helaas moet ik terug

remmen niet goed gemaakt want nu piept mijn auto en moet ik terug. ventiel en lamp is gemaakt zonder overleg. heb ik altijd wat moeite mee. en vind ze vrij kostbaar

Snel en vakkundige reparatie!

Zeer correct bedrijf

Nette service en maken de afspraak correct en duidelijk

zeer goed

accu snel vervangen

Vakmensen die doen wat ze zeggen

Afspraken zijn heel duidelijk via internet. Vorige keer lekke airconditioning laten repareren. Deze keer remklauw APK en groot onderhoud. Telkens prijsopgave wordt goed besproken. Natuurlijk kost het wat, maar dan heb je ook wat. Leenfiets is gratis.

Hele snelle service!

ben geweldig goed geholpen

goed! alles gedaan wat afgesproken,alleen jammer dat de kleine lamp links voor nog defect ismaar prima hoor.

Heb vol vertrouwen in de service

prima service

positief meedenken, alert gereageerd, heel redelijke prijzen, vriendelijke mensen, dus aanbevelenswaardig, kom er speciaal voor uit A’dam

Verwachtingen goed gemanaged

Wordt altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden van wat het gaat kosten.

Snel en goed en niet te duur

Nu kan je ook vanaf huis betalen met de link die met de factuur wordt meegestuurd. Sleutel lag keurig coronaproof klaar op een tafel.

Als gewoonlijk: uitstekend !

Ze verwittigen steeds vooraf tijdig, ze doen alles perfect als afgesproken, Ze houden mijn dossier beter bij dan ikzelf, ze zijn ook nog allemachtig aardig.

Prima geholpen met lastige storing aan motormanagement

Mijn dealer kon de oorzaak van een storing niet achterhalen en vermoede dat dit in de computer zelf zat.... Na onderzoek bij S. de Weerd bleek er wél degelijk een defect te bestaan waardoor het waarschuwingslampje ging branden. Dit kon tegen veel lagere kosten worden opgelost.

netjes

Correct en netjes geholpen, en nu afwachten dat de keurings/werkzaamheden goed zijn verlopen. Ik heb er alle vertrouwen in. Het is de eerste keer dat ik bij deze garage ben, omdat ik hier pas woon. TOP werknemers.

Prima geholpen

Goede servers

snelle service, vriendelijk en goed werk

Vriendelijk en klantgericht. Prima service!

Prima team en vakmanschap

Snels service en goede oplossingen.

Zeer deskundig

Nadat ik mijn auto bij de dealer had laten diagnosticeren, had ik het vooruitzicht € 3000 armer te worden...De Weerd was praktisch en reëel en kwam tot een andere diagnose en een betere oplossing voor een mogelijk probleem. Nou weet ik weer waarom ik vakmensen zo waardeer. Vergeet die cappuccino bij de dealer...

Snelle en prettige service en adequaat.

Probleem snel verholpen op plezierige wijze.

uitstekend

Goede service, reeleverwachtingspatrone. Geen gladde praatjes.

Goede service!

Prima afspraken maken en nakomen, duidelijke afhandeling, goede prijs en prima service.

Aandacht en goede service

Goede service en auto rijdt weer prima

betrouwbaar en goed!

Nette, vriendelijke en goede bekwame monteurs, netjes en schoonbedrijf. Een betrouwbaar bedrijf.

Prima en snel geholpen

Ik kon snel terecht en hebben precies gedaan waar ik om vroeg.

Snel en flexibel

Zeer klantvriendelijk meedenkend team, die rekening houdt met zowel tijd als budget van klant.

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.