Als vanouds!

Prima, klantgericht en vriendelijk bedrijf.

Weer prima .

- Goede afspraken. - Vriendelijk -

Gewoon zo als het hoort

Gewoon goed

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service en afspraken zijn nagekomen, top!

Mijn vraag ter verbetering van de auto werd deskundig aangepakt. De heren Rene en Bart hebben perfect gezorgd voor de juiste aanpak en ik werd per stap prima op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Gewoon goed

A.b.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Snel en goed daar vertrouw ik op.

Zeer prettig

Heel behulpzaam en goed !

Prima en snel geholpen

Na telefonische afspraak snel opgelost.

• Reden bezoek: Reparatie en/of Schadeherstel

Goed bedrijf en vriendelijke receptie

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Klant vriendelijk, proberen altijd met je mee te denken en met je wnesne mee te bewegen

Fijne ontvangst door altijd een vast gezicht. Meewerkend met je wensen. Zoeken meteen een passende datum en proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Snel geholpen

Eerlijk antwoord na hun rijtest. Remblokjes hoeven nog niet vervangen te worden. Minimale trilling

• Reden bezoek: Reparatie en/of Schadeherstel

Prima service, goed overleg indien nodig.

Ik word goed ingelicht. De afspraak wordt ruim van te voren aangekondigd en gecontroleerd. Je wordt gastvrij ontvangen.

Meedenken en service

Lastig probleem prima opgelost !

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede afhandeling van het techn.probleem

Stuurkolom zat speling. Andere garage meldde dat er een nieuw stuurhuis of stuurkolom in moest. Kosten revisie Ca € 800 , nieuw € 3500 voor het onderdeel. Revisie onderdelen waren niet beschikbaar in de markt. Hurkmans heeft het onderzocht en heeft uiteindelijk koppeling vervangen. Kosten € 439. Dus een hele grote meevaller.

Met recht een vakgarage

Mooie goede auto's, aardige mensen, en prima service met goede vakmensen, komen na wat ze beloven.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie een auto gekocht heb, maar mijn ervaring tot nu toe heb ik als zeer prettig ervaren, gemoedelijk, niet opdringerig. Bedankt voor de fijne service.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Service met een beetje extra

Altijd vriendelijk te woord gestaan, als er iets gemaakt of vervangen moet worden, dan wordt er overlegd wat de kosten zijn en of het evt meteen gemaakt moet worden. Ik kan op mijn auto wachten, terwijl deze gemaakt of onderhouden wordt. En nu als extra service de pechhulp, gewoon net dat beetje extra!

Ze staan voor je klaar

Alles goed geregeld

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service betreffende onderhoud en fijne communicatie betreffende mogelijkheden vervanging onderdelen

Tevreden

Tevreden

Positief komen afspraak na

goede behandeling

Goed op alle punten

Super bedrijf

Kom hier al een jaar of 18 altijd correct én duidelijk te woord gestaan ,weten wat ze doen én zijn ook niet flauw met bepaalde dingen,helpen meteen als het een klein probleem is

Den Dolvert 1

5473GP Heeswijk-dinther

Over Hurkmans Autobedrijven

inds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf. De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade. Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al ruim 50 jaar.

Over Vakgarage Nederland