Duidelijk, eerlijk en snelle service

Heel erg tevreden. Duidelijke communicatie voordat de er kosten gemaakt worden. Vriendelijk. Snelle service.

Zeer betrouwbare en uitstekende garage

Jaarlijkse onderhoudsbeurt incl. APK. Ook de airco moest worden nagekeken aangezien de koeling het niet deed. Onderhoud zoals afgesproken uitgevoerd incl. APK en tevens airco afgevuld. Konden niet constateren of er een lek zat en hebben daarom een fluoriserende vloeistof toegevoegd. Over 2 weken terugkomen zodat ze kunnen testen of er misschien een lek in het airco systeem zit. Nu koelt de auto weer als normaal.

Ik ben gewoon keurig geholpen! Top

Op gekomen en binnen de afgesproken tijd was mijn probleem opgelost.

Betrouwbare garage

Zeer vriendelijk altijd en behulpzaam en goede eerlijke service

Zeer goede service en super klantvriendelijk

Zeer goede service en super klantvriendelijk

Zoals altijd: prima service

Zelfs als ik alleen maar kom voor de bandenwissel, wordt er ook even gekeken naar koelvloeistof en ruitenvloeistof. Fijn!

Goede en snelle service, zeer klantvriendelijk!

Snel, vriendelijk en kundig geholpen geholpen door Siebolt.

Zeer tevreden !

Vertrouwd adres voor al meer dan 30 jaar !!

Goed,vriendelijk,alles volgen afspraak.

Zie hierboven.

Heel tevreden !

Leveren goed werk tegen een redelijke prijs. Denken mee, op een niet opdringerige wijze. Nemen de tijd om zaken toe te lichten als dat gevraagd wordt.

Ervaren, kundige en vriendelijke medewerkers.

Laatst een grote beurt uit laten voeren. Er werd verder gekeken dan dat. Hoeft natuurlijk niet, maar het zorgt wel voor een veilige auto. Persoonlijk hou ik daar wel van.

Fijn contact, goede communicatie, betrouwbaar

Je maakt op een gemakkelijke manier een afspraak, je wordt op de hoogte gehouden, krijgt bevestiging per email alsook de rekening, de mogelijkheid om gelijk af te rekenen via deze email vind ik ook fijn! Je weet dat jouw auto in goede handen is en dat je weer veilig de weg op kan!

Goede snelle service

Prettige ontvangst Goede service

Altijd professioneel en klantvriendelijkheid!

Eerlijk, helder en professioneel, al jaren.

Going the extra mile

Siebolt staat altijd voor ons klaar

Fijne garage

Voordat er aan de auto gesleuteld wordt weet je precies wat er aan de hand is met de auto en wat de kosten zijn . Dus geen verrassingen achteraf . Ik ben er blij mee .

Perfect!

Gewoon een goede garage! Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en een eerlijke prijs. Aanbevolen!

snelle en goede service!

snelle en goede service!

Alles goed gedaan.

Prettige service en vriendelijk klantcontact.

Prima snelle service

Prima snelle hulp!

Vlot, menselijk en vertrouwd

Prima geregeld, dank voor de service

Goede service, terzakekundig en vriendelijk

APK laten doen, kleine beurt en wat reparaties, ze kunnen het allemaal. Lekker lokaal, goede service, weten waar ze het over hebben en vriendelijk. Ik beveel ze aan, al jaren.

Superservice!

Staan altijd voor je klaar en goed advies!

Altijd in prima handen

Vakkundige, attente en goede service. Vanaf aankoop in onderhoud al jaren op de weg en goed bevallen.

Snelle service!

Pech met bedrijfsbus, zeer snel geholpen ondanks hun vele werkzaamheden. Vandaar al onze auto's bij de Weerd in onderhoud!

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.