perfect, zeker aan te bevelen

Leerzame lessen gehad van een deskundig instructeur. Zowel A1 rijbewijs als A rijbewijs behaald dankzij de prettige en vooral goede lessen! Veel uitleg en tijd voor vragen. Goede voorbereiding voor het examen, maar ook praktische tips en een voorbereiding op levenslang rijplezier!

perfect, zeker aan te bevelen

Na meerdere keren zakken voor het praktijkexamen, overgestapt naar succes mimpen. door een van hun goede rijlesinstructeurs binnen paar weken klaargestoomd voor het examen en met succes! Door hun ben ik wel in 1x geslaagd, Super!

perfect, zeker aan te bevelen

Niet alleen leren motorrijden, maar ook nieuwe verkeersinzichten en veel achterliggende informatie meegekregen van Johan.

goede service, goed behandeld

Super goede lessen gehad. Altijd duidelijk en kon altijd terecht met mn vragen.

goede service, goed behandeld

Mijn vrouw en ik hebben beiden ons aanhangerrijbewijs gehaald. Top begeleid door John Mimpen. Rustige, duidelijke aanwijzingen, humor en een persoonlijke aanpak. Beiden in één keer geslaagd. Nu rijden we alletwee lachend het bochtje achteruit!

goede service, goed behandeld

Goede en leuke rijlessen! Door de goede begeleiding in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

Mijn autorijbewijs hier in één keer gehaald! Top advies gekregen en commentaar waar je echt wat aan hebt. Dankzij een zeer goede begeleiding kan ik nu veilig de weg op.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede rijschool! Kijkt goed naar het individu en les wordt aangepast naar wat die gene nodig heeft. Je wordt goed voorbereid voor je examen!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool en rijinstructeur. Ik heb hier voor mijn motor rijbewijs gelest. Om te beginnen is het materiaal waar je mee werkt allemaal dik in order zowel de motor als de kleding die je kan gebruiken. De lessen zijn duidelijk en zit een goede structuur in. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt heel goed les, duidelijk, fijne rij-instructeur. Zeer aan te bevelen!

voldoende, een redelijke ervaring

Goede rijschool waar goed gekeken wordt wat voor jouw persoonlijk de beste manier is om te slagen

perfect, zeker aan te bevelen

duidelijkheid en heel gezellig iedere les weer!!

goede service, goed behandeld

Ik had een super fijne rijinstructeur die alles goed uit kon leggen en altijd rustig bleef. Ik kon ook altijd lessen op de tijden die mij het beste uitkwamen en ik ben in 1 keer geslaagd!! Dit is zeker een rijschool die ik aan iedereen wil aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Succes Mimpen is een hele goede verkeersschool. Ze stomen je klaar voor het examen en weten precies wat je ervoor nodig hebt.

goede service, goed behandeld

Het is een heel fijn bedrijf! Alles is zo geregeld en mijn instructeur was aardig. Het word allemaal rustig aan je uitgelegd waardoor je alles sneller snapt en sneller onder de knie hebt. Ik stapte elke keer met plezier in de auto !

goede service, goed behandeld

Ik heb een zeer goede ervaring met deze rijschool, ik leste bij Dennis en dit was een zeer leerzame en gezellig ervaring. Dennis heeft verstand van zijn vak en benadert je altijd positief, zelfs als je onverhoopt 2x zakt. Dennis heeft nog wel eens moeite met op tijd komen maar dit lost hij altijd prima op.

perfect, zeker aan te bevelen

In het verleden al mijn auto- en motorrijbewijs gehaald bij Succes-Mimpen, en nu dit jaar aangevuld met E achter B. Ook nu weer in 1 keer geslaagd dankzij de kundige begeleiding van de familie Mimpen!

goede service, goed behandeld

Ik kwam via mijn broertje en reviews op internet bij rijschool succes-mimpen uit. Ik heb rijles gehad van Dennis en At beide zijn hele goede leraren. Wanneer je begin je alleen met gas geven en sturen en dit wordt langzaam opgebouwd totdat je alles in de auto zelf doet. De docenten passen zich goed aan in de snelheid dat jij leert en alles oppakt. Ze nemen echt de tijd voor je om alles uit te leggen en blijven oefenen totdat je de geoefende goed begrijpt. Ik heb bijna 2 jaar over mijn rijbewijs gedaan en ik kan met zekerheid dat Dennis en At echt heel veel geduld met mij hebben gehad totdat ik sloeg. Daarnaast is er gelukkig ook wel gezelligheid in de auto ;-). Hartstikke bedankt At en Dennis! Groetjes, Mandy

perfect, zeker aan te bevelen

De Complete code 95 is behaald. Van al de aangeboden cursussen, de verplichte praktijk dag: Rijvaardigheid inclusief HNR met vrachtauto, de voor mij meest interessante eruit gehaald: • Digitale tachograaf en boordcomputers, • Basiscursus heftruck initieel - dag 1 – VTL, • Bedrijfshulpverlener: Brandpreventie, • Bedrijfshulpverlener: Levensreddend handelen. Bij de cursus tachograaf krijg je voor veel dagelijkse dingen te horen dat het toch even anders zit, dan dat er in het algemeen over gedacht wordt. Met als resultaat dat het veel “boete” geld voorkomt. Op de Heftruck dag leer je vooral veel aan veiligheid, hierbij leer je veel fout aangeleerde dingen af. Ook krijg je handigheidjes geleerd, waar je nooit bij stilstond dat iets ook anders kan. De cursus Brandpreventie brengt je ook weer op de juiste dingen opmerkzaam en “brandveilig bewust” van de zaken in en om je eigen omgeving. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar een brandblusser. Door de cursus levensreddend handelen, sta je nooit meer 123 machteloos als er wat voor je neus gebeurt, de basis is er. Om maar af te sluiten met het begin; Het Nieuwe Rijden met de vrachtauto. Op deze dag wordt je bewust van het jachten en jagen wat er gaandeweg insluipt. Wat het resultaat met zich meebrengt; onzuinig en vooral minder veilig rijden. Na deze dag rijd je ook anders met de luxe auto, scheelt tenslotte ook. Niet alleen zelf geslaagd en klaar met de code 95, maar ook al deze dagen en cursussen zijn geslaagd en zeer nuttig.

goede service, goed behandeld

Ik heb het leerproces als goed ervaren, was voldoende voorbereid op mijn examen. Tijdens het leerproces was de sfeer altijd goed en gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke én leerzame lessen gehad. Hele fijne en betrouwbare rijschool. Bedankt Dennis voor de gezellige tijd!

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen