Goed contact

Auto moest voor grote beurt. Keurig in overleg aangegeven wat gedaan moest worden en wat ik als eigenaar wilde

Correcte analyse en vlotte afwikkeling

goede service en goed, kundig, netjes, betrouwbaar!

Kom al jaren bij S.de Weerd en kan ze zeker aan bevelen. Een garage/ autobedrijf waar je van aan kan!

goede service, geen onnodige kosten

fijne service en eerlijke prijs voor onderhoud

Onveranderd goed, eerlijk, betrouwbaar.

Als ik een zesde ster kon geven, deed ik dat. Ik hoop zo dat er genezing is voor Siebold. 30 jaar in Bussum gewoond, 16 jaar in Almere, nu 4 in Hoorn... En altijd klant gebleven van De Weerd. Dat wil toch wel wat zeggen, nietwaar ?

Prima vakkundige garage!

De Weerd is een fijne betrouwbare en vakkundige garage die goede kwaliteit levert

Vriendelijk en snel geholpen

Auto voor APK gebracht en keurig op tijd en goed geholpen. Een kleine reparatie aan de remleiding en ik kan weer veilig de weg op.

Is goed

Technisch gesproken is de garage zeker in orde.Ook de vehicle inform atie was keurig bijgewerkt.

Zeer snel geholpen met een lekke band, geweldige service!

Met een langzaam leeglopende band gemeld bij van de Weerd, na 20 minuten kon ik weer weg met een gerepareerde band!

Zeer vertrouwd, zoals altijd.

Bedrijf waar ik op kan rekenen.

Top service. Top personeel. Top garagebedrijf

Regelen alles heel goed, open en geven veel vertrouwen.

Vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Mijn lekke band in een kwartier gerepareerd. Eerlijk advies over mijn oude auto. Goede bereikbaar als je contact zoekt.

Altijd klantgericht

Fijne garage met fijne mensen, klantgericht en zonder poespas advies en uitvoering.

Altijd correct en plezierig!

Altijd correct en plezierig

Een dikke 10 !

Gewoon een goed bedrijf met vriendelijke mensen en een goede service!

Altijd prima service

Altijd prima service

Services is top!!

Goed bedrijf

zeer positief

Ik hoef mij geen zorgen te maken om mijn veiligheid in het verkeer. Betrouwbaar. Zeggen ook als het niet de moeite waard is om te repareren.

heel erg positief

prima,correct

Snelle service

Prettige, vriendelijke mensen. Goede monteurs!

Top bedrijf

Uitstekende service, professioneel en persoonlijk

Persoonlijk, snel en vriendelijk.

Altijd goed en snel geholpen

Zowel zakelijk als prive prima geholpen. Ook als er eens tussendoor een band gerepareerd moet worden, wordt er tijd gemaakt.

Duidelijk, snel en goed.

Bij de Weerd wordt er altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd, pragmatisch meegedacht, snel en netjes gewerkt.

Erg goed.

Onze oude bedrijfs fiat 500 uit ‘69 rijdt weer pico bello. Dank voor de goede zorgen.

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.