ik vind het een super bedrijf goede inruil. je word er goed geholpen.
N.a.v. een bezoek aan goed verzorgde internet-site, gaan kijken naar occasion. De vraagprijs was aan de hoge kant, maar daar stond tegenover dat de inruilprijs van mijn oude auto vrij redelijk was. Auto uiteindelijk gekocht met kleine beurt en Trust garantie. Ben tevreden over de gekochte auto. Weinig onderhandelingsruimte, en voor BOVAG-garantie moet wel ERG veel meer worden betaald.
Goede service, vriendelijk geholpen. Wat op de advertentie stond trof ik ook aan. Gewoon zoals het hoort!
Goed en betrouwbaar.
Goed en vriendelijk!
prettige ontvangst. goede uitleg.
Prettige en rustige benadering.
Prettige, relaxte sfeer; geen drammerige verkopers Goede voorlichting en service.
Prima behandeld, fijn bedrijf, auto goed afgeleverd is zeker een aanrader.
Goed geholpen en zeer flexibel opgesteld bij de keuring door Dekra. dat geeft een goed gevoel tav betrouwbaarheid
Erg vriendelijk. Kreeg antwoord op al mijn vragen. Geen toeters en bellen. Duidelijk.
goed maar het afleveren van een gebruikte auto kan beter er werd mij gezegd dat de auto gewassen was maar dat was niet zo misschien wel afgespoten maar niet gewassen en drooggemaakt