het is een bedrijf met een mooie motivatie om jou te laten slagen, met veel gedrevenheid doen ze hun werk en dan is het resultaat vaak dat je slaagt;) je kan natuurlijk ook pech hebben, maarja volgende keer beter dan..
Hier heb ik motorrijles gevolgd..........enthousiaste instructeur............prima onderhouden motoren.........en altijd een bak koffie voor of na de les!
Zeer vaardige begeleiding door instructeur Johan Mimpen, dit door o.a. praktijksituaties terug te halen om zodoende bewuster te zijn van gevaren en verbeterpunten. Naast de vaardigheid om te kunnen motorrijden staat veiligheid door je positie op de weg hoog in het vaandel. Motivatie en het doornemen van valkuilen bij examens worden ook meegenomen. Blij met me rijbewijs, maar jammergenoeg einde \'samenwerking\'.
Vaardigheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij de lessen van Succes Mimpen. Ik heb zelf les gehad van Dennis de Kamper. Zeer goede instructeur die met structuur werkt, over de juiste deskundigheid beschikt en veel rust uitstraalt. Top man waarmee je ook veel plezier hebt tijdens het lessen!
Bedankt voor de Goed rijles Joah mimpen , heel goed rijschool ππππππ
Prima lessen gehad, veel geleerd en het waren gezellige uurtjes. Het aantal lessen dat aangeraden werd, was ook nodig om mij zelfverzekerd de weg op te sturen. Door de goede voorbereiding in 1 keer geslaagd!
Rijbewijs A Ik heb in maart 2015 mijn rijbewijs A gehaald bij Verkeersschool Succes Mimpen. Mijn rijinstructeur was Johan Mimpen. Ik ben voor alle drie de onderdelen in een keer geslaagd. Dat vertel ik met enige trots. Maar voor een deel gaat de eer ook naar Johan. Ik heb de wijze waarop hij de opleiding verzorgt als bijzonder prettig en inspirerend ervaren. Zijn uitgangspunt is beter een les te veel dan een keer gezakt en dat heeft bij mij zeker gewerkt. Johan geeft op een rustige en intelligente wijze rijles. Hij heeft oog voor details (hij ziet alles wat je goed en verkeerd doet) en voelt goed aan waar de zwakke punten in de rijvaardigheid zitten. Hij heeft veel gevoel voor techniek wat de opleiding ook ten goede komt. Kortom, ik zit nu vol vertrouwen op mijn pas aangeschafte motorfiets en denk tijdens de rit nog vaak terug aan de tips en trucs die Johan mij gegeven heeft.
Deskundige instructeur, goede begeleiding, ze geven en nemen de tijd voor je. Ik raad je deze rijschool zeker aan.
Geduldige instructeur. Les is gericht op eigen vaardigheid in het verkeer en dat geeft een goed gevoel!
Motorrijbewijs A met succes behaald! Examens in zeer kort tijdsbestek ;) - duidelijke, rustige en ervaren instructeur (Johan) - goede en fijne lesmotoren - goede motorkleding
Ik heb mijn autorijlessen bij Succes Mimpen gevolgd. Meneer Mimpen heeft mij echt geleerd om veilig en goed auto te rijden. Ik was een lastige leerling (stoppen, doorgaan, stoppen). Met alle geduld en door mij ook gewoon fouten te laten maken heeft meneer Mimpen mij geleerd goed en veilig auto te rijden. Op 13 februari deed ik examen en ik ben in 1 keer geslaagd! Als je echt goed les wil krijgen en echt wil leren rijden dan hoef je niet verder te kijken! Bedankt team Mimpen. Dank zij jullie op mijn 45ste toch nog mijn rijbewijs gehaald. Ondertussen rij ik al een maand veilig en gelukkig rond in mijn autootje.
Zeer goede begeleiding gedurende het traject. De lessen zijn altijd gezellig, de deskundige instructeur neemt alle tijd voor je zodat je het goed begrijpt en vragen worden direct door middel van afbeeldingen duidelijk beantwoord. Ieder aspect van het verkeer wordt uitgebreid doorgenomen en de correcties zijn vriendelijk en effectief. Ik ben in 1 keer geslaagd en raad deze rijschool aan iedereen aan! Bedankt At!
Toen ik belde voor een proefles was het meteen al erg prettig en werd ik gerustgesteld want autorijden vond ik toen erg eng. Iedere les werd mijn angst minder en mijn vertrouwen meer. Het contact is altijd perfect verlopen, afspraken zijn nagekomen en je bent geen nummer maar echt een persoon bij deze rijschool. Mocht je nog twijfelen, gewoon bij Succes Mimpen gaan!
super goede begeleiding tijdens de lessen. erg tevreden met de keuze voor deze rijschool!
Het heeft eventjes geduurd maar ik heb mijn rijbewijs op 5-2-2015 gehaald. De rijlessen werden goed/deskundig gegeven. Zeker na het een aantal keer niet halen van het rijbewijs ben ik super goed geholpen. Er werd wat dieper gekeken naar wat nou precies het probleem was. Daar was ik echt super blij mee! Al met al gewoon een goede rijschool, ook als ik de verhalen van mensen om me heen ken die eerst bij een aantal andere rijscholen hebben gereden. Meer kan ik er zo gauw niet over zeggen. Het was een lange rit maar we zijn er ; )
ze nemen veel tijd voor je,geven je zelfvertrouwen in het auto rijden,ze zijn heel erg duidelijk,je kan altijd terecht met je vragen goede mogenlijkheid om je theorie te leren werkt erg goed. ik persoonlijk vond het echt een super leuke en leerzame tijd heel erg bedankt .
Ik ervaar deze rijschool als erg prettig! Het is ook fijn dat je in de avond kunt rijden. Je krijgt een zeer goede begeleiding, zodat je met een goed en veilig gevoel de weg op gaat!
Gewoon goed. De lessen zijn leuk, het wordt goed overgebracht. Het was leuk, eigenlijk geweldig.
Het was een zeer leuke ervaring, veel geleerd. En... in een keer geslaagd! Super blij mee! Uitleg tijdens de opleiding (zowel theorie als praktijk) was luid en duidelijk. Bedankt!
Hier spreekt een blije eigenaar van een rijbewijs. John Mimpen met zijn geduld heeft hij dat samen met mij voor elkaar gebokst.Hij is duidelijk en deskundig en dan ook nog vriendelijk. Heel veel succes verder Groetjes Martijn
Motorles van Johan, aanrader! Zeer prettig tempo en veel individuele aandacht. Johan is een zeer ervaren motorrijder waar ik erg veel van heb kunnen leren. Lesuren worden altijd netjes benut.
Ik kijk met een goed gevoel terug op de rijlessen bij Succes-Mimpen. Erg goede rij-instructeur(Frank). Succes-Mimpen gaat professioneel te werk, en helpen je daar net wat extra waar dat nodig is. Ik ben zojuist in 1 keer geslaagd, en raad deze rijschool zeker aan!