goede service, goed behandeld

Succes Mimpen is een rijschool die een goede in schatting kan maken van het aantal benodigde lessen waardoor de kans van 1 een keer slagen is behaald. Het waren leerzame lessen op eigen tempo met een goede instructeur!

goede service, goed behandeld

Ik heb de lessen als heel prettig ervaren. De verkeerssituaties werden duidelijk uitgelegd als ik iets niet begreep. Ik heb de begeleiding gekregen die ik nodig had, daardoor durf ik nu zelfverzekerd de weg op te gaan. Heel erg bedankt voor de leuke, leerzame en goede lessen! Dankzij Frank geslaagd. :)

perfect, zeker aan te bevelen

Twee jaar geleden heb ik bij Verkeersschool Succes-Mimpen mijn A2 rijbewijs gehaald. Toen stond voor mij al vast dat ik twee jaar later weer terug zou komen voor rijbewijs A. Toen de eerste twee jaar met het A2 rijbewijs voorbij waren heb ik direct weer contact opgenomen met Succes-Mimpen en weer een aantal zeer leerzame lessen mogen volgen. Waar bij vrijwel alle rijscholen de instructeur de leerling met de auto volgt zit Aart, weer of geen weer, wél op de motor. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk en motiveert enorm. Kortom: Succes-Mimpen hét adres voor het behalen van je motorrijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Motorrijles gevolgd, alles in 1 keer gehaald. Erg goede uitleg voor, tijdens en na de les. In weer of wind altijd de instructeur ook op de motor.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Succes-Mimpen is dat de instructeur heel erg goed kijkt met wie hij of zij te maken heeft. Hier passen ze zich goed op aan en laten de leerlingen hun eigen tempo bepalen. Met hartelijk dank aan At van Toor!

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische rijschool voor motorlessen! Lessen van Aart zouden onder Narcoticawet moeten vallen. Verslavend.

goede service, goed behandeld

Goede rijschool met ervaren rijleraren. Perfect om snel en op een goede manier je rijbewijs te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijke motorrijlessen gehad. Uitstekend les gekregen. Duidelijk....rustig en met geduld. Ik heb er van genoten met een mooi eindresultaat vandaag. Bedankt.

goede service, goed behandeld

De rijlessen waren erg leuk! Telkens een andere route en ik kwam op plekken waar ik nog nooit was geweest in gouda en omstreken.

perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool! In 1 x geslaagd!!

perfect, zeker aan te bevelen

Super goede rijschool! Dankzij Ad in 1x geslaagd :)

perfect, zeker aan te bevelen

Super veel geleerd! Super fijne rij instructeurs! Heel erg bedankt !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundige begeleiding in een open prettige sfeer waar zaken die goed gaan en zaken die verbetering gehoeven straight forward besproken worden. M.a.w. niet mutsen op de motor!! Tnx

perfect, zeker aan te bevelen

vandaag afgereden voor mijn motor A rijbewijs, geslaagd dankzij de perfecte, flexibele en proffesionele begeleiding van Aart, de instructeur. Hierbij hartelijk dank voor alles, ik ga zeker familie,vrienden en kennissen doorverwijzen naar rijschool Mimpen,

goede service, goed behandeld

Super gezellige en fijne lessen gehad!!!

goede service, goed behandeld

Top rijschool ! Bedankt At, u bent een top rijinstructeur !

goede service, goed behandeld

Heel fijn leren autorijden bij Succes Mimpen. Hele aardige rij instructeur! Had elke keer weer erg veel zin in de autolessen! TOP RIJSCHOOL.

goede service, goed behandeld

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, vandaag geslaagd en super blij. Ik heb een hele gezellige maar toch directe instructeur gehad waar je goed van kon leren! Ik ben zeer zeker tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede, leuke en leerzame lessen gehad bij Frank! Er wordt goed de tijd genomen om alles zo goed mogelijk onder de knie te krijgen!

perfect, zeker aan te bevelen

Super goede lessen gehad bij deze rijschool en in 1x geslaagd! Altijd goede adviezen gehad tijdens de lessen en af en toe een grapje tussendoor moet ook kunnen. Bedankt Frank!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede rijlessen, er word veel aandacht aan je besteed en al volg je het advies en instructies goed op dan slaag je in No time

goede service, goed behandeld

Hele fijne rijlessen gehad Frank. Er werd goed gekeken naar dat het allemaal op mijn tempo ging en we gingen pas verder zodra ik iets helemaal onder de knie had. En natuurlijk waren de lessen ook erg gezellig. Door een goede voorbereiding ben ik in één keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

Een jaar lang rijles gehad van Frank. Altijd gezellig en het bleef leerzaam. Frank geeft goede tips, waar je echt wat aan hebt en hij wisselt dit af met complimenten over je rijgedrag. Frank probeerde er echt achter te komen waarom je bepaalde keuzes maakte in het verkeer en hoe je dan precies ergens over dacht of hoe je, je erbij voelde. Dit was heel erg fijn. Daar naast was het altijd gezellig om met Frank in de auto te zitten. Ik ben twee keer gezakt, maar dit lag volledig bij mijzelf. Succes Mimpen is echt een top rijschool en ik zal hem bij iedereen aanraden!!

perfect, zeker aan te bevelen

Aart, de motorinstructeur is een genot om mee te rijden. Hij brengt het op amicale wijze en laat je niet bij de pakken neer zitten als het even minder goed gaat. Daarom voor de verkeerschool een algehele dikke 10!

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen