Precies wat ik nodig had

Fijn en snel geholpen. Aardige hulp van medewerkers

Snel en duidelijk.

Vanmorgen eerst gebeld voor ongeveer een prijs na dat gehoord te hebben heb ik mijn auto gebracht. Daarna kreeg ik met 45 minuten en de offerte. En nog goedkoper dan gedacht. Gelijk betaald. En netjes de zelfde dag klaar. Super dus

Wederom goed geholpen

Ik was wat laat met bellen voor een afspraak maar er werd toch nog geprobeerd een afspraak te plannen voordat de APK zou verlopen. Super fijn, want was volledig mijn eigen schuld. Na een prijsopgaaf nog dezelfde dag reparatie uitgevoerd en eind van de dag weer opgehaald met wat extra uitleg van de monteur. Ik ben weer heel fijn geholpen.

goede correcte service

ze informeren goed wat er aan de hand is en over de kosten. ondanks dat het er uit zag dat het even zou duren voordat ze tijd hadden toch snel gerepareerd. helemaal top.

Snelle een goede dienstverlening

Snelle en goede dienstverlening.

Transparant en open over mogelijkheden

Prettig bedrijf waar je goed ontvangen wordt en eerlijk wordt vermeld welke mogelijkheden zij zien voor een reparatie.

Vakmensen waar je op kunt bouwen.

Het wordt altijd zo snel mogelijk en goed opgelost. Ook rond drukke vakantieperiodes. Je weet wat je krijgt bij deze mensen.

Goede garage,snel gerepareerd

Remmen reparatie kon heel snel voor mijn Dacia Logan MCV. Nu weer veilig op de weg.

Prima en betrouwbaar als vanouds.

Al 13 jaar een goed adres om de auto's van ons gezin te laten onderhouden.

Prima garage !!

Aanrader !

Snelle goede eerlijke service

gemakkelijk een afspraak online kunnen maken, goede tussentijdse terugkoppeling wat de APK kost cq eventuele extra advies kosten zijn.

prima service

Altijd prima service

Betrouwbare service, doen alleen wat nodig is.

Prettige garage waar kennis en ervaring zit.

Snel weer veilig op weg

Ik was mijn buitenspiegel verloren. Binnen een halve dag besteld en hersteld met een nieuwe spiegel. Geen financiële verrassingen, daarmee heeft de merkdealer mij destijds weggejaagd.

Geweldige garage!

Nou vooruit dan... Een eenvoudig te bereiken allround garage met uitstekende parkeermogelijkheid en vakkundige medewerkers die begrijpen wat goede service voor een klant betekent. Zelfs voor een zelfsleutelklant die het even te druk had met zijn werk en de auto niet lang(er) kon missen. Het enige wat er nog aan mankeert is een aantrekkelijke receptioniste aan de balie want moet nu in de vroege ochtend mijn autosleutel inleveren bij net wakker geworden kerels...? Siebolt, Arnold, Jan, en Bosch service team hierbij een chapeau!

Idem

Zelfs met pech voor de deur , komen ze service verlenen!

Goed, vakkundig en vriendelijk

zie boven

Prima geholpen

Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Helemaal goed

Als altijd goed!

Klantgericht, vriendelijk en vertrouwd.

Alles naar wens en volgens afspraak

Zeer klantgericht

Met lege accu thuis. De Weerd gebeld en dezelfde dag iemand met starthulp gekomen om auto te starten. Autobedrijf de Weerd heeft mijn auto meegenomen voor controle accu. Moest nieuwe accu in en volgende dag auto weer thuis met nieuwe accu afgeleverd.

Geweldige garage

Altijd duidelijke kostenpost en een fijne ontvangst door Arnold . Al met al zeer tevreden

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.