
Service van een dorpsgarage
Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen!
Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.
Kluversweg 4 b
7447JK Hellendoorn