Ik heb zeer leerzame en tegelijkertijd ook gezellige lessen gehad van een geduldige en ervaren rijinstructeur, die echt weet wat hij doet. Je wordt geprikkeld om zelf na te denken over bepaalde verkeerssituaties voordat de rijinstructeur zijn mening en advies geeft. Hierdoor word je bewuster van je handelingen. Ook een pluspunt is dat het aantal benodigde lessen goed wordt ingeschat, waardoor je weet waar je aan toe bent. Bedankt voor alles, Frank!
Goede service en deskundigheid. De instructeurs zijn zeer ervaren en begeleiden je op jouw niveau. Het is wel wat duurder dan andere rijscholen, maar gezien de kwaliteit kan je het daar niet van af laten hangen.
Super tijd gehad met Dennis de Kamper als instructeur. Heb het erg naar me zin gehad en veel geleerd. Een super rijschool! Zeker een aanrader voor mensen in de omgeving van Waddinxveen.
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Met heel veel dank aan Dennis! Een top rij instructeur, gezellige en hele leerzame lessen gehad. Goed voorbereid op examen gegaan! Super tevreden.
Betrouwbare rijschool bekwame instructeur waar je veel van opsteekt Johan bedankt voor de lessen op de motor
Zeer goede rij- instructeur die weet wat hij doet en heeft veel ervaring.
Een zeer goede ervaring. Goede lessen van instructeurs die je echt iets willen leren over veilig door het verkeer heen gaan.
het is een leerzaam en veilige verkeer school
Vandaag in één keer geslaagd! Instructeur Frank weet je goed gerust te stellen en geeft goede, en ook gezellige rijlessen. Ze zorgen dat je optimaal voorbereid gaat afrijden. Goede service!
Goede begeleiding en productieve lessen!
kwaliteit van de rijlessen waren erg goed, goede uitleg en alles op zijn tijd.
Ik heb zelf een mooie tijd gehad bij Succes Mimpen. Mooie lessen, leuke rijervaringen gehad. En vooral leerzaam.
Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ik heb met plezier gereden bij Frank. Goede vakkundigheid en altijd veel uitleg over verschillende situaties die je tegen komt.
In 2007 mijn auto rijbewijs gehaald via Frank. Toen was ik al erg blij met de service. Recent motorrijles gevolgd bij Johan. Erg relax! Altijd energievol en zicht voor de details. Goede informatie en tal van voorbeelden waar je echt wat aan heb. Op tijd en altijd een vol goed en leerzaam lesuur. Goed onderhouden motor en fijn dat je gebruik mag maken van kleding, helm en handschoenen van de rijschool. Erg netjes allemaal. Johan, bedankt!
Erg goed begeleid! Vakkundig.
Ik heb rijles gehad van instructeur Frank en hierbij ten alle tijden erg relaxed in de auto gezeten. Goede service, nooit problemen gehad en in 1 keer geslaagd.
het is een bedrijf met een mooie motivatie om jou te laten slagen, met veel gedrevenheid doen ze hun werk en dan is het resultaat vaak dat je slaagt;) je kan natuurlijk ook pech hebben, maarja volgende keer beter dan..
Hier heb ik motorrijles gevolgd..........enthousiaste instructeur............prima onderhouden motoren.........en altijd een bak koffie voor of na de les!
Zeer vaardige begeleiding door instructeur Johan Mimpen, dit door o.a. praktijksituaties terug te halen om zodoende bewuster te zijn van gevaren en verbeterpunten. Naast de vaardigheid om te kunnen motorrijden staat veiligheid door je positie op de weg hoog in het vaandel. Motivatie en het doornemen van valkuilen bij examens worden ook meegenomen. Blij met me rijbewijs, maar jammergenoeg einde \'samenwerking\'.
Vaardigheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij de lessen van Succes Mimpen. Ik heb zelf les gehad van Dennis de Kamper. Zeer goede instructeur die met structuur werkt, over de juiste deskundigheid beschikt en veel rust uitstraalt. Top man waarmee je ook veel plezier hebt tijdens het lessen!
Bedankt voor de Goed rijles Joah mimpen , heel goed rijschool 👍👍👍😀😀😀