goede service, goed behandeld

Het heeft eventjes geduurd maar ik heb mijn rijbewijs op 5-2-2015 gehaald. De rijlessen werden goed/deskundig gegeven. Zeker na het een aantal keer niet halen van het rijbewijs ben ik super goed geholpen. Er werd wat dieper gekeken naar wat nou precies het probleem was. Daar was ik echt super blij mee! Al met al gewoon een goede rijschool, ook als ik de verhalen van mensen om me heen ken die eerst bij een aantal andere rijscholen hebben gereden. Meer kan ik er zo gauw niet over zeggen. Het was een lange rit maar we zijn er ; )

perfect, zeker aan te bevelen

ze nemen veel tijd voor je,geven je zelfvertrouwen in het auto rijden,ze zijn heel erg duidelijk,je kan altijd terecht met je vragen goede mogenlijkheid om je theorie te leren werkt erg goed. ik persoonlijk vond het echt een super leuke en leerzame tijd heel erg bedankt .

goede service, goed behandeld

Ik ervaar deze rijschool als erg prettig! Het is ook fijn dat je in de avond kunt rijden. Je krijgt een zeer goede begeleiding, zodat je met een goed en veilig gevoel de weg op gaat!

perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed. De lessen zijn leuk, het wordt goed overgebracht. Het was leuk, eigenlijk geweldig.

goede service, goed behandeld

Het was een zeer leuke ervaring, veel geleerd. En... in een keer geslaagd! Super blij mee! Uitleg tijdens de opleiding (zowel theorie als praktijk) was luid en duidelijk. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Hier spreekt een blije eigenaar van een rijbewijs. John Mimpen met zijn geduld heeft hij dat samen met mij voor elkaar gebokst.Hij is duidelijk en deskundig en dan ook nog vriendelijk. Heel veel succes verder Groetjes Martijn

perfect, zeker aan te bevelen

Motorles van Johan, aanrader! Zeer prettig tempo en veel individuele aandacht. Johan is een zeer ervaren motorrijder waar ik erg veel van heb kunnen leren. Lesuren worden altijd netjes benut.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kijk met een goed gevoel terug op de rijlessen bij Succes-Mimpen. Erg goede rij-instructeur(Frank). Succes-Mimpen gaat professioneel te werk, en helpen je daar net wat extra waar dat nodig is. Ik ben zojuist in 1 keer geslaagd, en raad deze rijschool zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede instructeur die al het geduld had, om mij op te leiden en in 1x alles te halen, zowel bijzondere verrichtingen als het examen zelf. Succes Mimpen vind ik een Top rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaringen met Succes Mimpen! Naast de fijne begeleiding in de praktijklessen was de mogelijkheid om theorie-les te volgen. Voor theorie en praktijk nu geslaagd! Frank bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

net als mijn vader (motor rijbewijs), mijn zus(auto), in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik had weinig zelfvertrouwen en daar heeft succes mimpen me heel goed bij geholpen. Onwijs bedankt voor de geweldige ervaring en goede rijlessen. Ik ben heel erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend goede begeleiding. Ik raad deze rijschool zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend goede begeleiding. Ik raad deze rijschool zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald bij Succes-Mimpen, omdat ik vind dat ze professioneel te werk gaan. Ik heb niet alleen onwijs veel geleerd in de praktijk lessen, maar ook in de theorie avonden. Ik raad Success-Mimpen zeker aan.

rij instructeur Frank, een top vent ,hoe hij met gasten ,jongeren omgaat super

goede service, goed behandeld

een zeer goede en leuke rijopleiding. goede rij instructeur, ze helpen je goed waar het nodig is! vandaag in 1 keer geslaagd! aan iedereen aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke en vooral leerzame lessen gehad met een goeie rijleraar en vandaag in 1 keer geslaagd! Ik zou Succes Mimpen zeker aanbevelen aan anderen!

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede begeleiding. Heel gecontroleerd. De deskundigheid is goed terug te vinden in de autorijlessen. Ik was zeer goed voorbereid op mijn praktijk-examen. Dankzij John Mimpen in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

goeie instructie, plezierige instructeurs. alles in één keer gehaald. TOP rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt goed opgeleid en begeleid.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool! Vriendelijke en geduldige instructeurs. Goede begeleiding en uitleg gehad waardoor ik in 1 keer ben geslaagd.

goede service, goed behandeld

In 1 keer geslaagd. Dennis super bedankt voor alles zeer goede rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne ervaring gehad. Nemen goed de tijd voor je en bouwen het op je eigen tempo op. Hierdoor heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Als je een rijschool zoekt die je niet alleen je rijbewijs laat halen maar ook dat beetje extra meegeeft om echt goed en veilig te rijden moet je bij Rijschool Succes Mimpen zijn. Je merkt dat het een familiebedrijf is, iedereen is zeer betrokken en professioneel (KNMV). Als je een uur les hebt weet je ook zeker dat je een uur op de motor zit! Absoluut een goede prijs/kwaliteit verhouding voor hun dienst! Al met al als je goed en veilig motor wilt leren rijden moet je bij hun zijn.

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen