Succes mimpen (Frank) heeft wij heel erg geholpen. Ik heb last van faalangst en hij heeft mij daarin begeleid en heb afgelopen donderdag mijn rijbewijs gehaald. Super bedankt voor de goede service en begeleiding!!!
Hele fijne motor les periode gehad bij mimpen. Ik vond het erg fijn om te merken dat de nadruk gelegd word op het veilig rijden. Hierdoor ga je fluitend door het examen!
- Veel ervaring in het vak. - Weten mensen zo in te schatten dat iedereen op zijn eigen manier snel leert.
Afgelopen maand ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs A. Ik kijk terug op hele leerzame en gezellige rijlessen. Er word op een rustige en duidelijke manier uitleg gegeven. Daarnaast vond ik het prettig dat de rij-instructeur (Johan) zelf ook op de motor mee rijd. Bij bepaalde bijzondere verrichtingen was het fijn om deze oefeningen samen te rijden, waardoor ik mijn rijgedrag kon spiegelen aan dat van Johan. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne en leerzame tijd!
Een super rijschool! Geen negatieve punten.
Super rijschool, gezellige en leerzame lessen. Op lerende wijze wordt er les gegeven. In 1 keer geslaagd !!!!
Het is een bedrijf dat verstand heeft van zaken en weet hoe ze geduldig les moeten geven.
Super rijschool! nemen goed de tijd en bespreken alles rustig stap voor stap.
Goede en betrouwbare rijschool! Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en je wordt goed klaargestoomd voor het rijexamen!
Mijn ervaring bij deze rijschool zijn erg positief. De lesstof is erg goed en duidelijk, de instructeur zorgt ervoor je je op je gemak voelt in de auto. Al met al ben ik blij ik deze rijschool uitgezocht heb.
Ik heb erg genoten van de tijd die ik heb mogen steken in het autorijden. Ik kon helaas niet thuis worden opgehaald, maar het reizen met de trein en de tijd die erin ging waren het meer dan waard. De lessen waren gezellig maar ook erg educatief. Ze hebben het beste in mij naar boven gehaald en ik ben dan ook in 1x geslaagd. Dankjulliewel Mimpen!
Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen! Het was altijd erg gezellig maar ook serieus, ze geven je goed advies en laten je zelf ook goed na denken over je rijgedrag. Een enorme aanrader dus !!
Het was fijn om bij Frank te leren autorijden: het is altijd super gezellig in de auto en ik heb erg veel geleerd. Mede dankzij die goede begeleiding en tips ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Fijne ervaring gehad met instructeur Dennis, doet veel moeite voor je, altijd goed geholpen en veel geleerd.
Succes-Mimpen B.V. is een professioneleBOVAG gecertificeerde rijschool die goede individuele aandacht besteedt aan leerlingen. Rij-instructeurs zijn goed opgeleid en passen zich aan aan de leerling. Geen stress of gedoe, maar alles gaat rustig en geleidelijk aan. Niet de allergoedkoopste, maar voor een paar extra euro\'s heb je de service en deskundigheid zeker veel beter dan andere rijscholen. Tevens biedt Succes-Mimpen theoriecursussen aan die je goed voorbereiden op het theorie-examen. Deze rijschool is zeker een aanrader!
Hele leuke lessen gehad! Heel vriendelijk en hulpzaam. Het was altijd gezellig in de auto en nooit saai!
Ik heb een hele leuke en fijne tijd gehad tijdens mijn rijopleiding. Veel dingen geleerd met als gevolg in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik wil iedereen deze rijschool van harte aanraden, de instructeurs weten waar ze het over hebben en zijn goed opgeleid om van elke leerling een goede automobilist te maken (Frank was mijn instructeur). Kortom het was een GEWELDIGE tijd!!! Iedereen alvast succes met het behalen van je rijbewijs.
Goede lessen gehad waarin ik iedere keer vooruit ben gegaan door de goede begeleiding en tips. Ik ben net geslaagd voor mijn A1 rijbewijs en keer over 2 jaar zeker terug voor de volgende stap.
Looking for arespectful,experienced client focused driving school? Success mimpen is the place.i talk from experience having passed my driving test.remeber language is not aprillen for them
Na een leerzame tijd van rijlessen heel blij met het in één keer halen van mijn rijbewijs! Ik heb een gezellige en leerzame tijd gehad bij Frank en zou het bij iedereen aanbevelen.
Ik heb met mimpem mijn b-e gehaald en ik kan iedereen aanraden dit hier ook te doen. De begeleiding is zeer goed en de instructeur stelt je heel erg op je gemak zodat je rustig naar je examen toe kan.
Gezellige instructeur en in 1 keer geslaagd