Geweldige rijschool, duidelijke en ervaren leraren en goede begeleiding
Het is een goede rijschool, ze helpen je met alles ook als je extra theorielessen nodig hebt of een keer om 7 uur wilt lessen, ze maken echt tijd voor je en doen er alles aan wat mogelijk is. Fijne manier van lesgeven en ookal maak je 389483 keer dezelfde fout het wordt net zovaak uitgelegd tot je het snapt. En als laatste Frank bedankt!
Nog geen uur geleden in een keer mijn rijbewijs gehaald! Ik vond het een hele prettige manier van lessen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, de lessen zijn afwisselend, alle aspecten van het auto rijden worden behandeld. Ik ga straks met een goed gevoel in mijn eentje de weg op!
Een hele goede rijopleiding! Ze leren je hier echt goed rijden en laten je afrijden als je er ook echt klaar voor bent. Dit is zeker een van de betere rijscholen in de regio.
In 1 keer geslaagd! Super begeleiding, zeker aan te raden en deze rijschool is het geld helemaal waard.
Dit is een prima bedrijf om mee te slagen. Het is iets duurder als de gemiddelde rijschool maar dat krijg je er ook dubbel en dwars voor terug.
prima rijopleiding gehad. zeker als je wat begeleiding nodig hebt is het een aanrader om hier te lessen. de instructeur helpt je om steeds beter met meer zelfvertrouwen te rijden.
Prima rijschool! professionele instructeurs, geven elke les weer 100%. Ik heb me vanaf de eerste altijd op m`n gemak gevoeld. Uiterst geduldig wanneer het eens een keer wat minder gaat. Altijd een duidelijk overzicht hoe ver je bent. helemaal top!
Goed rijschool
De beste rijschool die er is! Ik ben in één keer geslaagd en dat heb ik te danken aan mijn geweldige instructeur!
Ik vond het een goede rijschool, maar er kan misschien ook nog eens op een paar kleine dingetjes gekeken worden (heuvelproef met handrem, achteruit inparkeren) en ik heb achteruit rijden ook niet echt gedaan. maar toch wel een keertje gedaan, maar ik vind het niet genoeg, zou iets meer aan de orde mogen komen verder is het een heel goede rijschool waar ik heel veel heb geleerd en ze zijn zeer deskundig bezig geweest, en een grote ervaring rijker en zeker een aanrader!!
Voor alle 3 onderdelen van mijn motor examen in 1keer geslaagd. Het moto van Mimpen we leiden je op voor een 9 zodat je op het moment dat je het nodig hebt er klaar voor bent heeft bij zeker geholpen.Plezierige en proffesionele lessen en veel goede tips en uitleg. Erg fijne ervaring en lessen was bijna een hobby. Bedankt
Ik kwam na een aantal lessen pas bij Dennis terecht, dit vanwege een verhuizing. We moesten even aan elkaar wennen, maar na een paar lessen voelde het goed. Dennis hielp mij met mijn onzekerheid en mijn faalangst. Hij begeleidde mij met geduld, plezier en vertrouwen. Ik kreeg daardoor zelf ook meer vertrouwen in mijn kunnen. Hij had ook veel tips, waardoor bepaalde verrichtingen makkelijker werden. De wekelijkse lessen waren een tijd van gezelligheid, maar waarin ik ook veel leerde. Uiteindelijk ben ik in 1 keer geslaagd, mede door Dennis! Heel erg bedankt Den!
Ik heb mijn rijbewijs dit jaar gehaald bij deze rijschool, en vond deze rijschool prettig. Alles was altijd goed geregeld, en de gemaakte afspraken werden nagekomen. Mijn instructeur wist duidelijk waar hij mee bezig was, en ik heb het gevoel dat ik niet beter opgeleid had kunnen worden.
Vandaag geslaagd voor mijn motorexamen. Voor alle drie de onderdelen in 1x geslaagd, mede dankzij de goede instructies, tips en begeleiding van de instructeurs. Ik ben zeer te spreken over de manier van lesgeven bij Succes-Mimpen!
Les gehad van At, veel ervaring en een leuke manier van aanleren. Mooie metaforen overal voor. Een echte aanrader.
Ik ben heel erg tevreden met mijn brommer lessen. Ik heb het examen hiervoor al 2 keer gedaan en ik was 2 keer gezakt. Toen ik bij mimpen kwam was het een wereld van verschil qua aanpak van de lessen: duidelijkheid, rustig, max 2 personen per les, enz. Ben blij dat ik bij mimpen terecht ben gekomen en ik dankzij deze super lesjes tóch ben geslaagd voor mijn praktijk examen!echt top!
Goede, betrouwbare rijschool! Zowel mijn auto- als motorrijbewijs heb ik dankzij Succes Mimpen. Beschermende kleding en helmen zijn beschikbaar voor de leerlingen! Ook de nazorg is super! Bedankt namens een tevreden kandidaat!!
Deskundig & vriendelijk! Ik heb recent mijn motorrijbewijs gehaald bij Succes Mimpen (in 1 keer). In de afgelopen maanden heb ik les gehad van Johan en Aart. Beide heel kundig. Ze zorgen ervoor dat je veilig en technisch goed leert motorrijden. Ik heb voor Succes Mimpen gekozen omdat ik het belangrijk vind dat tijdens de les de instructeur met de motor meerijdt. Dat is ten eerste hartstikke leuk, maar ten tweede ook heel nuttig want ze kunnen gemakkelijk dingen voor doen en laten zien. Daarnaast stralen de instructeurs rust uit wat de sfeer vergroot en ervoor zorgt dat ik met veel plezier hebt gelest. Ik kan ze alleen maar van harte aanbevelen!
ECHT TOP!! ben in 1 keer geslaagd TOP!!!!
Met veel plezier de autorijlessen gevolgd, deskundige instructie gehad en het resultaat: in 1 keer geslaagd!