Prima service en kundig advies.

Snelle afspraak/moeiteloos kunnen verzetten/op tijd klaar

netjes geholpen

erg positief

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

buitengewoon

snel en ervaren geholpen

Positief en klantvriendelijk

Behulpzaam en klantgericht.

Met tevredenheid geholpen

Vriendelijk.. Sfeervolle gezellige garage.. Nemen alle tijd voor je! Kortom..een fijne ervaring.

Attent, alert en vriendelijk

Sfeervolle ontvangst, goede neus voor wensen en gezamenlijk resultaat.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Klacht over richtingaanwijzer niet verholpen

Ik heb dat gebrek bij die auto bij Rene gemeld. Die zei er niets van dat dat gebrek niet verholpen zou kunnen worden

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

erg klantvriendelijke en vlotte service

Bij het afgeven van mijn auto voor een kleine beurt stond de vervangende auto al klaar. Keurig gebeld en binnen de afgesproken tijd kon ik de auto weer ophalen. Bij vragen over de beurt stond de monteur mij te woord waardoor alles 1 op 1 werd overgedragen. Top!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wij zijn uitstekend geholpen voor de lekkage en de oplossing hiervoor en de APK

Uitstekend!

Makkelijk afspraak maken, snel aan de beurt, professioneel geholpen. Alle ruimte voor vragen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en goed personeel en kennis van zaken.

Wij zijn tevreden

Mijn ervaring we worden goed behandeld en een goede service

gewoon goed

Vriendelijk en vakbekwaam.

Gewoon goed

Werkzaamheden werden naar wens uitgevoerd. Schrok wel van de prijs maar voor niets gaat de zon op. Mijn oude Seat (15 jaar) werd goed verzorgd. Goed overleg met de monteur mogelijk. Prettige, niet al te grote garage met een goede service.

Snel en ook kostenvriendelijk

Kleine beurt beperkt uitgevoerd vanwege lage km-stand auto, hierdoor lager uiteindelijk kostenplaatje, prima meegedacht.

Gewoon goed, geweldige verkoper

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Steeds word je correct geholpen

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: N.v.t.

Uitstekend service

Gewoon goed zonder poespas

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Toen de auto in de garage stond en men zag dat er nog extra onderhoud (distributieriem) nodig was, heeft men netjes gebeld en overlegt met mij.

zeer goed

ik ben dik tevreden over de reparatie

De Service van een kleine Garage

Gebeld dat er een probleem is met de auto! Dan zegt de monteur we hebben eigenlijk geen tijd maar kom maar even langs dan kunnen we de auto even doormeten. Dan blijkt dat ik niet meer verder kan met mijn auto. Vervolgens krijg ik een auto mee van Hurkmans. De schade aan de auto was zo groot dat we een andere auto hebben aangeschaft bij Hurkmans.

• Reden bezoek: Reparatie en/of Schadeherstel

Prima ontvangst. The experience was very good and the trust between the parties is something to value and I can recomend them to anyone.

Den Dolvert 1

5473GP Heeswijk-dinther

Over Hurkmans Autobedrijven

inds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf. De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade. Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al ruim 50 jaar.

Over Vakgarage Nederland