Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig het vriendelijke personeel, de goede service en heldere communicatie. Vele reacties benadrukken eerlijk advies, betrouwbare auto's en snelle afhandeling. Sommige reviews noemen snelle oplossingen bij problemen en klantgerichte houding. Algemeen beeld is positief en gericht op een prettige klantenervaring.
Super tevreden!
28 November 2025
Tineke
Dalerpeel
Ik ben al jaren trouwe klant bij Autobedrijf Van Dijk. Mijn ervaring met dit bedrijf is prima. Vriendelijk personeel. Er is altijd ruimte voor onderhoud/reparaties. Prijzen zijn transparant, wat ze vooraf doorgeven, klopt ook. Ik heb er net een auto gekocht en ben er super blij mee!! Ook bij de aankoop, goede uitleg/service.
22 November 2025
Rosa
EMMEN
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Je wordt er snel geholpen en ze zijn altijd bereid een stapje exta te doen.
22 November 2025
Iris
Ter Apel
Zochten auto voor onze kleindochter. Met haar 17 jaar rijbewijs gehaald. Dus nog een jonkie. Door de laagdrempelige ontvangst, duidelijke en eerlijke advisering al heel snel een passende auto gevonden. Keurige overdracht en uitleg aan onze kleindochter die door deze behandeling het vertrouwen heeft gekregen om bij vragen of andere zaken zelfstandig de weg te vinden naar de garage.
21 November 2025
Albert
Klazienaveen
Je word vriendelijk te woord gestaan De koffie/thee word je aan geboden Na een half uurtje was de klus geklaard.
20 November 2025
Henk
Ter Apel
Via de mooie overzichtelijke website mijn topauto gevonden. Door goed vertrouwen in elkaar nog nooit zo snel een auto gekocht. Ik kom zeker terug voor het onderhoud en als het weer tijd wordt voor een nieuwe auto.
19 November 2025
Susanne
Glanerbrug
Had een goed gevoel bij de verkoop. Goede uitleg en goede service. Ik zou mensen zeker van dijk aanraden.
1 November 2025
Karla
SIDDEBUREN
Net mijn auto bij Auto van Dijk gekocht. Ik werd erg vriendelijk behandeld, we hebben een goeie deal gesloten. Ik was blij verrast met de extra service en zorg van de auto voor de toekomst.
30 October 2025
Margriet
Sellingen
Erg klantvriendelijk & snelle service! Top!
22 October 2025
Annemiek
Hoogeveen
Uitstekende garage. Geen poespas, doen war ze beloven.
16 October 2025
Tjomme
Meppen
Kom er al jaren al meer dan 30 jaar Altijd netjes en goed behandeld
16 October 2025
Johan
Klazienaveen
netjes en correct bedrijf.
15 October 2025
Albert
zandpol
Goed afgeleverd, Zit nog een deukje in die word er nog uit gehaald Top service!
23 September 2025
Vera
Emmen
Betaalbaar en leuk kontakt
18 September 2025
Mark
Klazienaveen
Ze staan altijd voor je klaar. En alles wordt altijd netjes geregeld. Ga zo door.
11 September 2025
Cynthia
Valthermond
Goed geholpen
8 September 2025
Ronald
Dalerpeel
De gratis leenauto service is zeer prettig.
7 September 2025
Lisa
Emmen
Snel geholpen
6 September 2025
Jan
Klazienaveen
Al jaren klant en zijn altyd bereid om te helpen
5 September 2025
Tineke
Klazienaveen-Noord
Wat een super zaak is dit. Bij het kijken naar een nieuwe auto, had ik een Opel Karl gezien. Even rond de auto gelopen en daarna werd meteen de sleutel overhandigd zodat ik een proefrit kon maken. Ik was eigenlijk vrijwel direct verkocht. Dus hup na het weekend een appje gestuurd en alles werd meteen in gang gezet. Vanwege de reisafstand was het geen probleem dat ik net voor sluitingstijd de auto kwam ophalen. Alles werd goed en rustig geregeld. Heel blij met mijn nieuwe auto en met de top service die ze bieden!
31 August 2025
Dionne
Assen
jullie staan gewoon klaar ,als er wat aan de hand
29 August 2025
Arnold
KLAZIENAVEEN
Prima garage met eerlijke mensen
28 August 2025
Tjomme
Meppen
Auto van Dijk is een familiebedrijf dat al sinds 1986 bestaat. We zijn een begrip in de regio. Je koopt bij ons nette en vooral goede auto's, die we met zorg hebben geselecteerd. Voor al het onderhoud en reparaties kan je ook bij ons terecht. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze monteurs worden constant getraind, zo voeren we de werkzaamheden uit op het hoogste niveau! Wij gaan voor Tevreden klanten!
Rigel 1
7891VH Klazienaveen