Prima!

Snel, efficient en vriendelijk.

Uitmuntende ervaring

Goede betrouwbare garage die altijd voor ons klaarstaat.

TOP!!

Ik wist niet waar ik moest met mijn auto want mijn garage is in Emmnes. Ik heb vrijdag eind van de middag Autobedrijf S. de Weerd gebeld. Ik mocht de auto maandagochtend al langs brengen. Echt super dank u wel!!! Ook uw klantvriendelijkheid is zeer gewaardeerd!!

prima eerste kennismaking

Duidelijke afspraken, op tijd gebeld en om toestemming voor de werkzaamheden gevraagd en de auto was weer op tijd klaar.

Top ervaring

Ik had een lekke band. Deze kon direct vervangen worden. Ook werd aangeboden om de band bij mij op de oprit te komen halen, maar dat was uiteindelijk niet nodig.

Goed en betrouwbaar als altijd!

All vertrouwen dat het onderhoud van mijn auto hier in goede handen is!

Goede communicatie

Vertrouwd, communicatief, service gericht

Werd snel “tussendoor” geholpen, goede duidelijke communicatie en verwachtingen. Grote beurt. Snelle offerte en geen verrassingen achteraf. Kom hier zeker terug.

Al ruim 30 jaar goede afhandeling van afspraken

Ruim 30 jaar kom ik als klant bij De Weerd. Ik ben zeer tevreden bij onderhoudsbeurten , maar ook bij aanschaf van een andere auto.

Fijn behandeld en een creatieve oplossing

Altijd prettig behandeld en met de klant meegedacht. Onze 4x4 leek afschreven maar is weer helemaal de oude. Waarvoor dank.

Zeer snel en vakkundig geholpen

Jarenlange een goede ervaring met het onderhoud en reparaties aan de Toyota Yaris. Zeer tevreden over het gedane werk.

Prettige en klantgerichte service!

Fijne en klantvriendelijke service, snel in het contact en onderhoud.

Vakkundig en betrouwbaar

Professioneel autobedrijf met altijd een betrouwbaar advies tegen een eerlijke prijs.

uitstekend

prima service, vakkundig

Correct

Betrouwbaar

Prettige, snelle service en oplossing

Zie hierboven

worden altijd uitstekend geholpen.

wordt goed geïnformeerd en betrouwbaar.

5 sterren!

Ik kan autobedrijf de Weerd van harte aanbevelen. Professioneel, klantvriendelijk, betrouwbaar en flexibel!

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

Maandag langsgereden en ik kon woensdag meteen terecht. Mijn auto werd perfect gerepareerd voor een zeer schappelijke prijs. In één woord: fantastisch. p .s. Ti ta tovenaar heeft een flinke deuk ook magisch doen verdwijnen waarvoor mijn dank!

Goed, snel en niet duur en ook nog aardige mensen

Gisteren gingen allerlei lampjes branden en mocht ik de auto brengen. Vanochtend al klaar, bleek de krukas te zijn.

Fijn geholpen

Prima service en zeer klantgericht

Juiste diagnose (EGR klep vervangen) en snelle en uitstekende service.

Op aanraden van een familielid, super tevreden.

Mijn zusje heeft al eerder haar auto toevertrouwd aan het garagebedrijf en omdat zij zo tevreden was heeft zij mij overtuigd om ook mijn auto voor een servicebeurt daar naar toe te brengen, zo belangrijk is mond op mond reclame! Ontvangst prima geregeld en mijn verzoek om de auto weer in de ochtend klaar te hebben werd ook gehonoreerd, en niet onbelangrijk de faktuur was heel schappelijk, kortom een aanrader!

Altijd goede service en vriendelijke medewerkers!

Al jaren een goede ervaring! Altijd volgens afspraak en heldere uitleg van alles.

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.