Top bedrijf. Snelle service

Altijd bereid om zo snel mogelijk te helpen. Duidelijk advies. Doen alleen wat echt nodig is.

Zeer goed en waardenvol

Goede service, goede monteurs, goed overleg en betrouwbaar!

Deskundig en goede service

Goede uitleg wat er noodzakelijkerwijs moest gebeuren aan de auto. Prettig contact.

Vriendelijk personeel en degelijk werk.

Ik ben al jaren met twee oude auto's bij dit bedrijf. Ik vertrouw op hun deskundigheid. Mijn twee auto's blijven het uitstekend doen met hun goede zorgen.

Deskundig en betrouwbaar

Ik kom al 30 jaar bij garage De Weerd. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Je krijgt altijd telefoon voorafgaand aan de reparatie of onderhoudsbeurt wat de kosten gaan worden. Na akkoord gaan ze voor je aan de slag. Als de auto weer voor je klaar staat wordt je wederom gebeld. Ondertussen staat de factuur al in je mailbox. Betalen kan als je dat wilt dmv een qr-code die op de factuur staat vermeld. Ik kan iedereen Garage De Weerd aanbevelen. Paul Steenhouwer Eemnes

Uitstekend.

Het personeel is altijd vriendelijk. Er wordt ook altijd gezegt wat er evenyueel gedaan moet worden. En als het nodig is de kosten, want dat wil je wel weten.

Ik ben zeer tevreden over de snelle, zorgvuldige en klantvriendelijke service van autobedrijf S. de

Wij hebben sinds een week een camper van circa 7 meter lang. Tijdens onze eerste rit verscheen op het scherm de melding “laat motor controleren”. Maandag heb ik direct gebeld met autobedrijf S. de Weert, waar wij al klant zijn. We konden de camper dezelfde dag nog brengen, zodat deze de volgende dag onderzocht kon worden. ’s Nachts is de camper binnen gezet om vandalisme te voorkomen. De volgende dag werd ik gebeld dat er een foutmelding in het geheugen stond, maar dat deze inmiddels niet meer aanwezig was. Het advies was om geen verdere onderzoekskosten te maken, waarschijnlijk was de melding veroorzaakt door de lange stilstand. Conclusie: we zijn erg snel geholpen, er zijn geen onnodige kosten gemaakt en de rekening was keurig.

Deskundige en zeer vriendelijke mensen bij de Weerd.

Adequaat in het oplossen van problemen waarbij onnodige kosten worden vermeden. Zeer vertrouwd om je auto naar toe te brengen.

Goede service en klantvriendelijk

Speciale airco service voor BMW 7 uit ‘94. Uitleg over werkzaamheden en aandachtspunten.

Altijd vriendelijk, professioneel, transparant en betrouwbaar

Gewoon doen wat je zegt en even overleggen als het anders loopt. Geen verrassingen. Prima

hele goede service

Fijn team. Goede en snelle service.

Zoals het hoort. Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk.

Degelijk, eerlijk en vriendelijke

Er wordt met je meegedacht!

Supersnelle reparatie van tankklep

Rare klacht. De klep van de tank van mijn Audi A3 wilde niet meer sluiten. Zo specifiek, dat ik een Audi garage belde. Na wat nadenken kwam daar de analyse. Het motortje van de afsluiting zou wel eens aan vervanging toe zijn. Dat kon gedaan worden, maar pas in oktober, anderhalve maand later. Probleem daarna ook aan Autobedrijf S. de Weerd voorgelegd. Zelfde conclusie. Motortje stuk. En... Was dezelfde week nog gerepareerd (ook omdat er een andere klant uitviel). Supersnel!

Prima na mijn 1e ervaring met deze garage.

Prima na mijn 1e ervaring met deze garage.

In 1 dag gebeld en met kennis geholpen!

Mijn auto (controle-lampje) gaf een inspuitings probleem aan. 's Ochtends gebeld. Begin van de middag gebracht. En eind van de middag al gerepareerd. De computer en monteur herkenden het probleem. Gasklepkabel en steckers. Heel erg bedankt

Komen afspraken na, informeren je waar nodig

Plezierig, deskundig, behulpzaam, informeren je goed

Gewoon snelle en goede service

Had een accu die die echt overleden was Thuis voor de deur even een boost gehad. Van de monteur Toen naar de werkplaats gereden en een nieuwe accu erin laten zetten. Alles geregeld binnen 1.5uur

Zeer goede serviceverlening

Ik moet uit Rotterdam komen om de auto op te halen, aanbod ontvangen om mij even van het station Bussum op te halen. Prachtige serviceverlening, bravo!

Betrouwbaar, correct, meedenkend en klantgericht. Altijd in oplossingen denkend.

Ik kom graag bij dit bedrijf omdat reparaties en onderhoud correct worden uitgevoerd en het vel niet over je neus wordt gehaald. Vooraf contact prijsopgave bij onverwachte calamiteiten. Vriendelijke en behulpzame benadering. Chapeau!

Een top bedrijf

Ik ben al ruim 50 jaar een zeer tevreden klant bij het bedrijf. Zowel privé als zakelijk. Nooit problemen gehad. Echt een topbedrijf.

Puur vakmanschap!

Betrouwbaar adres met veel expertise van bijna alle automerken. Kortom, een pure aanrader.

altijd service !

Altijd service! Heel fijn hoe ik snel terecht kan en een hele fijne communicatie. Al 20 jaar klant!

Goede service en bereikbaarheid

Ik kom hier al jaren en word altijd netjes en transparant geholpen. Verstand van zaken!

De Nieuwe Vaart 7

1401GL Bussum

035 694 56 54

Over Autobedrijf S. de Weerd

Over Bosch Car Service S. de Weerd Heeft uw auto onderhoud, reparatie of een APK-keuring nodig en bent u opzoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Autobedrijf S. de Weerd is een familiebedrijf wat opgericht is in 1969, in de loop van de jaren hebben wij een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen in Bussum, Naarden en omstreken. Met een professioneel team van 4 monteurs (waaronder Siebolt de Weerd zelf) staan wij elke dag klaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw auto weer als een zonnetje rijdt kunt u wachten in onze ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee met Wi-Fi. Om onze klanten van nog meer kwaliteit te garanderen, zijn wij sinds 2018 aangesloten bij Bosch Car Service. Door (ons) goed opgeleide personeel wordt er gewerkt met het beste gereedschap aan uw auto, ongeacht het merk van A tot Z. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen of hebben het wel. Wij doen niet alleen de gewone werkzaamheden die met een auto gepaard gaan, maar wij kunnen u nog veel meer aanbieden. Zoals occasions op maat, het uitlijnen van uw auto wanneer het stuur niet meer in lijn staat met de banden, daarnaast zijn wij hybride en elektrische voertuigen specialist en kunnen wij storingen uitlezen van uw auto. Occasions De occasions bieden wij aan in samenwerking met andere bedrijven in de buurt, zodat u via ons uit een nog grotere collectie kunt kiezen. De occasions komen van verschillende locaties en staan niet bij ons in de showroom. Indien u interesse heeft in een occasion kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor bezichtiging. Mocht u opzoek zijn naar een auto en kunt u deze niet vinden in het assortiment? Laat dit dan vooral weten zodat wij opzoek kunnen gaan naar de geschikte match! De auto wordt door ons persoonlijk van te voren gecheckt en ook achteraf kunnen wij de zorg over het onderhandelen van u overnemen.