Bedankt Succes mimpen voor mijn rijbewijs te halen in 1 x E achter B 👍👍🍾🍾🎉🎉
Gisteren heb ik in één keer mijn motorrijbewijs gehaald! Met dank aan Johan! Elke les was leerzaam, hij legt alles rustig uit, haalt het goede in de mens naar boven, heeft veel geduld, legt alles op verschillende manieren uit en heeft gevoel voor humor. Dank je wel!
In één keer mijn rijbewijs gehaald bij Succes Mimpen. Ik kan deze rijschool alleen maar aanbevelen. Ik heb les gehad van At en elke les was leerzaam én gezellig. Een groot voordeel vond ik de structuur in de lessen en de ervaring van de instructeurs.
Het duurde even, maar het is gelukt! Ik vond deze rijschool echt super goed! Je krijgt les van ervaren instructeurs! Ik heb les gehad van Frank, een super goede en rustige instructeur. Je wordt erg goed begeleidt en voorbereid op je examen. Zeker aan te raden! Bedankt voor alles Frank!
Een leuke en gezellige rijschool. Ik heb zelf rijles gehad van At, bij wie elke rijles leerzaam en gezellig was.
Geslaagd bij succes mimpen. Les gehad van Frank, een ontzettend goede rij instructeur!
Een hele fijne rijschool met deskundige, eerlijke, rustige en sociale instructeurs! Ik heb mijn rijbewijs B en A hier gevolgd en behaald. Mocht ik ooit nog iets willen behalen, dan kies ik weer voor deze rijschool!
Een hele goede rijschool met duidelijke en heldere uitleg door de instructeur. kwaliteit staat voorop en dat merk je! professionele begeleiding en goede ondersteuning in het gehele proces. zeker aan te raden!
Gezellige instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb er ondertussen 4 verschillende rijbewijzen gehaald en mocht ik er nog een willen halen kom ik hier zeker terug.
Het duurde even, maar het is me gelukt. Ook ik heb het rijbewijs behaald. Bedankt voor het geduld !
In het verleden mijn autorijbewijs gehaald bij Succes-Mimpen, en nu ook mijn motorrijbewijs. Bedank Johan, voor de leuke en leerzame lessen!
Heel erg tevreden over mijn rijopleiding bij Succes Mimpen. Je wordt erg goed begeleid en voorbereid op het zelfstandig rijden en kan daardoor met een goed gevoel examen gaan doen.
Wauw wat een ervaring, vanochtend in een keer mijn rijexamen gehaald! En dat met het geweldige pakket die ik op de braderie van Waddinxveen heb gewonnen. Daarnaast is Succes Mimpen een rijschool die de tijd neemt voor zowel jou als persoon als dat wat jij kan. Frank in het bijzonder, onwijs bedankt, je bent een topper! Ik ben niet zomaar gerust gesteld, maar jou lukte het. Bedankt!!
Super rijschool met goede instructeur (Frank!). Veel ervaring op gedaan in de lessen en veel geleerd over verkeerssituaties.
De rijlessen waren goed, en de instructeur was aardig en geduldig. Ik werd goed voorbereid op mijn examen, kortom: een top rijschool!
Ik heb de lessen voor het rijbewijs E achter B gevolgd. Mijn leerproces is erg snel verlopen dankzij Succes-Mimpen. De service en de deskundigheid waren top!
Ik vind Succes Mimpen een top rijschool. Ik was begonnen met Theo. Theo heeft mij goed op weg geholpen met de rijlessen. Helaas haalde ik een onvoldoende voor mijn praktijkexamen, omdat ik last had van faalangst. Na overleg besloten we uit elkaar te gaan, zodat ik les kon nemen van Frank. Frank heeft zich opgeleid in neuro linguistisch programmeren. Dat is een manier om gedachten,die niet helpend zijn, anders vorm te geven waarbij je daarna veel profijt van kan krijgen. Dit zorgde ervoor dat ik met vlag en wimpel mijn praktijkexamen haalde. Dankzij Frank en Theo ben ik gegroeid als persoon en als verkeersdeelnemer. Ook wil ik graag John bedanken voor zijn service en theorielessen.
Mijn ervaring met Succes-Mimpen is helemaal top! alles ging helemaal naar wens en dat alles te danken aan me instructeur Frank. Echt een top rijschool.
E achter B een succes met Succes-Mimpen. 9 april mijn (eerste) proefles gehad. Gisteren, 27 mei, met succes en in één keer geslaagd. John: je bent een Koning.
Afspraak is afspraak en stiptheid zijn een paar items wat dit bedrijf kenmerkt. De ervaring met de instructeur is simpelweg uitstekend. De rust en deskundigheid naast humor op het juiste moment hebben bijgedragen aan de goede ervaring. Zeker een aanbeveling waard!
Na een eerst niet zo\'n goede ervaring bij een andere rijschool overgestapt voor mij A rijbewijs. Erg goede en kundige instructeur en gelijk veel meer vertrouwen. Gisteren geslaagd !! Nogmaals dank Johan voor de fijne begeleiding en kundige lessen.
Ik heb fijne ervaringen met succes simpen! Ze nemen echt de tijd voor je en als je switcht van rij-instructeur word je heel goed opgevangen! Top rijschool!
Het eerste contact met de rijschool verliep al fijn. Ik kon meteen een afspraak maken voor een eerste les, en dan zat ik verder nog nergens aan vast. Toen de eerste rijles beviel, heb ik besloten mijn lessen te vervolgen bij Succes Mimpen. Ik had rijlessen van Dennis en deze lessen bevielen goed. Dennis legt duidelijk uit en de lessen waren ook gezellig. Voor mijn examen werd ik goed gerustgesteld. Verder vond ik het fijn dat er rijlessen van 1,5 uur gegeven worden. Een uur vliegt namelijk zo voorbij!. Ook was de communicatie goed. Toen Dennis en ik twee weken lang niet tegelijk konden, kon ik de rijschool bellen en kon ik twee keer lessen bij een andere instructeur. Dit vind ik echt een voordeel van een grotere rijschool! Al met al heb ik goede ervaringen!
Motor examens allebei in 1 keer gehaald. Top gedaan bedankt Johan!