Laden reviews...
195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties benadrukken consequent duidelijke prijsafspraken en een vriendelijke, professionele benadering. Klanten waarderen eerlijk advies en snelle, betrouwbare service zonder verrassingen. Over het geheel genomen blijft de ervaringen positief met veel vertrouwen en waardering.
Snel , vriendelijk en uiterst zorgvuldige en een nette rekening . Wat zou een klant nog meer kunnen verlangen ??. Niets meer !!.
23 July 2026
Morgane van der Kroon - Veenhuijzen
Versoix ( Suisse )
Fijn bedrijf, helpen je altijd snel en goed
19 July 2026
Kees
Bussum
Ik kom hier al jaren, het is top
18 July 2026
Charles
Almere
Het is een fijn bedrijf. De dag van de keuring wordt eerst een offerte gemaakt en die bellen ze door..zo weet je als klant wat de kosten gaan zijn.
17 July 2026
Willy
Bussum.
heel prettig kontakt en duidelijke afspraken en snelle service
13 July 2026
Johan
Altijd goed
13 July 2026
Jeannette
Bussum
Prettig contact en goede service. Deskundig personeel.
12 July 2026
Hillie
Naarden
Goede service en staan voor je klaar ook in drukke tijden
9 July 2026
Jasmine
Naarden
Ook aandacht en hulp voor kleine vragen. Jammer, dat niet met een creditcard kan worden betaald.
6 July 2026
Meedenkend en professioneel!
2 July 2026
Frank
Naarden
Goede service aardige mensen snelle reparatie
1 July 2026
Bas en Monique
Bussum
Opgegeven grote beurt en apk. Tot mijn verrassing was de factuur heel laag en zag dat zij een kleine beurt blijkbaar voldoende vonden. Eerder dit jaar met een zachte band lang geweest. Bleek dat er een schroef in zat, dus lek. Kon (zonder afspraak) wachten tot hij gemaakt was.
1 July 2026
Marja
Naarden
Kon vrij snel terecht met mijn audi waarbij ik bij de dealer maanden mag wachten. Zeer tevreden over dit bedrijf het is netjes,personeel vriendelijk en staan er goed op! Audi einde van de dag weer opgehaald en ben tevreden.
29 June 2026
Francois
Almere
Snelle en goede service, Vriendelijk personeel
28 June 2026
Ineke
Naarden
Vanwege een naar links scheefstaand stuur en licht trekken naar de rechterkant van de weg - vermoedelijke veroorzaakt door nieuwe voorbanden - heb ik de auto laten uitlijnen. Ik kon binnen twee dagen terecht en kon er op wachten.
27 June 2026
Arjen
Bussum
Afgesproken voor een grote beurt incl. Vervangen van ruitenwisserbladen. Een uur nadat ik de auto had gebracht werd ik al opgebeld over de kosten van een totale grote beurt, dus incl. Vervangen van rem olie en bougies. Ook werd aanbevolen de airco te testen en bij te vullen. In overleg besloten alleen de grote beurt te laten doen incl. APK keuring en het testen en bijvullen van de airco te verschuiven naar volgend jaar bij de kleine beurt. In de middag kreeg ik een app dat de auto gereed was incl een uitgebreide factuur. Zoals altijd weer prettig geholpen.
Robert
Bussum
Bijzonder klant gericht en zeer deskundig
Bert jan
Altijd prima ervaring
Andrea
Bussum
Snel, vriendelijk en efficiënt. APK en diagnose van twee kleinigheden. Goed advies en redelijke prijs.
24 June 2026
Christiaan
Naarden
Arnold neemt goed de tijd om door te vragen naaar eventuele mankementen. Hij communiceert heel duidelijk over het onderhoud en te verwachten kosten.
22 June 2026
Jos
Bussum
Mijn auto is bij jullie in goede handen . Na de reparatie snel bericht dat de auto weer klaar staat . Hele vakkundige en aardige monteurs . Ik ben er blij mee .
21 June 2026
Tonny
Huizen
Over Bosch Car Service S. de Weerd
Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres!
Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 5 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi.
Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel.
Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto.
Occasions
De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.
De Nieuwe Vaart 7
1401GL Bussum