Snel geholpen zonder poespas

Goede reparatie

Zoals altijd: snel, adequaat en betrouwbaar.

Snel, adequaat en betrouwbaar.

Top bedrijf!

Altijd netjes in de opgaaf van werkzaamheden, uren verantwoording, etc. Super service!

Complete service !

Zowel bij de intake als de afhandeling van de Keuring volledige service. Klasse !

Beleefd vriendelijk eerlijk,zeer prettige mensen,haast niet meer van deze tijd.

Klant vriendelijk,goede informatie,betrouwbaar,afspraak is afspraak.

Goeie, deskundige, servicegerichte garage.

Ik kom er al 14 jaar met verschillende auto’s e ben altijd tevreden geweest.

Prima service en snel

Mijn ruitenwisser was kapot van mijn mazda CX 5. Dit is natuurlijk een model die minder vaak voorkomt. Hier hadden ze uiteraard geen wissers van op voorraad. Dit hebben ze direct besteld en twee uur later kon ik terugkomen en hebben ze deze gelijk erop gezet Top service!! Sowieso altijd fijne garage waar ik vaak auto’s in onderhoud heb gehad. Kwaliteit en betrouwbaarheid!

Zo hoort het!

Al jaren bij deze Garage! Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend! Zo hoort het!

Fijne garage luisteren goed naar problemen en bellen eerst voor extra kosten

Klantgericht

Ruitenbladen moesten vervangen worden. Wat fijn dat ik onaangekondigd langs kon rijden; dat ze meteen vervangen worden en me bovendien uitgelegd wordt hoe ik kan zien dat ze idd ‘op’ zijn.

Altijd professioneel en vriendelijk!

Hele vriendelijke en goede service.

Vriendelijke behulpzame mensen

Denken mee over oplossing

Goede geholpen en zeer goed service.

Heel goed

Mijn achterruitenwisser moest vervangen worden, was secondenwerk

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Zoals altijd een hele goede service

Ook deze keer weer zeer tevreden over de werkzaamheden (onderhoudsbeurt). Goede service, plezierig contact, en vakmanschap. Kortom een autobedrijf, waar ik met alle vertrouwen mijn auto naar toe breng.

Zeer correct en deskundig team.

Vanaf aanmelden van een reparatie of preventief onderhoud t/m factuur verloopt het proces persoonlijk en professioneel. Het geeft een vertrouwd gevoel.

Goede service, goed bedrijf!

Werd snel geholpen met het uitlezen van mijn Polo, maar er kwam meer tevoorschijn, dus een afspraak gemaakt en voor de rest is alles netjes opgelost.

Goede en snelle service

Bij aankomst met gek geluid uit de motorkap, direct tijd om te onderzoeken wat het probleem is. V snaar van onze auto vervangen, binnen 2 dagen stond de auto weer gereed. Bedankt voor de service weer !

Zoals het hoort.

Vriendelijk. Klantgericht. Doelgericht door kennis.

Betrouwbare garage, eigenlijk nooit problemen met mijn auto, wellicht door goed onderhoud. Vriendelijke mensen, snel, communiceren goed. En altijd bereid vragen te beantwoorden.

Staan onmiddellijk klaar

Topervaring om ons te helpen.

Altijd super goede service & zeer klantvriendelijk!

Of ik nou kom voor de APK, onderhoudsbeurt of een reparatie... Altijd goede service, Klantvriendelijk geholpen, snel weer op weg en tegen een goede prijs!

Prettig contact en duidelijke oplossingen

Fijne ervaring weer!! Praktische oplossingen en transarante communicatie! Kom zeker terug

Prettige behandeling aan de balie. Goed geïnformeerd worden..

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.