Goed bedrijf

Helemaal top

• Reden bezoek: Reparatie en/of Schadeherstel

Goed maar duurder dan ik had gedacht

Na een jaar was mijn auto toe aan een kleine beurt. Wat ik moest afrekenen was veel meer dan ik had verwacht.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mijn auto werd op de afgesproken tijd APK gekeurd.

het was prettig dat ik onder het genot van een kopje koffie kon wachten tot mijn auto klaar was.

goed en correct geholpen

helder, duidelijk en adequaat

Korrekte afhandeling en uitleg

Goede service .

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Mijn ervaring met deze garage zijn al bijna 13 jaar goed.

Snel en vakkundig

Afspraak voor bandenwissel. Vriendelijke ontvangst en kan wachten in afgeschermde omgeving, onder genot van een kopje koffie.

Gewoon goed.

Kapotte koplamp hersteld . Gewoon prima service.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prettig geholpen!

Vertrouwd adres, waar we al de nodige jaren komen.

Persoonlijke, correcte aanpak

Attente ontvangst en goed werk...

Duidelijk , vriendelijk en vakkundig

Bovendien als extra service : een schone auto mee naar huis. Superfijn !!!

Goed.

Alles conform afspraak uitgevoerd.

deze keer erg ontevreden,

er werd mij verteld dat mijn accu "op zijn eind Liep" waarop ik vroeg hoe kan dat nou, en nog voor ik mijn zin kon afmaken werd ik in de rede gevallen, accu's kunnen nu eenmaal hun capaciteit verliezen, dat snap ik ook wel, maar mijn accu is nog geen 2 jaar oud, een accu van nog geen 2 jaar oud die op zijn eind loopt is wel erg snel. de man bij wie ik later netjes de rekening betaalde zou mij nog laten weten of er toch iets geregeld kan worden, Heb niets meer gehoord, erg slordig, een tv hoort ook niet binnen 2 jaar stuk te gaan, een accu mijn inziens ook niet. erg ontevreden over deze gang van zaken

Snel en goed geholpen

Ben met startproblemen bij de garage gekomen; direct geholpen, kapotte accu en deze is meteen vervangen

• Reden bezoek: N.v.t.

Service zoals verwacht

Door onverwachte verplichtingen kon ik niet op de afgesproken tijd bij Hurkmans zijn. 1 telefoontje was genoeg om deze afspraak naar een later tijdstip te verzetten. Toch nog op de zelfde dag de wintercheck kunnen doen. Prima service dus.

• Reden bezoek: Andere reden

De gratis wintercheck is een prima idee. Wordt fijn op afspraak gedaan en heel vlot afgewerkt. Ben trouwens niet anders gewend van de service in uw bedrijf. Thieu Bergmans

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en flexibel in het maken van afsprken.

Zie bovenstaand.

GWELDIG

GEWELDIG

Positief

Positief

Prima.

ALLES NAAR WENS

Hele goed service !

Goede service en erg klantvriendelijk

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Nieuw Adres [email protected] Service Prima

Den Dolvert 1

5473GP Heeswijk-dinther

Over Hurkmans Autobedrijven

inds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf. De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade. Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al ruim 50 jaar.

Over Vakgarage Nederland