goede service, goed behandeld

Ik vind Succes Mimpen een top rijschool. Ik was begonnen met Theo. Theo heeft mij goed op weg geholpen met de rijlessen. Helaas haalde ik een onvoldoende voor mijn praktijkexamen, omdat ik last had van faalangst. Na overleg besloten we uit elkaar te gaan, zodat ik les kon nemen van Frank. Frank heeft zich opgeleid in neuro linguistisch programmeren. Dat is een manier om gedachten,die niet helpend zijn, anders vorm te geven waarbij je daarna veel profijt van kan krijgen. Dit zorgde ervoor dat ik met vlag en wimpel mijn praktijkexamen haalde. Dankzij Frank en Theo ben ik gegroeid als persoon en als verkeersdeelnemer. Ook wil ik graag John bedanken voor zijn service en theorielessen.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Succes-Mimpen is helemaal top! alles ging helemaal naar wens en dat alles te danken aan me instructeur Frank. Echt een top rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

E achter B een succes met Succes-Mimpen. 9 april mijn (eerste) proefles gehad. Gisteren, 27 mei, met succes en in één keer geslaagd. John: je bent een Koning.

perfect, zeker aan te bevelen

Afspraak is afspraak en stiptheid zijn een paar items wat dit bedrijf kenmerkt. De ervaring met de instructeur is simpelweg uitstekend. De rust en deskundigheid naast humor op het juiste moment hebben bijgedragen aan de goede ervaring. Zeker een aanbeveling waard!

goede service, goed behandeld

Na een eerst niet zo\'n goede ervaring bij een andere rijschool overgestapt voor mij A rijbewijs. Erg goede en kundige instructeur en gelijk veel meer vertrouwen. Gisteren geslaagd !! Nogmaals dank Johan voor de fijne begeleiding en kundige lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb fijne ervaringen met succes simpen! Ze nemen echt de tijd voor je en als je switcht van rij-instructeur word je heel goed opgevangen! Top rijschool!

goede service, goed behandeld

Het eerste contact met de rijschool verliep al fijn. Ik kon meteen een afspraak maken voor een eerste les, en dan zat ik verder nog nergens aan vast. Toen de eerste rijles beviel, heb ik besloten mijn lessen te vervolgen bij Succes Mimpen. Ik had rijlessen van Dennis en deze lessen bevielen goed. Dennis legt duidelijk uit en de lessen waren ook gezellig. Voor mijn examen werd ik goed gerustgesteld. Verder vond ik het fijn dat er rijlessen van 1,5 uur gegeven worden. Een uur vliegt namelijk zo voorbij!. Ook was de communicatie goed. Toen Dennis en ik twee weken lang niet tegelijk konden, kon ik de rijschool bellen en kon ik twee keer lessen bij een andere instructeur. Dit vind ik echt een voordeel van een grotere rijschool! Al met al heb ik goede ervaringen!

perfect, zeker aan te bevelen

Motor examens allebei in 1 keer gehaald. Top gedaan bedankt Johan!

perfect, zeker aan te bevelen

Leerzame lessen gehad van een deskundig instructeur. Zowel A1 rijbewijs als A rijbewijs behaald dankzij de prettige en vooral goede lessen! Veel uitleg en tijd voor vragen. Goede voorbereiding voor het examen, maar ook praktische tips en een voorbereiding op levenslang rijplezier!

perfect, zeker aan te bevelen

Na meerdere keren zakken voor het praktijkexamen, overgestapt naar succes mimpen. door een van hun goede rijlesinstructeurs binnen paar weken klaargestoomd voor het examen en met succes! Door hun ben ik wel in 1x geslaagd, Super!

perfect, zeker aan te bevelen

Niet alleen leren motorrijden, maar ook nieuwe verkeersinzichten en veel achterliggende informatie meegekregen van Johan.

goede service, goed behandeld

Super goede lessen gehad. Altijd duidelijk en kon altijd terecht met mn vragen.

goede service, goed behandeld

Mijn vrouw en ik hebben beiden ons aanhangerrijbewijs gehaald. Top begeleid door John Mimpen. Rustige, duidelijke aanwijzingen, humor en een persoonlijke aanpak. Beiden in één keer geslaagd. Nu rijden we alletwee lachend het bochtje achteruit!

goede service, goed behandeld

Goede en leuke rijlessen! Door de goede begeleiding in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

Mijn autorijbewijs hier in één keer gehaald! Top advies gekregen en commentaar waar je echt wat aan hebt. Dankzij een zeer goede begeleiding kan ik nu veilig de weg op.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede rijschool! Kijkt goed naar het individu en les wordt aangepast naar wat die gene nodig heeft. Je wordt goed voorbereid voor je examen!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool en rijinstructeur. Ik heb hier voor mijn motor rijbewijs gelest. Om te beginnen is het materiaal waar je mee werkt allemaal dik in order zowel de motor als de kleding die je kan gebruiken. De lessen zijn duidelijk en zit een goede structuur in. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt heel goed les, duidelijk, fijne rij-instructeur. Zeer aan te bevelen!

voldoende, een redelijke ervaring

Goede rijschool waar goed gekeken wordt wat voor jouw persoonlijk de beste manier is om te slagen

perfect, zeker aan te bevelen

duidelijkheid en heel gezellig iedere les weer!!

goede service, goed behandeld

Ik had een super fijne rijinstructeur die alles goed uit kon leggen en altijd rustig bleef. Ik kon ook altijd lessen op de tijden die mij het beste uitkwamen en ik ben in 1 keer geslaagd!! Dit is zeker een rijschool die ik aan iedereen wil aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Succes Mimpen is een hele goede verkeersschool. Ze stomen je klaar voor het examen en weten precies wat je ervoor nodig hebt.

goede service, goed behandeld

Het is een heel fijn bedrijf! Alles is zo geregeld en mijn instructeur was aardig. Het word allemaal rustig aan je uitgelegd waardoor je alles sneller snapt en sneller onder de knie hebt. Ik stapte elke keer met plezier in de auto !

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen