perfect, zeker aan te bevelen

Superleuke rijinstructeur met prima lessen! Zeker aan te raden.

Top rijschool!

goede service, goed behandeld

Ik heb met veel plezier gelest bij Succes-Mimpen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de manier waarop jij het beste leert. Ondanks dat het een grote rijschool is, weten ze wel wie je bent en wordt er veel rekening met je gehouden.

Super goede leerschool!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende instructeurs die je goed op weg brengen naar je rijbewijs.

goede service, goed behandeld

Het duurde bij mij even voordat ik het haalde maar dankzij de uitleg, het geduld en de deskundigheid van Dennis is het met toch gelukt! At heeft mij echt het laatste o zo nodige duwtje in de rug gegeven om mij te laten slagen! Jullie zijn toppers!

goede service, goed behandeld

De ervaring is prima ik heb veel lessen nodig gehad maar heb daardoor veel geleerd. Een goede instructeur gehad met goede informatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede lessen. De ervarenheid spat er van af. Heb met plezier hier rijles gehad. Erg prettig dat er ook theorierijlessen gevolgd kan worden. Van harte aanbevolen.

perfect, zeker aan te bevelen

Succesvol geslaagd! Dit met heel veel dank aan Frank, wat een top instructeur, hij zoekt mee wat het best bij jou past! Uitstekende en voldoende begeleiding gehad hierdoor in 1 keer kunnen slagen! Bedankt voor de afgelopen tijd, raad Succes Mimpen zeker aan als rijschool!

Door At zijn deskundigheid in 1 keer geslaagd

goede service, goed behandeld

Ik ben geslaagd! Met succes! Ik had een super leuke rij-instructeur die mij goed les gaf op mijn niveau.

perfect, zeker aan te bevelen

Door een afwijking aan mijn handen is een auto besturen minder vanzelfsprekend dan bij anderen. Toch heb ik deskundig les gehad van Frank, ben ik in een keer geslaagd en mag ik zonder beperking autorijden. Ik wil de rijschool graag bedanken voor de goede lessen.

goede service, goed behandeld

Hele fijne ervaring met deze rijschool. Goede begeleiding, hele vriendelijke instructeur, maar bovenal een goede opleiding. Ik heb geleerd om veilig en zelfstandig te kunnen rijden. Je wordt heel goed voorbereid op je praktijkexamen! Samengevat: ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Succes-Mimpen staat 100% klaar voor de leerlingen en probeert van elke rijles een feestje te maken en daarbij vergeten ze nooit de veiligheid! Zoek je een goede en leuke rijschool? Dan raad ik deze rijschool zeker aan!! ( zoals ik en mijn instructeur altijd zijden met MACHT 100) Ik heb top lessen gehad! BEDANKT!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Een prima rijschool met veel geduld voor alle leerlingen!

goede service, goed behandeld

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool hier terecht gekomen. Heel goed les gekregen .Na een paar lessen kon ik afrijden en ben in 1x keer geslaagd. Toppie!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb fijne rijlessen gehad met mijn instructeur Frank. Veel geleerd en in 1 keer geslaagd! Er zit zeker geen haast achter en je wordt alleen naar het cbr gestuurd als je er echt klaar voor bent.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald!!!!! Wat een leuke en goede begeleiding!!!!!!! En véél geduld!!!! Telkens positieve invloed op het rijden en oefenen!!!! TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Voor de brommer, auto en motor in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

Dankzij de goede en leuke lessen van Frank ben ik in 1 keer geslaagd. Kortom goede rijschool met goede instructeurs!

Motorrijles genomen bij johan

perfect, zeker aan te bevelen

Succes mimpen is een top rijschool, altijd leerzame en gezellige rijlessen. Zal succes mimpen zeker aanraden. Frank ontzettend bedankt voor alle lessen.

Hartstikke fijne rijschool. Ik heb ontzettend veel meegekregen. Topp!! 👍🏼

perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool!! Bromfiets en personenauto rijbewijs behaalt bij succes mimpen. Onwijs leuke rij-instructeur gehad!

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen