uitstekende service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 725 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden en een betrouwbare, professionele service. Veel reviews noemen eerlijke prijzen en goede communicatie, met een soepele aflevering van de auto. De dealer wordt gezien als betrouwbaar met een prettige sfeer en aandacht voor opvolging. De ervaringen zijn over het algemeen positief.
we zijn goed en vriendelijk behandeld
9 February 2026
anton bouwhuis
Lemelerveld
Prima autobedrijf wij waren er nog nooit geweest, en hebben er in een half uur tijd een nieuwe Toyota gekocht welke naar volle tevredenheid is afgeleverd!
4 February 2026
A.J.
Zwartsluis
Goed geholpen
2 February 2026
Niek
Lemele
Prettig in communiceren, eerlijk!
24 January 2026
D.B.
Nijverdal
Komt betrouwbaar over geeft goede uitleg over de auto
19 January 2026
A.F.
Oldenzaal
Auto bekeken, rit gemaakt, contract getekend. Snel rij klaar gemaakt. Goede service, erg tevreden.
12 January 2026
Jesse
Heino
zie boven
22 December 2025
Leon en Paulineke Eigenhuis.
Lemele
Prima geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto
12 December 2025
Edwin
Lemele
nieuwe auto gekocht daar de service was top en de auto was helemaal goed en netjes afgeleverd
11 December 2025
R.
dedemsvaart
Dit was onze eerste kennismaking met dit bedrijf. We hebben onze Citroën Xsara Picasso ingeruild voor een C3 Aircross. Het verkoopgesprek verliep relaxed en naar tevredenheid. Ook de levering van de auto en de uitgebreide uitleg zijn prima verlopen.
10 December 2025
Bas
Nijverdal
Recent een tweedehandsauto gekocht bij Rudie. Prima contact gehad, afspraak voor een proefritje gemaakt en daarna snel tot een koopovereenkomst gekomen. Met een eerlijk verhaal, faire verkoopprijs en een reële inruilwaarde waren we er snel uit (in tegenstelling tot bij een andere dealer eerder). Week later stond de auto mooi gepoetst klaar in de hal, en na geholpen te zijn met de telefoonverbinding meer dan tevreden op pad!
5 December 2025
Rob
De Bilt
Goede ontvangst en nemen de tijd om je goed te helpen. Auto netjes afgeleverd.
17 November 2025
Anoniem
Anoniem
Rudie Wetering een prima garage . Al diverse leaseauto,s e eigen auto,s bij Rudie Wetering in onderhoud gehad. Altijd naar tevredenheid uitgevoerd . Ook met kleine reparatie, even langs rijden en reparaties gelijk uitgevoerd . Nu hebben we er een nieuwe Toyota Yari Cross gekocht . De auto werd keurig en netjes afgeleverd, zelfs een week eerder dan afgesproken .
10 November 2025
J.
Lemelerveld
Perfect afgeleverde auto. Kortom een zeer tevreden klant.
5 November 2025
G.
Ommen
Vriendelijk en deskundig personeel Goede service
28 October 2025
J.
Den Ham Ov
Betrouwbaar, deskundig, vakkundig
20 October 2025
CJ
Assen
Hartelijk ontvangst, goede koffie en prettig geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om alles over de auto uit te leggen. Hele goede service.
12 October 2025
Roelof
Nieuwleusen
Denken goed met je mee en dringen niet op. Heel goed en vriendelijk personeel. Al 22 jaar tevreden klant.
9 October 2025
Bé
Nijverdal
Leuke en fijne auto gekocht, Renault Megane automaat. Rijdt als een tierelier!!
8 October 2025
G.W.
8 October 2025
J.M.
Lemele
Werd vriendelijk te woord gestaan en gaf mij een vertrouwd gevoel.
4 October 2025
T.A.
Nijverdal
Goede informatie en geen opdringerig verkoop en bij aflevering duidelijke uitleg. Alles positief.
4 October 2025
P.
Den ham
Goed geholpen, fijn bedrijf! Goede uitleg over de auto die we gekocht hebben.
2 October 2025
M.
Lemelerveld
Hier voor het eerst auto gekocht. Prettig bedrijf, goed geholpen en uitstekende aflevering. Voor mij 5 sterren wanneer men met prijzen zou adverteren incl. het afleverpakket.
27 September 2025
G.
Raalte
Ze nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen
27 September 2025
Albert