De keuring en een kleine onderhouds beurt van mijn oude Volvo 480 verliep volgens afspraak. Je wordt gebeld als de auto klaar is, er staat een leen fiets voor je klaar en de service is zoals altijd bijzonder vriendelijk.

Great Service

Called in the morning with the issue was having with my battery. Was told they would have one ready by that afternoon, and was given a time to be there. Arrived, they already knew the issue, and got my battery replaced in 20 minutes. No fuss, no problem, great service

• Would you recommend us? Yes

Super snelle service!

Ik lever mijn auto rondom het middaguur in nadat ik een set jumpingkabels mocht gebruiken en een paar uur later weer m’n auto terug. Geweldig.

Snelle en correcte apk keuring zonder overbodige kosten.

Top service!

Super service, makkelijk afspraak te maken, goede prijsindicatie, snelle afhandeling

Goede, vertrouwde vriendelijke service

Goede, vertrouwde vriendelijke service

Helder communicatie. Transparantie maximaal. Hulpvaardig, flexibel en klantgericht. Gewoon lekker doorgaan :)

alles is goed gedaan

alles is goed gedaan

Uitstekende service, waar ik graag voor om rij

Tijdens apk keuring ook reparatie van band (zat een schroef in) meegenomen.

Zoals altijd alle afspraken nagekomen en alles piekfijn in orde!

Keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en alles voor een hele nette prijs

TOPSERVICE

ONDERHOUDSBEURT EN PROBLEEM MET AANSLUITING FIETSENDRAGER

klantvriendelijk en betrouwbaar

aangezien ik geen technische inzichten heb, vertrouw ik op bovenstaande gegevens

helemaal goed

Alles is snel en vakkundig gegaan, zoals afgesproken en voor een goede prijs. Wij zijn tevreden klanten en komen zeker terug.

Top bedrijf

Perfecte informatie en ze staan direct voor je klaar.

Goede Garage

Helemaal top!

Ocassion gekocht en neemt de tijd voor je en komt de afspraken die gemaakt worden ook echt waar. Heeft echt binding met zijn klanten echt top

Prettige omgang en goede service.

Personeel was vriendelijk. Na het nakijken van mijn auto een duidelijk overzicht gekregen wat er moest gebeuren en wat de kosten zijn. Auto was sneller klaar dan verwacht. Al met al zeer fijn.

Informele professionele service!

Prima zaak.

Directe hulpvraag over leeglopende banden direct omgezet in reparatie.

Vakmanschap, meedenken en super vriendelijk. Al jaren top.

Vakmanschap, meedenken en super vriendelijk. Al jaren top.

Prima service en zeer tevreden

Hebben de service geboden waar ik naar zocht.

Eerlijke prijzen, snelle en vriendelijke service, geweldige resultaten

Bescahdigde buitenspiegel die niet gerepareerd kon worden. Ik ken de prijs voor een nieuwe buitenspiegel en vond het bod onder de €200 redelijk. Het was besteld en nieuw gemaakt in 2 dagen. De monteur was erg vriendelijk en nee bullsh*t een andere garage probeerde €500 in rekening te brengen :$

Betrouwbaar, behulpzaam, no-nonsense, snel en vriendelijk

Gewoon een prima garage. Zie boven.

Top geregeld

Keurig geholpen!! Reparatie uitgevoerd en tussentijds goed op de hoogte gehouden. Echt een aanrader!

Heel plezierig allemaal!

Ik heb er geen spijt van om mijn mooie Audi in onderhoud bij jullie te geven en daarmee het advies van Maarten op te volgen. Tot nu toe loopt alles het heel plezierig. Ik heb dus slechts een advies te geven: HOUDEN ZO!

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.