Wij kopen al jaren bij Hurkmans, Goede garantie en service. Vriendelijk en eerlijk bedrijf.
Zeer enthousiast ontvangen,en een leuke unieke gadget dat onze auto klaarstond in de showroom onder een rode doek.
Ik had een plotselinge kleine reparatie en werd zonder afspraak onmiddellijk tussendoor geholpen. CHAPEAU.
Ik kom hier al een aantal jaar voor mijn apk en onderhoud. Altijd heel tevreden over de garage. Supervriendelijk en kundig personeel.
Heb ik aangegeven
Wij komen al 15 jaar bij garage Hurkmans. Daarom is het jammer dat het kaartje voor de navigatie vergeten was terug te stoppen. Toen ik de volgende dag terug kwam bleek later de radio het niet meer te doen, dus weer terug. Gelukkig werd ik meteen geholpen en hoefde ik niet te wachten. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk.
Snel, goed en vriendelijk behandeld.
Deskundige medewerkers
Op Gaspedaal een auto gezien bij Hurkmans die ons wel aanstond. Via email in contact gekomen. Snelle reactie ontvangen en men vroeg ons om eens op bezoek te komen. Zeer aardige verkoper die ons duidelijk en eerlijk over de financiële mogelijkheden adviseerde. Verkoper was erg betrokken, was duidelijk en rechtlijnig. Na besluit om de auto te kopen, heeft de verkoper uitgelegd hoe de aankoop verder ging verlopen. Na alles afgehandeld te hebben werd een datum geprikt om de auto op te halen. Op de dag van de oplevering ontvingen we nog een foto via WhatsApp waarop de auto stond, bedekt door een rood laken, met de boodschap dat de auto klaar stond. Bij aankomst hartelijk ontvangen met een cappuccino en een bosje bloemen voor mijn vrouw, werd de auto onthuld; helemaal gepoetst en rijklaar. Kortom, erg verrast door de behulpzaamheid en hoffelijkheid van Garage Hurkmans!
Ik had een auto gekocht (ocassion ) en werd heel erg leuk ontvangen toen ik de auto ophaalde . Hij stond onder een kleed en werd onthuld mede met een bos bloemen . Dit verwacht je bij een dure nieuwe auto , Maar nu dus ook bij minder dure auto , geweldige ervaring . Top Verder is personeel erg vriendelijk, en geeft het bedrijf goede service
Vriendelijk te woord gestaan. Afspraken waren duidelijk.
snelle afhandeling van de apk
Niets dan lof over deze garage.
Weet dat alles geld kost maar schrik toch van totaal prijs. Maar omgerekend wat het auto rijden per maand kost snap ik het wel weer. Maar zo,n jaar rekening is best hoog
Goede en snelle service.
Erg klantgericht, snel en vriendelijk. Hier kunnen de ‘grote’ jongens een voorbeeld aan nemen!
Snel dienstverlening en zelfs de wagen nog uitgezogen
Goed meedenken over het probleem wat ik had met mijn auto.
vriendelijk en goed geholpen.
Klant gericht en meedenkend
Nooit verrassingen bij regelmatig onderhoud.
Zoals elk jaar vind ik deze garage zeer goed en heb ik geen enkele klacht.
Ervaring is ok
Den Dolvert 1
5473GP Heeswijk-dinther
inds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf. De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade. Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al ruim 50 jaar.