Eerlijk en duidelijk.

Voor het eerste contact gehad met het bedrijf S. De Weerd. Een telefonisch gesprek was voldoende om begrepen te worden. Meteen afspraak gemaakt en problemen worden opgelost. Chapeau!!!

Geweldige service

Goed bedrijf, verstand van zaken, uiterst vriendelijke mensen

Goede snelle service

Heel tevreden, eerlijke en snelle communicatie!

Al jarenlang een goede garage

Aardige en kundige medewerkers. Ze doen wat ze beloven. Leggen alles wat er moet gebeuren goed uit. En ze denken mee. Ik kom er al heel wat jaren met veel plezier. En ik heb altijd een safe gevoel als ik mijn auto weer opgehaald heb.

Al 40 jaar bij deze garage voor onderhoud.

Mijn auto's worden al 40 jaar prima onderhouden. No nonsense, gewoon goed. Men belt ook op als er iets duurders wordt gevonden. Gewoon prima! De laatste auto ( een Espace) is nu 19 jaar oud. Door hun goede onderhoud rijdt deze auto nog gewoon goed door.

Snel en behulpzaam

Kom je terug van vakantie heb je twee kapotte auto’s. Maandag gebracht woensdag klaar en een leen auto kunnen krijgen. Zo fijn en snel geholpen. Top!

Duidelek direct vertrow correct

Angenam We zijn je komen, gezien, profesor gerreiden, verbal gesprokken, punten op de I gedan, asprak om optejaling betal. Zonder een belemering. Correr.

goeie en snelle service

goed en snel onderhoud en APK

Betrouwbaar en vakkundig

Ik was al klant bij Siep de vader en nu bij Siebold de zoon In totaal al meer dan 50 jaar

Altijd behulpzaam

Zeer transparant en open over eventuele kosten. Bereid een stap extra te doen indien nodig.

klasse, behulpzaam,vakkundig, snel en vriendelijk !!!!!

mijn eerste kennismaking met de Weerd en ben uiterst tevreden!!!

Vlot, accuraat en vriendelijk

Zoekt naar oplossingen, vriendelijk en verder geen klachten

in ruim een halve dag zat de nieuwe schokbreker al in de auto en rijdt oda rijdt weer als

weer als een zonnetje! Hartelijk dank voor de klus! Vriendelijke groet, M.Bierenga

Heel tevreden

Auto voor APK-keuring en klein onderhoud gebracht. Duidelijke prijsopgave voor de werkzaamheden. Auto was weer snel klaar. Dit was mijn eerste (en ook goede)ervaring met deze garage. Wat mij betreft een aanrader.

Ik ben zoals altijd weer goed geholpen! Waarvoor mijn dank!

Ik had te maken met een accute olie lekkage en ondanks de drukte in de werkplaats heeft men mij toch snel kunnen helpen.

Prettig!

Vriendelijk geholpen, kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Ben pas geweest.

Top bedrijf!!

"Mijn dochter en ik zijn ontzettend fijn geholpen bij Autobedrijf S. de Weerd. Het begon al bij het eerste telefoontje met Arnold; hij gaf ons zulk goed en eerlijk advies dat we direct het vertrouwen hadden om langs te gaan om voor een andere auto voor mijn dochter te gaan kijken. Eenmaal daar werden we hartelijk ontvangen en zijn we geslaagd voor een heel leuk autootje! Bij het ophalen werden wij werderom weer vriendelijk geholpen door de eigenaar zelf en deed zelfs nog even voor 20 euro benzine in de auto. In onze beleving zijn er weinig autobedrijven die zo eerlijk, oprecht en vriendelijk zijn. Ik kom hier dan ook zeker terug zodra ik mijn eigen auto wil inruilen. Een absolute aanrader!"

duidelijk over de prijs en levertijd, ook zeer snel geholpen!

duidelijk over de prijs en levertijd, ook zeer snel geholpen!

Waar zou je zijn zonder de heren van garage de Weerd als de accu van de auto de geest heeft gegeven

Prettige garage

Prima service, professioneel Dat is alles wat ik verwacht van een garage voor onderhoud

Al jaren een zeer tevreden klant

Al jaren breng ik mijn auto met een gerust hart naar deze garage. De medewerkers zijn niet alleen vriendelijk, maar denken echt met je mee. Ik word altijd netjes op de hoogte gehouden van wat er moet gebeuren, zonder verrassingen achteraf. De reparaties zijn vakkundig, snel — vaak binnen een dag — en ik heb volledig vertrouwen in hun werk. Ben hier al jaren een zeer tevreden klant.

Prettige mensen en goed werk

OK

Goed en adequaat

Goed en adequaat

Klus geklaard, kreeg vervangend vervoer terwijl ik dat vooraf niet geregeld had, bedankt.

Ze denken met je mee

Arnold zat achter de receptie en heeft meegedacht wat de werkzaamheden die moeten gebeuren. Daarvoor kreeg ik een offerte en in overleg kunnen bepalen wat we wel, wanneer gaan doen.

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 5 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.