Super,snel en altijd vriendelijk!
Wij zijn al heel wat jaren heel erg tevreden niet voor niets dat wij klantnummer 2 zijn en nooit naar een ander gegaan zijn! Heel erg tevreden!!
28 February 2024
Marry van Spronsen
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 193 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten melden consequent professioneel en correct handelen. Het personeel is behulpzaam en deskundig en legt dingen duidelijk uit. Er is aandacht voor een positieve inruilervaring en eerlijke adviezen. De algehele ervaring is zeer positief.
28 February 2024
Marry van Spronsen
Vlaardingen
Auto wordt opgehaald en thuis gebracht na de keuring. Bij bijzonderheden wordt je direct ingelicht.
27 January 2024
Piet v.d.velde
Heenvliet
Beleefd en kundig
27 January 2024
Saskia Baris
Vlaardingen
Zeer goede service en uitstekende klantvriendelijkheid
25 January 2024
Charles
Leiden
Klantvriendelijk, goede service en duidelijke uitleg.
25 January 2024
ROEL
Super alles volgens afspraak
21 January 2024
Louis
Vlaardingen
Helemaal uit Emmercompascuum naar Vlaardingen gereden. Een toyota corolla uit 2002 met 39000km op de teller gekocht. De foto's op internet en de beschrijving waren helemaal correct. Auto is keurig netjes afgeleverd. Er werd ruim de tijd voor ons genomen. We hebben er een zeer goede ervaring aan overgehouden en zouden hier zo weer een auto kopen.
28 December 2023
Tom
Emmercompascuum
Ik kom al 40 jaar bij deze garage en ben altijd dik tevreden. Er is altijd een leenauto beschikbaar en eventuele problemen worden direct opgelost.
2 December 2023
Paul Stam
Spijkenisse
Toen ik een probleem had met mijn auto kon ik meteen langskomen! Ondanks dat het vakantie tijd was! Daar werd meteen een noodreparatie gedaan en kon ik weer gewoon rijden. Afspraak gemaakt en een paar dagen later werd het probleem definitief verholpen. Ook is er altijd vervoer naar huis als de reparatie wat meer tijd in beslag neemt!!! Top!!!
26 October 2023
Nico
Maasland
Altijd eerlijk en een goede reparatie
20 October 2023
Frank
Spijkenisse
De beste service, heel fijne medewerkers
12 September 2023
Yvonne M
Vlaardingen
Piet ooms is een prima bedrijf. Netjes en niet duur.
6 September 2023
Frank
Spijkenisse
Al jaren tot grote tevredenheid klant hier.
22 August 2023
H.J.L-M
Vlaardingen
Ook al is mijn probleem, de niet opengaande achter klep niet verholpen, is de ervaring prima.
31 May 2023
Koos Holster
vlaardingen
Top garage
24 April 2023
Natascha
Heenvliet
Fijne en eerlijle garage.
9 April 2023
Hans Karens
Schiedam
Prima service, goed overleg, Al met al een aanrader
8 April 2023
Hans van Dongen
word goed geholpen
17 February 2023
salah
vlaardingen
Ik kom al sinds 2013 bij Piet Ooms. Het vertrouwen is in de loop van de jaren opgebouwd. Altijd een goed en eerlijk advies. Zelfs nu ik ben verhuisd naar de andere kant van het land kom ik nog steeds bij Piet Ooms. Dit bevalt me prima.
13 February 2023
K
Freriksen
Geen grote kosten wordt netjes op de hoogde gehouden en een leen auto top geregeld
10 February 2023
Karel
Kwintsheul
Ik heb een goeie ervaring met Piet Ooms. Ze zijn duidelijk en maken het niet mooier dan dat het is.
9 February 2023
Sonja
Vlaardingen
Toen ik een lekke band had werden direct twee nieuwe banden besteld en kon ik binnen een halve dag de auto weer ophalen.
7 February 2023
Focco
Vlaardingen
Mijn ervaring met auto center Piet Ooms is dat het onderhoud netjes en betaalbaar is
3 December 2022
Harrie
Zuidland
Positief en correct
14 November 2022
Cees
Vlaardingen
Vorig jaar een auto gekocht bij Ooms. Vandaag de jaarbeurt laten doen. Gratis leenauto (alleen brandstof) Bij ophalen waren we aangenaam verrast door de billijke rekening. Heel erg fijn.
1 November 2022
John E.