Ik heb toch een opmerking ,waarom wordt op de rekening toch ruitensproeier gezet terwijl het tankje helemaal vol is !!!! Dit vul ik thuis van te voren . ( dit is trouwens niet de eerste keer) . Je moet als klant toch wel kunnen vertrouwen dat niet zomaar iets op de rekening wordt gezet.
Als je op zoek bent naar een betrouwbaar autobedrijf met een fijne service, zit je bij Hurkmans helemaal goed. Wij zijn heel prettig en deskundig geholpen. Communicatie was open en eerlijk. Grote dank aan Ronald, een heel fijne verkoper in de omgang die zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dik verdiende 5 sterren!
Al 20 jaar klant bij dit bedrijf. Je bent hier nog een mens en geen nummer. Adviezen zijn eerlijk en betrouwbaar. Ze denken mee met de klant en niet alleen aan hun omzet.
Ik had een afspraak gemaakt omdat mijn wiellagers achter vermoedelijk kapot waren, mijn afspraak was maandag om 17:00. Ik werd rond 17:30 gebeld met dat ze het probleem al gevonden hadden en of ik het wilde laten maken, ze gaven hierbij ook direct een kosten indicatie. Ik werd dinsdag avond rond 16:30 gebeld dat mijn auto klaar was om op te halen, ondanks dat ik volgend mij na sluitingstijd pas de auto op kon halen was dit geen probleem. Top service!
Kan altijd terecht, kijken ze even naar de auto en als het kan repareren ze het snel.
Maandag breng ik mijn auto zodat ze er de volgende dag meteen aan kunnen beginnen. Dinsdag einde middag wordt ik gebeld. Auto niet klaar. Want een monteur is ziek. Wordt verteld wat er allemaal moet gebeuren. Weet niet te vertellen wat het gaat kosten. Gezegd maak alles maar wel morgen klaar. Wordt later mijn man gebeld wat het gaat kosten. Waarom niet naar mij? Ook hij zegt maak het maar. Woensdag worden we weer gebeld dat de auto niet klaar is. Uiteindelijk donderdagmiddag klaar. Hoe kan dit? Je zorgt toch eerst dat de auto's gemaakt worden die als eerste gepland zijn? Dus auto's van dinsdag gaan voor auto's gepland op woensdag en donderdag. Ook het arbeidsloon is de laatste jaren fors gestegen. Moest nu 712,50 arbeidsloon betalen. Dit alles heeft mij wel aan het denken gezet om over te stappen naar andere garage.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn auto was na de onderhoudsbeurt helemaal schoon gemaakt van binnen. Superfijn.
Afspraak voor kleine beurt voor op redelijk korte termijn kunnen maken. Toen de auto klaar was gebeld en was de rekening binnen de vooraf gestelde prognose. Prima ervaring dus!
Het monteren van een afneembare trekhaak aan onze Kia Xceed is volgens mij toch nog een stevige klus. Het eind resultaat was heel goed. De leenauto voor de dag stond ook al klaar. En nog bedankt dat het "even" tussendoor kon worden geregeld. Een tevreden klant.
Ik was er voor de eerste keer,voor een kleine beurt van mijn nieuwe auto. Ze zijn vriendelijk en goede service. Ik ben blij dat ik in de toekomst de onderhoud hier kan bijven doen.. Top
Ik kom er al jaren, altijd goede service en behulpzaam
Na getoonde interesse is er snel meegedacht over verschillende mogelijkheden. Levering naar wens en vlot verlopen.
Vriendelijk snel en hebben goeie koffie .
Duidelijk en neemt er de tijd voor
Ik breng mijn auto al jaren bij Hurkmans Heeswijk. Is een erg fijne bedrijf. Doen wat ze moeten doen. Communicatie is meer dan prima.
zeer hartelijk ontvangen met de verkoper goed gesprek gehad en goede uitleg ,als ik ergens niet goed wist hoe het werkte kon ik altijd langs komen ,,is prima
Netjes gratis gerepareerd (binnen garantie). Top communicatie, kort maar duidelijk.
komen goed hun afspraken na en bellen als er iets moet worden gedaan wat je van te voren niet hebt aangegeven.
Wordt mijn 5e auto die ik bij Hurkmans koop dat zegt genoeg.
Toppers, persoonlijke ervaring. Luisteren naar je vraag en zijn flexibel en denken mee. Rijd er speciaal voor om.
Fijn contact met jullie en mocht er tussentijds iets vreemds te horen zijn aan auto dan kan je direct terecht
Goed geholpen
vlot en netjes geholpen
Zie boven.
Een afspraak gemaakt om voor een Nissan te komen kijken . Deze stond gewassen klaar voor een proefrit te maken . Daarna toch nog naar een andere garage gereden om ook daar naar een auto te gaan kijken . Maar het gevoel wat ik bij jullie kreeg door het gesprek ontvangst gaf al snel de doorslag om snel terug te rijden naar jullie en daar een mooie auto te kopen . Toen de auto ophalen geweldig stond onder een rode doek bloemen voor de vrouw en hoe Ronald de kinderen erbij betrok in een woord geweldig!!!!! Dankjewel voor alles . Groetjes Joeri
Den Dolvert 1
5473GP Heeswijk-dinther
inds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf. De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade. Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al ruim 50 jaar.