Laden reviews...
100 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig het vriendelijke personeel, de goede service en heldere communicatie. Vele reacties benadrukken eerlijk advies, betrouwbare auto's en snelle afhandeling. Sommige reviews noemen snelle oplossingen bij problemen en klantgerichte houding. Algemeen beeld is positief en gericht op een prettige klantenervaring.
Men is hier vriendelijk en zeer service gericht. Altijd een mooie prijs en gewoon betrouwbaar.
20 June 2026
Ido Wessels
Erica
Netjes en correct geholpen, leenauto ter beschikking.
19 June 2026
Kim
Losser
Personeel is altijd bereid om je te helpen,de vragen die je steld word serieus op in gegaan.
18 June 2026
Henk Meijer
Ter Apel
Moest 2 nieuwe achter banden onder de auto hebben en hebben ze ook even mijn accu doorgemeten en bleek dat die stuk was en die heeft Maurice gelijk bij de leverancier weg gehaald en hebben de monteurs de nieuwe accu er op gezet en was de reparatie in een keer klaar en hoefde niet terug te komen dat is zeer goede service
13 June 2026
Peter
Positief Ervaren werklui Komen afspraken na
27 May 2026
Dennis
Klazienaveen
Goede service en snelle afhandeling.
26 May 2026
Ad
Emmen
We hebben bij Auto Van Dijk een mooi T-Roc gekocht, met alles erop en eraan. We waren al bekend met Auto Van Dijk, via andere familieleden. Van hen hoorden we louter positieve geluiden. Vertrouwenwekkend was het dan ook toen we vriendelijk ontvangen werden voorafgaand aan de proefrit. Het adagium dat Van Dijk strakke prijzen hanteert klopt zeker. Daarnaast hebben we een nette inruilwaarde voor onze vorige auto gekregen. Van Dijk verkoopt auto’s waar ze zelf ook vertrouwen in hebben: dat schept ook vertrouwen bij de klant. We kunnen Auto Van Dijk aanbevelen aan iedereen die voor een scherpe prijs een betrouwbare auto wil kopen.
24 May 2026
Sander
Blijham
Denken met je mee en nemen de tijd , Top !!!
23 May 2026
Erik
Klazienaveen
Prima autobedrijf! Vriendelijk personeel, goeie service.
23 May 2026
Erna
Emmen
Goede service wij zijn blij met onze aankoop
21 May 2026
Miranda
Emmen
Wij zijn keurig netjes geholpen bij Auto van Dijk. Alle vragen werden netjes aangehoord en afgehandeld.De auto is in goede staat en alles bij elkaar hebben we vertrouwen in de service van auto van Dijk.
19 May 2026
Els
Valthermond
Ik ben erg tevreden over Auto van Dijk. Ik kwam langs omdat mijn remmen piepten, maar na de reparatie is het probleem helemaal opgelost en piepen de remmen niet meer. De service was vriendelijk, snel en professioneel. Er werd goed uitgelegd wat er gedaan was en ik voelde me serieus genomen als klant. Zeker een aanrader!
16 May 2026
Michel
Ter Apel
Ik koop mijn auto, en laat mijn auto al jaren onderhouden bij Van Dijk. De service is altijd goed. Voor ons geen andere garage.
12 May 2026
Dennis
Schoonebeek
Zeer vriendelijk doen wat ze beloven Zeer tevreden met hoe ik ben behandeld
12 May 2026
Hilco
Nieuw Amsterdam
Na aankoop van de auto zijn onze wensen snel en correct uitgevoerd. Fijne garage.
6 May 2026
Hans
Sappemeer
Altijd lief en klantvriendelijkheid behandeld Auto blijft in goede staat. Betrouwbaar en kwalitatief gewoon goed zowel bij de verkoop als bij de onderhoudsbeurten.
30 April 2026
Martijn
Schoonebeek
Nieuwe ruitenwissers geplaatst
27 April 2026
Linda
Klazienaveen
goede service, goede auto's. prijs is acceptabel
22 April 2026
Arco
emmen
In nieuwstaat en perfect schoongemaakte auto.
17 April 2026
Rob
Erica
We worden altijd zo snel mogelijk geholpen als er iets met de auto is, je merkt dat men daar hun best voor doet! Alle medewerkers zijn vriendelijk en ik voel me er welkom.
13 April 2026
Petra
Ter Apelkanaal
Fijne ervaring met duidelijke uitleg en aardige verkopers. Behulpzaam en ten alle tijde antwoord op vragen.
12 April 2026
Roelof
Westerbork
3 April 2026
Johannes
Klazienaveen
Ik ben erg goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Bij het ophalen van de auto moest het allemaal snel gaan, weinig uitleg over mijn nieuwe auto. Dat vond ik erg jammer. Het gaat tenslotte niet om een pakje boter. Mijn tip : blijf de kopers warm ontvangen , ook als de auto afgeleverd wordt. Anders hadden jullie van mij een 10 gekregen.
30 March 2026
Simone
Neede
Auto van Dijk is een familiebedrijf dat al sinds 1986 bestaat. We zijn een begrip in de regio. Je koopt bij ons nette en vooral goede auto's, die we met zorg hebben geselecteerd. Voor al het onderhoud en reparaties kan je ook bij ons terecht. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze monteurs worden constant getraind, zo voeren we de werkzaamheden uit op het hoogste niveau! Wij gaan voor Tevreden klanten!
Rigel 1
7891VH Klazienaveen