Prima bedrijf

We kwamen via onze zoon terecht bij dit bedrijf. De auto waarvoor we kwamen stond al klaar voor een proefritje. Na de proefrit een goed gesprek gehad met de verkoper (Roy). We hebben een goeie deal met hem kunnen maken en zijn zeer tevreden met de afhandeling van de auto.

Netjes en correct. Fijne gemoedelijke ontvangst. Nemen alle tijd voor de aflevering ondanks de sluitingstijd en de trage banktransactie. Wij zijn blij met de auto.

Lekker informeel en netjes.

Mijn eerste auto bij Harrie Dijk. Ben netjes geholpen. Slechts vier dagen wachttijd. Twee dagen later ook al de trekhaak er onder. Al met al prima.

Top bedrijf, zeer vriendelijk duidelijk en serieus

Top bedrijf, geen gedoe, zeer vriendelijk en betrokken mensen!

Klantvriendelijk, vakbekwaam, transparant in communicatie en afspraken. Aanrader

Wij zijn erg blij met onze auto.

We zijn heel fijn geholpen door Ramon. Rustig, begripvol, aardig en geduldig. Alles heel goed uitgelegd. Autobedrijf Harrie Dijk wees heel zuinig op Ramon.

Heelgoed

Gewoon op een nette en duidelijke manier geholpen

Goed geholpen. Gezellig bedrijf

Onze woonplaats is twee uur rijden van Harrie Dijk. We hadden een mooie auto gezien bij hun op internet en konden pas om 15.30u bij Harrie voor de deur staan en om 16.00u gaan ze dicht maar mochten gewoon langs komen. Auto bekeken en gereden maandag de auto gekocht. Een week later opgehaald. Auto zag er als nieuw uit. Koffie is goed en heel goed geholpen. Ga zo weer heen voor een auto te kopen Groetjes Ton&Rian

prima service

Correct bedrijf, vriendelijk ontvangst en prima service. Deal snel gesloten

Goed meedenken en snelle service

In contact gekomen met Autobedrijf Harrie Dijk voor het inruilen van een auto en het aanschaffen van een nieuwe auto. Hierbij voorzien van een snelle service, goede communicatie en flexibiliteit. Kan niks anders als blij zijn met de aanschaf van mijn nieuwe auto!

Na dat we de auto peugeot 3008 2017 hadden gezien en proefrit waren we verkocht maar we hadden hem nog niet direct nodig de auto die we wilden inruilen was beter voor onze caravan waar we nog mee weg gingen de verkoper Ramon was heel gemakkelijk en zij dat we na de vakantie de peugeot wel konden op halen gezien hier toch anderhalve maand tussen zat we hebben getekend en zijn zeer tevreden over de behandeling en de auto Een aanrader om daar een auto te kopen.

Geen gedoe of poespas, gewoon goed

Doen wat ze zeggen

alles prima verlopen

Goed geholpen

Prima aflevering mazda CX-80

Mooie garage met veel keuze. Mijn voorkeur ging uit naar een mazda CX-80 en die was aanwezig. Proefrit afspraak gepland en hij stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Na de proefrit overgegaan tot aankoop. Datum afgesproken met goede voorwaarden en dan was het eindelijk zover om hem op te halen. De auto bevalt super goed. Kwaliteit, degelijkheid, status, sportief, stoer, maar bovenal maximaal ruimte voor mijn gezin met 3 kids. Er wordt al ruzie gemaakt om wie er op de 3e rij mag zitten. 2 kleine roosters voor de ventilatie helemaal achterin zitten los en dat gaat naar aan te geven z.s.m. opgelost worden. Voor nu uiterst tevreden over het contact en vertrouwen van proefrit tot aankoop.

Zeer vriendelijk en enthousiast.

Ik kan een ieder die een leuke auto zoekt zeker Harrie Dijk aanraden. Koffie is lekker en de service 100%

Prima zaak

Behulpzaam meedenkend betrouwbaar alles snel geregeld telefonisch goed bereikbaar

Prima.

Aankoop van mijn auto prima geregeld. Roy was duidelijk wat ik kon verwachten en alles was verder netjes geregeld toen ik de auto kwam ophalen. Echt nog een autobedrijf waar ze naar je luisteren.

Goede garage

Gewoon goed jammer van de doorgezakt plank in de kofferruimte verkoper wist er van mvg hjb mulder

Prima autobedrijf

Prima autobedrijf, kan niet anders zeggen. Deal snel gesloten. Ja, auto's zijn duur, maar de prijs was concurrerend. Auto ziet er heel goed uit. Vriendelijke mensen en alles prima afgehandeld. Komen we nog wel eens terug! Aanradertje.

Servicegericht

Warm ontvangst, eerlijk in hun advies en staan altijd klaar voor hulp.

Zeer tevreden over de professionele hulp!

Een topbedrijf, goede en deskundige hulp. Ben voorzien van de juiste adviezen.

Vriendelijk personeel

Mooie Audi Q3 gekocht met een jaar garantie

keurig bedrijf

Vriendelijk geholpen, goede service en komen hun afspraken na!

gemoedelijk, gastvrij en transparant!

het was een genot om hier mijn Volvo XC60 te kopen, alles verliep soepel, flexibel en op een gemoedelijke manier! geen sprake van agressieve verkooppraktijken of commerciele prietpraat!

Top garage met super service

Via internet kwamen we terecht bij Harry Dijk, en vanaf het eerste telefonische contact voelde het goed. De service was persoonlijk en professioneel, de sfeer ontspannen en vertrouwd, en het aanbod sprak ons direct aan. We konden onze eigen auto zonder problemen inruilen en werden hierin duidelijk en eerlijk begeleid. Inmiddels rijden we met veel plezier in onze prachtige nieuwe VW Tiguan. Een fijne ervaring van begin tot eind! Ramon bedankt voor alles!

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.