Goede rijschool

Goede rijschool! Mijn ervaring is alleen maar positief. Nemen de tijd voor je.

zeer goede rijschool

Zeer goede rijschool waarbij echt gekeken wordt naar wat bij jouw past. De instructeurs zijn professioneel maar zijn zeker altijd in voor gezelligheid en een grapje en willen je echt persoonlijk helpen naar je rijbewijs. Na de les bespreek je altijd de goede en de verbeter punten en plan je de volgende lessen in, waarbij altijd veel ruimte is voor flexibiliteit. Mede dankzij al deze dingen ben ik in één keer geslaagd, Bedankt Frank!

Goede rijschool met veel aandacht

Ik heb les gehad van Aart, hij legt alles rustig uit en stelt jou ook vragen totdat het duidelijk is. Voordat ik begon met lessen wist ik niet echt wat ik moest verwachten, maar zodra ik begonnen was voelde ik me erg gerustgesteld en veilig. Ik werd goed voorbereid op het examen en ben daarna in 1x geslaagd! Ik vind Succes Mimpen zeker een goede rijschool en een echte aanrader!

Goede uitleg, erg duidelijk

Mijn ervaring met de rijschool was erg positief, ik vond het ook erg fijn dat de uitleg erg duidelijk was. En dat er een fijne manier van lesgeven is.

Goede rijschool, met veel tijd en aandacht.

Ik heb les gehad van Frank, hij is een rustige en duidelijke leraar en zorgt er niet alleen voor dat je je rijbewijs zal halen, maar ook dat je écht goed leert rijden. Ik heb een hele leuke en vooral leerzame tijd gehad en kan deze rijschool echt aanraden.

Goede rijschool met een goede instructeur laat je je fouten goed zien en helpt je met ze te verbeteren. Zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor je examen zelfs als dat inhoud dat je een extra les moet volgen. Erg tevreden

Hij geeft goeie uitleg, hij blijft rustig en af en toe een grapje.Ik like Mike 😆

Had een zeer leuke ervaring met mijn rij instructeur At van Toor. Het duurde even voordat ik alles onder de knie had maar eenmaal verder werd het rijen steeds leuker en kon je ook nog een gezellige babbel houden Met 3 woorden was het: een top ervaring

Gelachen en en veel geleerd!

Ik heb in 7 maanden mijn rijbewijs weten te halen dankzij Joel! Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, we hebben veel gelachen en hij heeft mij heel veel geleerd. Joel is echt een eindbaas! Hartstikke bedankt voor alle leuke lessen. Deze rijschool is echt een aanrader.

Zeer tevreden over mijn rijinstructeur!

Ik ben iemand die erg angstig was voor autorijden en vooral hele erge zenuwen had voor het afrijden. Mijn rijinstructeur Frank heeft mij er echt doorheen geholpen en wist precies hoe hij mij hiermee kon helpen. Er wordt echt gekeken naar een aanpak dat voor jou helpt. Met enorm veel geduld werd ik hiermee geholpen en is het me gelukt toch mijn rijbewijs te halen! Ik ben super tevreden over hem en zal hem aan iedereen aanraden.

een goede rijschool die je echt zelfstandig leert rijden

Mijn eerste les heb ik bij Aart gehad en daarna bij Frank verder gegaan. Goede instructeurs die je proberen te leren kennen door gesprekken tijdens het rijden. Serieus, professioneel en toch ook ruimte voor humor. Ik heb een goede tijd gehad met Frank. Omdat hij mij leerde kennen kreeg ik feedback wat voor mij werkte op het juiste moment. Dit alles heeft mij zelfstandig leren rijden. Mimpen bedankt!

goede service, goed behandeld

super goede en fijne begeleiding!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig hoe de instructeurs je stap voor stap vooruitgang brengen in je rijvaardigheid. Deze is door de jaren bij ons gezin als rij school het beste geweest.

goede service, goed behandeld

Een hele fijne ervaring met de rijschool, fijne lessen gehad waarin humor met serieus werd verdeeld. En het echt hele leuke lessen waren.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een erg goede ervaring gehad met deze rijschool. Ik heb het bromfietspraktijkexamen in één keer gehaald na 5 uur les te hebben gehad van Aart. Je krijgt genoeg complimentjes, maar er wordt ook professioneel en kritisch gekeken naar wat beter kan (en wat je al kan). Ik had voor het examen al een rustig gevoel waardoor ik een relaxede rit heb gereden. Kortom: een top rijschool

goede service, goed behandeld

Mijn rijinstructeur bij Succes Mimpen heeft mij ontzettend goed begeleid bij het behalen van mijn rijbewijs! Heel erg bedankt voor alle leuke lessen en alles wat ik geleerd heb!

goede service, goed behandeld

Zeer goede service en top hulp bij vragen. In de praktijk en ook bij de theorie. Zeer gezellige instucteurs en hebben veel geduld bij het uitleggen.

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele goede rijschool! Ik heb hier veel geleerd, doordat de instructeur goede en duidelijke uitleg geeft. Daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Daarom raad ik deze rijschool zeker aan!

goede service, goed behandeld

Super fijne rijlessen gehad, het was altijd erg gezellig in de auto met Ad van Toor. Bedankt voor de rijlessen, heb nu echt het vertrouwen dat ik kan autorijden

goede service, goed behandeld

Deze rijschool is zeker een aanrader. Mijn rij instructeur had altijd geduld en het was altijd gezellig in de auto. Ik heb mijn rijangst kunnen overwinnen en in 1 keer voor mijn rij examen geslaagd. Mijn rij instructeur was Mike.

goede service, goed behandeld

Super gezellige instructeur! Mike heeft mij enorm veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het auto rijden in een vrij korte tijd! Zeker een aanbeveler!

voldoende, een redelijke ervaring

Een goed officiele rijschool waar ze alles netjes volgens een soort stappenplan doen

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Communicatie is erg goed, en rijinstructeurs geven goede tips.

goede service, goed behandeld

Mijn rij instructeur Mike was ontzettend tof, legde alles rustig uit en ondersteunde mij bij alles ontzettend goed. Fijne auto\'s om in de rijden, mijn rijbewijs vrij rap gehaald bij deze goede rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik Heb bij succes mimpen met veel plezier leren auto rijden. Toen mijn theorie op punt stond van verlopen (omdat ik eerst bij een andere rijschool heb gereden). Hebben ze er alles aangedaan om mij nog een keer het examen te laten doen. En dit met Succes. Een geweldige snelle en professionele service. Mijn Rijinstructeur: At van Toor

Coenecoop 3C8

2741PG Waddinxveen