perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb fijne rijlessen gehad met mijn instructeur Frank. Veel geleerd en in 1 keer geslaagd! Er zit zeker geen haast achter en je wordt alleen naar het cbr gestuurd als je er echt klaar voor bent.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald!!!!! Wat een leuke en goede begeleiding!!!!!!! En véél geduld!!!! Telkens positieve invloed op het rijden en oefenen!!!! TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Voor de brommer, auto en motor in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

Dankzij de goede en leuke lessen van Frank ben ik in 1 keer geslaagd. Kortom goede rijschool met goede instructeurs!

Motorrijles genomen bij johan

perfect, zeker aan te bevelen

Succes mimpen is een top rijschool, altijd leerzame en gezellige rijlessen. Zal succes mimpen zeker aanraden. Frank ontzettend bedankt voor alle lessen.

Hartstikke fijne rijschool. Ik heb ontzettend veel meegekregen. Topp!! 👍🏼

perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool!! Bromfiets en personenauto rijbewijs behaalt bij succes mimpen. Onwijs leuke rij-instructeur gehad!

goede service, goed behandeld

Succes mimpen (Frank) heeft wij heel erg geholpen. Ik heb last van faalangst en hij heeft mij daarin begeleid en heb afgelopen donderdag mijn rijbewijs gehaald. Super bedankt voor de goede service en begeleiding!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne motor les periode gehad bij mimpen. Ik vond het erg fijn om te merken dat de nadruk gelegd word op het veilig rijden. Hierdoor ga je fluitend door het examen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

- Veel ervaring in het vak. - Weten mensen zo in te schatten dat iedereen op zijn eigen manier snel leert.

perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen maand ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs A. Ik kijk terug op hele leerzame en gezellige rijlessen. Er word op een rustige en duidelijke manier uitleg gegeven. Daarnaast vond ik het prettig dat de rij-instructeur (Johan) zelf ook op de motor mee rijd. Bij bepaalde bijzondere verrichtingen was het fijn om deze oefeningen samen te rijden, waardoor ik mijn rijgedrag kon spiegelen aan dat van Johan. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne en leerzame tijd!

perfect, zeker aan te bevelen

Een super rijschool! Geen negatieve punten.

goede service, goed behandeld

Super rijschool, gezellige en leerzame lessen. Op lerende wijze wordt er les gegeven. In 1 keer geslaagd !!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Het is een bedrijf dat verstand heeft van zaken en weet hoe ze geduldig les moeten geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool! nemen goed de tijd en bespreken alles rustig stap voor stap.

goede service, goed behandeld

Goede en betrouwbare rijschool! Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en je wordt goed klaargestoomd voor het rijexamen!

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring bij deze rijschool zijn erg positief. De lesstof is erg goed en duidelijk, de instructeur zorgt ervoor je je op je gemak voelt in de auto. Al met al ben ik blij ik deze rijschool uitgezocht heb.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb erg genoten van de tijd die ik heb mogen steken in het autorijden. Ik kon helaas niet thuis worden opgehaald, maar het reizen met de trein en de tijd die erin ging waren het meer dan waard. De lessen waren gezellig maar ook erg educatief. Ze hebben het beste in mij naar boven gehaald en ik ben dan ook in 1x geslaagd. Dankjulliewel Mimpen!

goede service, goed behandeld

Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen! Het was altijd erg gezellig maar ook serieus, ze geven je goed advies en laten je zelf ook goed na denken over je rijgedrag. Een enorme aanrader dus !!

goede service, goed behandeld

Het was fijn om bij Frank te leren autorijden: het is altijd super gezellig in de auto en ik heb erg veel geleerd. Mede dankzij die goede begeleiding en tips ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

goede service, goed behandeld

Fijne ervaring gehad met instructeur Dennis, doet veel moeite voor je, altijd goed geholpen en veel geleerd.

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen