goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben afgelopen week een Toyota Corolla wagon gekocht en zijn hierbij op een zeer prettige manier geholpen door Eric Huijben.\r\nDe aflevering was een \"feestje\" met een ingepakte auto en een bloemetje.\r\nAutobedrijf Hurkmans bedankt hiervoor.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een miscommunicatie toch nog contact gehad met hurkmans auto\'s \r\nen het wordt toch opgelost \r\nIS het toch nog goed gekomen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes en correct geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, wordt erg goed geholpen en altijd attent en vriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht, vriendelijk, niet opdringerig
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ok goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een persoonlijke en klantvriendelijke benadering, bereid om goede service te leveren en het ook daadwerkelijk te doen.\r\nBij de beurt was een foutje gemaakt, waardoor ik twee dagen later een motormelding kreeg. Maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Prima opgelost en lerend vermogen is uitgesproken. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contact met de verkoper en het onderhoudt is prima. Alleen waren ze niet op de hoogte van mijn leasecontract MET winterbanden. Daardoor werd een medewerkster niet echt netjes te woord gestaan via de telefoon. Jammer dat er geroepen wordt voordat men eerst nakijkt of het klopt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, correct behandeld

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lekker snel geholpen. Klantvriendelijk. Tijd voor een praatje.

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, deskundig, zonder poespas.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en van de mensen die je te woord staan. Klant vriendelijke behandeling

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Den Dolvert 1

5473GP Heeswijk-dinther

Over Hurkmans Autobedrijven

inds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf. De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade. Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al ruim 50 jaar.

Over Vakgarage Nederland