Onze auto ging plotseling stuk. Verzoek gedaan onze auto te onderzoeken en eventueel te repareren. Ondanks dat het enorm druk was in de werkplaats werd het euvel snel gevonden, vakkundig gerepareerd en op tijd.

Netjes geholpen

Er zijn geen sterren genoeg, ik kwam al bij S de Weerd sr en dat is lang terug.

Goed geholpen.

Goed geholpen. Maar erg jammer, dat ik niet op mijn apk heb mogen wachten. Hoop dat het de volgende keer wel mogelijk is. Vriendelijke groet Francien.

Snel en adequaat

Betrouwbaar

Snel geholpen voor reparatie!

Vakkundig snel prima service

Uitstekende garage

Geweldig bedrijf met perfecte service

Altijd wordt je correct geholpen en wordt er overlegd wat er gedaan gaat worden vooraf. Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Uitstekende en flexibele service tegen faire kosten

Uitstekende service en prettige communicatie. Er wordt goed ovelegd en men is flexibel om de werkzaamheden optimaal en kostenefficient uit te voeren.

Snel en no nonsense

De APK van mijn auto werd snel gedaan en na een paar uur kon ik mijn auto al ophalen. Alleen de ruitenwissers waren vervangen dus de rekening was niet ineens hoog. Ze boden daarna nog vriendelijk aan om de servicebeurt te faciliteren en of ze nog met iets anders konden helpen. Ik zou dit bedrijf zeer aanraden.

Klantvriendelijk

Bij garage de Weerd wordt je altijd vriendelijk ontvangen. Je auto wordt goed onderhouden of gerepareerd. Jammergenoeg voor de klant hebben ze het wel erg druk en alles gaat stipt op afspraak. Maar als iets niet lukt krijg je ook een keurige uitleg. Ik ben heel tevreden.

Gewoon goed

Altijd vriendelijk personeel. Deskundig en vakbekwaam. Mijn Renault Espace is nu 18 jaar oud. En door goed onderhoud van dit bedrijf rijdt de auto ( 280.000 km.) gewoon door! Bedankt garagebedrijf van de Weerd.

Heel prettig

Snel en goed geholpen

Heel persoonlijk en vakkundig

Ik kan al sinds jaren altijd terecht en de communicatie is prima.

Top garage!

Zeer klantvriendelijk!

Uitstekend advies na diagnose turbo

Klantvriendelijk met goed advies.

Autobedrijf de Weerd verricht de autotechnische. Werkzaamheden op deskundige wijze en op hoog niveau

Wij (den Hollander) zijn al vele jaren met twee auto,s in onderhoud tot volle tevredenheid klant van De Weerd !

Altijd vriendelijk en deskundig

Prima garage, deskundig en altijd welkom voor welke vraag dan ook

Klantvriendelijk en professioneel!

Wij brengen al geruime tijd onze auto naar autobedrijf S. de Weerd. Ze zijn professioneel en vriendelijk bij de Weerd. Snel en vakkundig wordt de auto gerepareerd met duidelijke uitleg. Eerlijke prijzen en een prettige sfeer.

Al 15 jaar naar volle tevredenheid !

Zeer goede communicatie. Beleefd. Alle afspraken worden nagekomen. Goed opgeleide medewerkers en garage is goed geëquipeerd.

In een woord prima

Wordt goed uit gelegt wat er aan de hand is. Dan weet je waar je aan toe ben.

Professioneel en vriendelijk

Wederom weer heel prettig te woord gestaan en Miek kan weer veilig de weg op. Dank!

Top garage

Ik heb altijd goede ervaringen bij de mannen van de Weerd. Ze zijn eerlijk en transparant. Als ze tijdens een reparatie andere dingen tegenkomen bellen ze altijd netjes om te vragen of ze het mogen repareren en wat het gaat kosten. Ze denken met je mee naar een goede oplossing. Voor mij geen andere garage meer!

Prettige service

Realistische toelichting bij de sercice

Betrouwbare en deskundige vakmensen

Al jaren vertrouw ik onze auto toe aan de vakmanschap van de monteurs van garage Siebolt de Weerd. Je komt voor het onderhoud en reparaties nooit voor verrassingen te staan. Vooraf wordt je geïnformeerd over de kosten. Ik kan iedereen garage de Weerd aanbevelen.

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.