Snel en vriendelijk

Kom volgend jaar weer, goed bevallen

Hoewel ik GEEN klant bij de Weerd werd ik op sublieme wijze van mijn lekke band verlost en 2 nieuwe er onder in een vloek en een zucht! kLASSE

Zeer duidelijk advies en de werkzaamheden uitstekend en vakkundig uitgevoerd

Zeer deskundige en vakkundige personeel. En heel vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekende garage!

Al vele jaren een vertrouwd adres voor dagelijks onderhoud en reparaties.

Uitstekende service

Zoals voorgaande keren: vriendelijk en goed contact. Goede service.

Altijd goed

Vorig jaar andere auto met nog lange APK gekocht. Op advies van garage De Weerd (goedkope) winterbeurt zodat gekeken kon worden of er geen gekke dingen waren. Nu grote beurt en APK met iets hogere kosten dan normaal maar vantevoren telefoontje en offerte gekregen. Alles binnen 1 dag klaar en kan weer een jaar vooruit.

Wederom goed geholpen

Gewoon een fijne en betrouwbare garage.

vakmensen

Goed maar ook snel!

Betrouwbaar

Goede uitleg van de uitgevoerde reparatie en prima service.

Vriendelijke service, duidelijke communicatie en de auto was netjes op tijd klaar.

Zeer tevreden!

Uiterst vriendelijke en professionele garage

Mijn camper is in onderhoudt bij deze garage. Elke keer weer ben ik ontzettend tevreden over de manier van service, handelen, contact en onderhoudt

Op aanvraag kreeg ik een uitgebreide offerte van de grote beurt. Alles volgens afspraak gegaan, ben heel tevreden.

Super geholpen door fijne mensen

Heel fijn geholpen en op de hoogte gehouden. Ook het ophalen en brengen ging heel snel.

Uistekende service

Snelle service, erg professioneel en vriendelijk

service zoals ik het verwacht

service zoals ik het verwacht

het ziet er allemaal professioneel uit

Receptie, werkplaats en contact online is prima. Jammer dat de bereikbaarheid van de locatie moeilijk is

Wederom weer zeer tevreden met dienstverlening!

Van het moment dat ik mijn auto aflever tot ik deze weer ophaal heb ik een erg fijn gevoel bij de gehele dienstverlening. Men is altijd vriendelijk, behulpzaam en informatief.

Het is de afgelopen jaren: net niet

Afgelopen winter een discussie gehad over een reparatie. Dat is verder uitgepraat, dus ik wilde toch klant blijven. Afgelopen week de auto voor een beurt + apk weggebracht. Ik had het onderhoudsboekje nog op de bijrijdersstoel gelegd, zodat ze deze konden afstempelen (wel zo handig voor evt verkoop vd auto). Blijkt dat het boekje gewoon is weggelegd zonder stempel e.d. in dashboardkastje. Ook geen nieuwe sticker op de deurpost (wann volg beurt e d.). Het is geen ramp ofzo, maar het is gewoon niet zo netjes. Kan ik weer terug om het in orde te maken. Geen tijd voor helaas. Jammer dit.

Kundig, klantvriendelijk en vertrouwd

Kundig, klantvriendelijk en vertrouwd

Heel goed

Al jaren betrouwbaar deskundig.

Goede service. Doen wat is afgesproken .

Eerste ervaring met dit bedrijf

Goede ervaring keurig op tijd en ook nog een Kapot lampje vervangen ,wat ik niet gevraagd had.

Goede degelijke service

Betrouwbaar autobedrijf dat je auto kundig repareert en geen onnodige zaken in rekening brengt bij een APK

Deskundig, betrouwbaar,

Al meer dan 25 jaar heb ik onze auto's bij deze garage in onderhoud. Dat zegt genoeg.

Prettig, duidelijk en vlot contact.

Prettig, duidelijk en vlot contact.

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.