Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden en een betrouwbare, professionele service. Veel reviews noemen eerlijke prijzen en goede communicatie, met een soepele aflevering van de auto. De dealer wordt gezien als betrouwbaar met een prettige sfeer en aandacht voor opvolging. De ervaringen zijn over het algemeen positief.
vriendelijk en behulpzaam
27 May 2026
J.H.M.
Lemelerveld
Goede garage wat ze zeggen doen ze Opel Crossland gekocht netjes en eerlijk behandeld.
3 April 2026
M.Poorthuis
Oldenzaal
Wij zijn naar tevredenheid geholpen.
30 March 2026
Hendrikus.
Rheezerveen
Een mooie en schone zaak ik ben daar goed en vriendelijk geholpen, De Ford Puma zag er ook goed uit zeer goed afgeleverd, vrienlijk voor de klant. Ik kan dat aanraden bij zo'n mooie aanbod aan zeer jonge occasions. Al met al zeer fijne garage. Mvrg. Een tevreden klant
30 March 2026
S.A.Witterland
Ermelo
Uitstekende service
25 March 2026
Edwin
Lemele
Mocht een leenauto meenemen voor een paar dagen, wat goed voor elkaar was.
21 March 2026
H.
Ommen
16 March 2026
Jan
Hellendoorn
Prima advies en een correcte afhandeling/ service.
10 March 2026
J.S.
Havelte
Goed advies en vriendelijk geholpen bij het vinden van een andere auto.
10 March 2026
H.B. Ten Broeke
9 March 2026
Bert Kappert
Hellendoorn
Snel, top, netjes en vriendelijk
6 March 2026
D.M.C. Elstgeest
Almelo
Onlangs een andere auto gekocht bij Rudi Wetering. Fijn contact met Matthijs. Bij aflevering van de auto een uitgebreide uitleg ontvangen. Ze nemen echt de tijd voor de klant. Al met al een zeer goede ervaring met dit autobedrijf.
6 March 2026
Emile
Hengelo
Alles verliep volgens afspraak. Fijn en rustig aankoopgesprek met Matthijs. Geen dwingende, haastige verkoop maar alle tijd ervoor genomen. Goede inruilprijs gekregen en aflevering was meer dan prima. Van harte aanbevolen!
23 February 2026
Gerard en Monique
Assen
Goed gevoel om weer een auto in Lemele te kopen. We zijn heel tevreden. De Golf rijd als een zonnetje. Henk en Sita Kiestra Elst
16 February 2026
H.K.
Elst
Goede service en prettige uitleg over de auto die ik heb aangeschaft. Zeer vriendelijk!
13 February 2026
M.K.U.
Apeldoorn
Op een zaterdag bij een auto gaan kijken en eigenlijk gelijk de deal rond gemaakt. De week er op was de auto al helemaal klaar inclusief de opgebouwde trekhaak. Super tevreden en zou dit bedrijf echt aanraden.
12 February 2026
G.J.F.
Den Ham
we zijn goed en vriendelijk behandeld
9 February 2026
anton bouwhuis
Lemelerveld
Prima autobedrijf wij waren er nog nooit geweest, en hebben er in een half uur tijd een nieuwe Toyota gekocht welke naar volle tevredenheid is afgeleverd!
4 February 2026
A.J.
Zwartsluis
Goed geholpen
2 February 2026
Niek
Lemele
Prettig in communiceren, eerlijk!
24 January 2026
D.B.
Nijverdal
Komt betrouwbaar over geeft goede uitleg over de auto
19 January 2026
A.F.
Oldenzaal
Auto bekeken, rit gemaakt, contract getekend. Snel rij klaar gemaakt. Goede service, erg tevreden.
12 January 2026
Jesse
Heino
zie boven
22 December 2025
Leon en Paulineke Eigenhuis.
Lemele
Prima geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto
12 December 2025
Edwin
Lemele
nieuwe auto gekocht daar de service was top en de auto was helemaal goed en netjes afgeleverd
11 December 2025
R.