Goede service.
Altijd alles in overleg. Heel fijn dat ze de auto op mijn werk op komen halen en ook weer terug brengen.
8 October 2021
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 354 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vriendelijk en behulpzaam personeel en betrouwbare, uitstekende service. Klanten waarderen consistente professionaliteit en langdurig vertrouwen. De communicatie is duidelijk en de service is efficiënt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, het garagebedrijf wordt als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
8 October 2021
Saskia
ETTEN-LEUR
Ik heb geen enkel commentaar, kom hier al jaren. Dat komt vooral ook omdat ik geen financieel belang voel, als ik bij een officiële dealer binnenloop heb ik het gevoel dat de rekening daar gelijk begint te lopen, en van Kruisdijk denkt voor mijn gevoel mee, hoe ik die rekening zo gunstig mogelijk uit kan laten pakken. Hoe belangrijk het ook is, ik blijf onderhoudskosten voor mijn auto altijd zonder van mijn geld vinden
28 July 2021
Perfecte service vriendelijke mensen
12 November 2020
Ton
Prinsenbeek
Van Kruysdijk heeft heel vlot en netjes de reparatie uitgevoerd op onze auto. Dat was heel fijn!
23 September 2020
C.
Prinsenbeek
Bij een andere garage moest ik ongeveer het vierdubbele betalen dan bij deze garage. Snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Ze hebben er weer een klant bij.
22 September 2020
Kevin
Breda
Perfecte service, duidelijkheid, goede open communicatie.
21 August 2020
Patrick
Breda
Aan onze BMW moest nogal wat gebeuren. Er is hard aan gewerkt om alle onderdelen te krijgen en het werk uit te voeren in 1 dag!! Dit is helemaal top
20 August 2020
J Bakker
Prinsenbeek
Goede uitleg bij vragen en service is top.
14 August 2020
Nick
Breda
Alles klopt en vriendelijke medewerkers
15 July 2020
George Haynes
Prinsenbeek
Accu kapot van de auto van mijn vrouw. Mail verstuurd of deze eventueel op de oprit vervangen kon worden wanneer we beide niet aanwezig waren. Bij het bellen in de ochtend vroeg was de monteur al onderweg. Nette factuur, zeer adequaat opgepakt. Top!
14 July 2020
Roy
Prinsenbeek
Ging langs in de hoop dat ze ons konden en wilden helpen, geen probleem, zeer vriendelijk personeel, direct gekeken wat er aan de hand was en ook direct opgelost. Auto gebracht om 12.30 uur, om 14.30 uur klaar. Wat een goede service, waar vind je dat nog in deze tijd.
7 July 2020
Gerry Simjouw
Prinsenbeek
Geweldig kom er al jaren
17 May 2020
Kees
Breda
Kundige en vriendelijke medewerkers die elk auto-probleem kunnen oplossen.
11 May 2020
D.
Prinsenbeek
Ik kon snel terecht met mijn auto de communicatie verliep prima en mijn auto rijdt weer als een zonnetje
23 March 2020
Karin
Prinsenbeek
Ik wordt altijd netjes geholpen en ze zijn goed in de communicatie. Geven meerdere opties om zaken te laten repareren/herstellen
23 March 2020
Sarissa
Prinsenbeek
Snel, vlot en correct behandeld
15 January 2020
THEO
Prinsenbeek
Bij van Kruysdijk word je altijd prima geholpen, of het nu om kleine of grotere dingen gaat!
12 January 2020
Elise
Kwakkenbos
Zeer vriendelijk behulpzaam personeel die altijd voor je klaar staan. Personeel geeft heel goed advies. Een echte aanrader voor iedereen. Petje af!!
31 December 2019
Brigitte van Oer
Prinsenbeek
Waar betaal je aan de ene kant een faire prijs en word je aan de andere kant met plezier en deskundigheid geholpen? Juist, niet bij veel garages maar bij Van Kruysdijk zeker
18 December 2019
professor
Prinsenbeek
Ik heb helaas iets langer moeten wachten als gehoopt, maar dat was duidelijk gecommuniceerd. Mijn probleem is prima verholpen.
13 December 2019
Lucien
Prinsenbeek
Mijn oldtimer is hier in goede handen.
7 December 2019
Maryse
BREDA
Super goed en betrouwbare garage, communiceren super goed en helder, nooit onverwachte (negatieve) verassingen. Al jaren klant met mijn oude auto, top service !!
9 November 2019
Monique